header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PHOENIX AMERICAN ONDERSCHEIDEN DOOR DRIE INDUSTRIELE PUBLICATIES IN DE EERSTE HELFT VAN 2024

Jul 19, 2024 2:54 PM ET

De brancheonderscheidingen weerspiegelen de expertise van Phoenix American op het gebied van fondsenadministratie en transferagentdiensten voor alternatieve beleggingsfondsen van alle activaklassen

LARKSPUR, CAPhoenix American is verheugd om aan te kondigen dat het bedrijf is erkend voor drie onderscheidingen voor uitmuntendheid in de industrie in de eerste helft van 2024. Private Equity Wire, PAN Finance en Financial Services Review hebben Phoenix American elk onderscheiden voor operationele bekwaamheid en uitstekende service voor private equity- en durfkapitaalfondsen. Deze onderscheidingen erkennen de diepgaande ervaring, geavanceerde technologie en toewijding van het bedrijf aan uitmuntende service voor alternatieve beleggingsfondsen.

Private Equity Wire Emerging Manager Awards – Beste beheerder, klantenservice

De jaarlijkse Private Equity Wire US Awards erkennen uitmuntendheid onder private equity fondsbeheerders en dienstverleners in de VS in een breed scala aan categorieen. Al meer dan tien jaar erkent Private Equity Wire uitmuntendheid op het gebied van fondsenwerving, portfolioprestaties en dienstverlening – op basis van input van een allocator board, peer surveys, redactionele expertise en gegevensanalyse. Voor 2024 werd Phoenix American uitgeroepen tot Beste Beheerder, Klantenservice voor opkomende managers.

PAN Finance – Fondsadministratiediensten van het jaar 2024

Het Pan Finance Awards programma werd opgericht om een echte indicator van uitmuntendheid te zijn. Het identificeren van organisaties en personen die hebben uitgeblonken in hun vakgebied, stelt Pan Finance in staat om toonaangevende voorbeelden van best practices in de schijnwerpers te zetten en te bejubelen. Na een nominatieproces verzamelt het onderzoeksteam van PAN Finance uitgebreide informatie over de organisaties op de shortlist van mediapartners, contactpersonen in de sector en betrouwbare bronnen. Evaluaties worden gemaakt door een panel van ervaren bedrijfsjournalisten voordat een aanbeveling wordt gedaan aan de redactie. Phoenix American werd uitgeroepen tot Fund Administration Services of the Year 2024.

Financial Services Review – Top 10 aanbieders van fondsadministratiediensten

Financial Services Review magazine biedt diepgaande inzichten en analyses van de financiele sector, met de nadruk op de nieuwste trends, innovaties en best practices van financiele dienstverleners. Het dient als een waardevolle bron voor financiele professionals en biedt deskundig commentaar en updates over de sector. De Financial Services Review awards zijn bedoeld om uitmuntende bedrijven en personen in de financiele sector te erkennen en te eren die uitmuntendheid in dienstverlening, innovatie en leiderschap hebben laten zien. Deze awards benadrukken prestaties en bevorderen best practices, waardoor groei en ontwikkeling binnen de financiele sector worden gestimuleerd. Phoenix American werd uitgeroepen tot Top 10 Fund Administration Provider 2024.

“We zijn vereerd door de branche-erkenning die we dit jaar hebben ontvangen,” zei Andrew Constantin, Chief Operating Officer bij Phoenix American. “Onze prioriteit is het ondersteunen van het succes van onze klantenfondsen en het voorzien in de behoeften van beleggers. We zijn trots op ons succes en deze erkenning is zeer verheugend.”

Over Phoenix American

Phoenix American biedt back-office outsourcing, fondsadministratiediensten, fondsboekhouding, transferagentdiensten en investor relations aan fondssponsors in de alternatieve beleggingssector. Het bedrijf biedt ook managementagent-, boekhoud- en bedrijfsdiensten voor gestructureerde financiering in de wereldwijde commerciele vliegtuig- en vliegtuigmotorenlease-industrie. Het bedrijf is een dochteronderneming van Phoenix American Incorporated samen met SFS, leveranciers van verkooprapportage en gegevensanalyse voor beleggingsfondsen en ETF\’s. Phoenix American heeft wereldwijd vijf kantoren, is opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in San Larkspur, CA.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire