header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LEAP introduceert AI-innovaties voor de toekomst van de advocatuur

Jul 15, 2024 3:04 PM ET

JERSEY CITY, NJ, 15 juli 2024 – LEAP Legal Software leidt de toekomst van juridische AI en kondigde vandaag haar speciaal ontwikkelde AI-oplossingen aan.

Het is bewezen dat juridische AI-functies advocaten tijd besparen. De AI-oplossingen van LEAP zijn er niet om advocaten of het werk dat ze doen te vervangen, maar om hun expertise te ondersteunen en aan te vullen door hen in staat te stellen zich te concentreren op het werk dat er echt toe doet en een verschil maakt.

LEAP heeft onlangs drie baanbrekende AI-functies in de software geintegreerd: LawY, Matter AI en Generator. Deze drie functies zijn speciaal gebouwd voor advocaten en stellen hen in staat om te vragen, op te stellen en te analyseren met LEAP AI.

Bedrijven kunnen chatten met Matter AI om direct inzichten te krijgen uit hun LEAP zaak. Ze kunnen Matter AI vragen om informatie uit documenten te halen, een document samen te vatten, meerdere documenten binnen LEAP te vergelijken op discrepanties en meer.

Advocaten kunnen elke juridische vraag stellen en deze laten verifieren door een gekwalificeerde advocaat met LawY. Directe AI-gegenereerde antwoorden worden verkregen uit een juridische kennisbank en geverifieerd door ervaren advocaten. LawY\’s antwoorden zijn afgestemd op rechtsgebieden en zijn gekoppeld aan relevante jurisprudentie en wetgeving.

Generator automatiseert het opstellen van een juridische brief, klantenmail of formulier met gemak. Bedrijven kunnen het type document dat ze willen opstellen invoeren en selecteren hoe ze het ontwerp willen maken. Advocaten kunnen een document opstellen op basis van verschillende gegevensbronnen, waaronder eerder gemaakte correspondentie, een documentsjabloon gemaakt door AI uit hun LEAP-bibliotheek van geautomatiseerde formulieren of een AI-gegenereerd document met LawY.

LEAP is toegewijd aan het leveren van veilige, efficiente en betrouwbare AI-oplossingen, speciaal gebouwd voor advocatenkantoren. Poppy Bale Dyer, CEO van LEAP US, legt uit: “Door menselijke expertise aan te vullen met geavanceerde AI-technologie, stelt LEAP advocaten in staat om een hogere productiviteit en precisie in hun werk te bereiken. We zijn ontzettend enthousiast om deze waardevolle innovaties aan te bieden en we kijken ernaar uit om intelligente juridische software te blijven leveren.”

De innovatieve AI-oplossingen van LEAP zijn ontworpen om het zware werk van repetitieve juridische taken over te nemen, zodat kantoren meer tijd kunnen besteden aan het complexe, hoogwaardige werk dat hun praktijken definieert. Met LEAP wordt de kracht van AI ingezet om de efficientie en klanttevredenheid te verbeteren, terwijl de persoonlijke benadering van het advocatenkantoor behouden blijft.

Ga voor meer informatie over het ontsluiten van nieuwe niveaus van productiviteit en effectiviteit met de geavanceerde AI van LEAP naar leap.us/legal-AI.

Over LEAP:

LEAP is een alles-in-een juridische softwareoplossing die praktijkbeheer en documentautomatisering biedt binnen een cloudgebaseerd platform, voor alle rechtsgebieden. LEAP bevat een uitgebreide bibliotheek met geautomatiseerde formulieren, plus de mogelijkheid voor bedrijven om hun eigen brieven en sjablonen te automatiseren. Verrijkt met de kracht van AI, stelt LEAP kantoren in staat om hun rechtspraktijk efficienter en effectiever uit te oefenen.

Mediacontact:
Laurie Klausner
SVP Marketing, LEAP
[email protected]
www.leap.us


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire