header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


In twee versnelde SWIFT-zaken beveelt de National Advertising Division CoStar aan bepaalde claims voor Homes.com-website te staken

Jul 12, 2024 8:21 AM ET

New York, NY – 9 juli 2024 – In twee Fast-Track SWIFT-uitdagingen die waren aangespannen door Move, Inc. heeft de National Advertising Division van BBB National Programs CoStar Group aanbevolen om bepaalde beweringen met betrekking tot de hoeveelheid verkeer naar de website Homes.com van CoStar te staken, waaronder:

  • “Homes.com heeft zojuist 156 miljoen maandelijkse unieke bezoekers bereikt.”
  • “Homes.com heeft nu DUBEL het verkeer van Realtor.com.”

Fast-Track SWIFT is een versneld proces voor reclamezaken over een onderwerp die worden voorgelegd aan de National Advertising Division (NAD).

In de eerste uitdaging betwistte Move de monadische beweringen van CoStar over het verkeer naar Homes.com. De NAD adviseerde om deze beweringen te staken, omdat de beweringen een boodschap uitdroegen dat Homes.com 156 miljoen maandelijkse unieke bezoekers trekt, terwijl dat cijfer gebaseerd was op het gecombineerde totale verkeer, berekend met Google Analytics, voor 16 andere CoStar-websites. Volgens Google Analytics heeft Homes.com zelf 110 miljoen maandelijkse unieke bezoekers.

In de tweede uitdaging bekeek de NAD de nauwkeurigheid van de aangevochten vergelijkende bewering dat “Homes.com nu het dubbele verkeer heeft van Realtor.com”. De NAD stelde vast dat deze bewering niet wordt ondersteund en adviseerde om deze te schrappen, omdat de geclaimde 110 miljoen maandelijkse bezoekers van Homes.com niet “het dubbele” zijn van de 66 miljoen unieke bezoekers die door Realtor.com worden geclaimd. De NAD ging niet in op de vraag of Google Analytics en Adobe Analytics, beide tools voor het verzamelen van websitegegevens, samen kunnen worden gebruikt om een enkele vergelijking van websitebezoekers te maken.

De NAD merkte op dat niets in deze twee beslissingen CoStar belet om andere waarheidsgetrouwe en niet-misleidende beweringen te doen over het aantal unieke bezoekers van haar websites gezamenlijk, of van een van haar individuele websites, of vergelijkende beweringen over het verkeer van Homes.com.

In zijn adverteerdersverklaring verklaarde CoStar dat het de aanbevelingen van de NAD zal opvolgen.

Alle samenvattingen van BBB National Programs zijn te vinden in de jurisprudentiebibliotheek. Voor de volledige tekst van NAD-, NARB- en CARU-beslissingen kunt u zich abonneren op het online archief. Dit persbericht mag niet worden gebruikt voor reclame- of promotiedoeleinden.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en geschillenbeslechtingsdiensten, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van advertenties in de VS. De National Advertising Division beoordeelt nationale advertenties in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen vast voor de waarheidsgetrouwheid van advertenties en nauwkeurigheid, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven gelijk wordt gemaakt.

Contact:
Jennie Rosenberg
Mediarelaties
BBB Nationale Programma\’s
[email protected]


iCrowdNewswire