header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis lanceert Nexis+ AI, een geavanceerd, generatief AI-ondersteund beslissingsinformatieplatform om bedrijfsonderzoek te transformeren

Jul 17, 2024 11:17 AM ET

Organisaties kunnen nu gebruik maken van Nexis AI\’s transparante Gen AI-mogelijkheden om toegang te krijgen tot betrouwbare contentbronnen en krachtige samenvattingen om sneller tot inzichten te komen

New York, NY – 17 juli 2024 – LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, kondigt vandaag de commerciele lancering aan van Nexis AI™, met geavanceerde generatieve AI-mogelijkheden die zijn ontworpen om bedrijfsonderzoek, informatievergaring en zakelijke besluitvorming te transformeren en te versnellen. Nexis AI is gebaseerd op meer dan 700 uur diepgaande klantinterviews en is op maat gemaakt om te voldoen aan de veranderende behoeften van moderne bedrijven. Bedrijven kunnen nu de krachtige onderzoeks-, informatie- en documentsamenvattingsfuncties van Nexis AI inzetten om moeiteloos nauwkeurige informatie te vinden, een concurrentievoordeel te behalen en de efficientie te verhogen.

LexisNexis wordt al meer dan 50 jaar vertrouwd door duizenden bedrijven wereldwijd en levert cruciale informatie voor zakelijke beslissingen uit een enorme verzameling gelicentieerde nieuwspublicaties en bedrijfsgegevens over miljoenen bedrijven. Nexis AI maakt gebruik van een portfolio van meer dan 20.000 gelicentieerde titels, met GAI-rechten verleend door enkele van de grootste uitgevers en in de industrie erkende titels zoals The Associated Press, Gannett, McClatchy, Benzinga, FiscalNote – CQ Roll Call, en vele anderen. Met Nexis AI kunnen gebruikers:

  • Snel zakelijke, financiele en juridische informatie en nieuws onderzoeken en analyseren;
  • Lange documenten samenvatten en relevante entiteiten en gegevenspunten extraheren;
  • Inhoud samenstellen, organiseren en delen;
  • Met een paar muisklikken eerste concepten of overzichten van inlichtingenrapporten maken; en
  • Snel en nauwkeurig bruikbare zakelijke inzichten verkrijgen.

“Zakelijke leiders in bijna elke branche vertellen ons dat ze behoefte hebben aan diepere, meer accurate inzichten om beter in staat te zijn tijdige beslissingen te nemen, maar ze vinden de hoeveelheid bedrijfsgegevens ontmoedigend en het proces tijdrovend. Daarom hebben we Nexis AI ontwikkeld om data-intensief onderzoek en strategische besluitvorming te versnellen”, zegt Todd Larsen, president van Nexis Solutions. “We hebben nauw samengewerkt met onze klanten om de krachtige tools van Nexis AI te ontwikkelen die organisaties helpen sneller bedrijfsinformatie te verzamelen en naadloos te integreren in hun bestaande workflows voor meer efficientie.”

Bescherming van uitgevers IP en inkomsten

Met de groei in populariteit van AI en generatieve AI-tools zijn uitgevers en eigenaren van content zich steeds meer gaan richten op het beschermen van hun auteursrecht en intellectueel eigendom. LexisNexis heeft langdurige, uitgebreide – en in sommige gevallen exclusieve – contentlicentieovereenkomsten met uitgevers. Deze relaties stellen LexisNexis in staat om contextueel relevante, van Gen AI afgeleide antwoorden te leveren, met directe links naar het oorspronkelijke bronmateriaal, om het risico van AI-hallucinaties te helpen minimaliseren.

Met de publisher-first benadering van Nexis AI kunnen uitgevers:

  • Ervoor zorgen dat hun intellectuele eigendomsrechten worden gerespecteerd, in de wetenschap dat hun content nooit wordt gebruikt om AI-modellen te trainen zonder hun medeweten of toestemming;
  • Er zeker van zijn dat hun content transparant en in context wordt gepresenteerd om merkintegriteit te behouden, met citaten die gebruikers terugleiden naar het bronmateriaal; en
  • Eerlijk betaald worden voor het gebruik van hun content, of dat nu door mensen of machines gebeurt.

Streven naar uitmuntendheid
Eerder dit jaar lanceerde LexisNexis een commercieel previewprogramma voor Nexis AI dat vroegtijdige toegang verleende aan een select aantal organisaties. Aan het preview-programma namen testers deel uit een breed scala aan sectoren en beroepen, waaronder vertegenwoordigers van grote bedrijven, financiele instellingen en zes grote adviesbureaus, om te zorgen voor verdere verfijning van de al geavanceerde functies en functionaliteit van het platform.

“De lancering van Nexis AI is een belangrijke eerste mijlpaal in onze missie om organisaties te voorzien van de tools die ze nodig hebben om sneller bedrijfsonderzoek te doen en weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen”, zegt Dani McCormick, Vice President of Product, Nexis Solutions.

Sterke focus op transparantie, nauwkeurigheid van gegevens, privacy en beveiliging

LexisNexis zet zich al meer dan 50 jaar in voor gegevensbeveiliging en privacy. Het bedrijf heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om zijn oplossingen te ontwikkelen, te testen en te valideren. Met gegevensprivacy als topprioriteit voor bedrijfsleiders die Gen AI-oplossingen overwegen, volgt LexisNexis, onderdeel van RELX, de RELX Responsible AI Principles, waarbij de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen wordt overwogen en actie wordt ondernomen om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Nexis AI biedt ook transparantie en nauwkeurigheid door het ontwerp, met behulp van retrieval augmented generation (RAG) om de precisie en betrouwbaarheid van generatieve AI-modellen te verbeteren met informatie uit duizenden betrouwbare, gezaghebbende bronnen.

Ga voor meer informatie over Nexis AI naar https://lexisnexis.com/NexisAI.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.800 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Mediacontact:

Leela Bozonelis, Directeur wereldwijde productmarketing
Nexis Solutions, een divisie van LexisNexis
929-383-8781
[email protected]

Jennifer Johnston, Plat4orm PR
208-989-9962
[email protected]


iCrowdNewswire