header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het \’Urban Village\’ bewonersverrijkingsinitiatief van New Earth Residential verbetert de levensstijl van meergezinswoningen en stimuleert het behoud van huurders in de hele V.S.

Jul 18, 2024 5:56 PM ET

Eigenaren en beheerders van meergezinswoningen verbeteren het leven in appartementen met een nieuw \’Urban Village\’-initiatief dat de tevredenheid en het behoud van huurders verbetert; Plug-in eco-, civiele en sociale impactgericht programma stimuleert bewonersvaardigheden, onderwijs, persoonlijke groei, sociale interactie en milieubewustzijn, wat resulteert in bloeiende gemeenschappen

DENVER, CO – New Earth Residential (NER) – een op duurzaamheid gerichte vastgoedbeheerder van meergezinswoningen die welzijns-, milieu- en betrokkenheidsoplossingen biedt om de tevredenheid van de bewoners te maximaliseren en hen te behouden – kondigde vandaag aan dat het Urban Village (UV)-programma meergezinswoningen blijft transformeren door middel van verbeterde betrokkenheid van de bewoners, sociale impact en duurzaamheid voor het milieu. Het programma is onder andere gericht op het verbeteren van gemeenschapsbanden, het verlichten van stress en het bevorderen van milieubewustzijn door middel van een verscheidenheid aan innovatieve activiteiten en middelen. Dit omvat verbeterde welzijnsprogramma\’s voor de bewoners, zoals fitnesslessen en gezondheidsonderzoeken, maar ook initiatieven voor duurzaam leven, zoals gemeenschapstuinen die verse producten voor de bewoners produceren en recyclingprogramma\’s die afval verminderen. Een korte video over Urban Village is online beschikbaar.

“Deze samenwerking toont onze toewijding aan het nemen van verantwoordelijkheid voor het milieu en het maken van positieve impact op de gemeenschap,” zegt Jenny Romera, president van New Earth Residential. “Dit Urban Village project zet een nieuwe standaard in de multifamiliale woonsector door volledig voorrang te geven aan een holistische benadering van het welzijn, de betrokkenheid en de tevredenheid van de bewoners die meer in lijn is met de moderne mentaliteit van de consument, en toont ook de veranderende rol van vastgoedbeheer in het algemeen. De voordelen van het wonen in een door New Earth Residential beheerde gemeenschap of in een gemeenschap die het Urban Village programma gebruikt, vormen een geheel nieuwe maatstaf in de sector.”

“Onze toewijding aan innovatie en sociale verantwoordelijkheid onderscheidt ons in de sector van de meergezinswoningen”, zegt Annie Paskovich, Urban Village Program Manager. “Dit dynamische programma bevordert de betrokkenheid van de gemeenschap en de sociale impact van meergezinswoningen op een manier die de kwaliteit van leven van bewoners verbetert door middel van gezamenlijke evenementen, activiteiten en partnerschappen die zorgvuldig zijn opgezet om samenwerking te stimuleren, innovatie aan te wakkeren en positieve verandering voor onze bewoners teweeg te brengen. We zijn echt gepassioneerd over het creeren van veerkrachtige en bloeiende gemeenschappen voor mensen van alle leeftijden en een drijvende kracht te zijn die vorm geeft aan een betere toekomst voor iedereen.”

NER en UV – beide door vrouwen gerunde organisaties – bieden een scala aan kenmerken en voordelen op het gebied van multifamiliaal wonen en programma\’s, waaronder, maar niet beperkt tot, het volgende:

  • Verbeterde bewonersrelaties: Urban Village fungeert als brug tussen bewoners en vastgoedbeheer, waardoor betere communicatie en sterkere relaties mogelijk zijn, wat kan leiden tot soepelere activiteiten en minder conflicten.
  • Verbeterde retentiecijfers: Tevreden en betrokken bewoners zijn eerder geneigd hun huurcontracten te verlengen, wat in het voordeel is van de eigenaren.
  • Innovatieve programma\’s voor gemeenschapsvorming: Evenementen en activiteiten op maat creeren betrokken, hechte gemeenschappen.
  • Verbeterde ervaring voor bewoners: Hoogwaardige, zinvolle interacties om het behoud en de tevredenheid van huurders te vergroten.
  • Verrijkte omgevingen: Verbeteringen aan de leefomgeving van gemeenschappelijke ruimtes die zowel de bewoners als het milieu ten goede komen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Leiderschap en gemeenschapstalent koesteren door mentorschap en carrieremogelijkheden aan te bieden die leiden tot persoonlijke groei en financiele ondersteuning.
  • Toegang tot hulpmiddelen en ondersteuning van het kanaal: Initiatieven ter bevordering van samenwerkingsverbanden tussen bewoners en gemeenschap, met lokale en nationale organisaties tot wederzijds voordeel. Urban Village biedt bewoners waardevolle hulpbronnen en ondersteuningssystemen die hun levenskwaliteit kunnen verbeteren en de behoefte aan externe interventies kunnen verminderen.

“Urban Village is een dynamisch gemeenschapsinitiatief dat is toegewijd aan het bevorderen van levendige en inclusieve buurten,” merkt Paskovich op. “We bestaan uit gepassioneerde individuen, bewoners, vastgoedbeheerders en partners uit de gemeenschap die een gemeenschappelijke visie delen op het verrijken van stedelijk wonen.”

“Onze vastgoedbeheerfilosofie is gebaseerd op de overtuiging dat bloeiende stedelijke gemeenschappen essentieel zijn voor een betere levenskwaliteit,” volgt Romera. “Het is onze missie om multifamiliale woonomgevingen te creeren die veiligheid, comfort, gezondheid, socialisatie, milieu en kansen voor alle bewoners bevorderen. Zoals Urban Village illustreert, is ons bedrijf toegewijd aan het bouwen van sterke menselijke banden en het in staat stellen van gemeenschappen om hun volledige potentieel te bereiken, terwijl we de planeet Aarde eren.”

Over New Earth Residential
New Earth Residential (NER) is een strategisch vastgoedbeheerbedrijf dat een nieuwe standaard zet voor appartementenbeheer. Het bedrijf verrijkt levens en helpt bewoners en eigenaren en beheerders van meergezinswoningen om bloeiende, betrokken en duurzaam vastgoed te creeren om de tevredenheid van bewoners te bevorderen en hen te behouden. NER-programma\’s zijn ontworpen om het rendement van investeerders te verhogen op een manier die goed is voor de bewoners en de planeet. Hiertoe biedt het Urban Village community development programma van het bedrijf een scala aan diensten en programma\’s op het gebied van welzijn, betrokkenheid en milieu die zijn ontworpen om de woonervaring van de bewoners te verbeteren – van het organiseren van evenementen, groene woonprojecten en maatschappelijke programma\’s tot het pleiten voor verbeteringen in woningen en buurtinfrastructuur – allemaal ontworpen om een gevoel van saamhorigheid, eenheid en welzijn op te bouwen. Meer informatie op www.NewEarthRes.com.

Perscontact: [email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire