header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis breidt Lexis+ AI uit met nieuwe functies, AI-modellen en grafiektechnologie om betrouwbare antwoorden van hoge kwaliteit te bieden aan juridische professionals.

Jul 22, 2024 8:56 AM ET

Verbeteringen leveren betrouwbare resultaten en een steeds persoonlijkere generatieve AI-ervaring, waardoor klanten meer controle krijgen over hun prompts, rechtsgebieden en zoekgeschiedenis

CHICAGO, IL-American Association of Law Libraries 2024 (Booth #604) – LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, kondigde vandaag een krachtige reeks klantgerichte verbeteringen aan voor de toonaangevende Lexis AI™ die de toewijding van het bedrijf aan het leveren van betrouwbare resultaten van hoge kwaliteit versterken. Deze nieuwe mogelijkheden zijn gebaseerd op voortdurende feedback van gebruikers en maken gebruik van generatieve AI om juridisch onderzoek te stroomlijnen, uitgebreide, actuele juridische analyses te bieden en tijd te besparen zodat juridische professionals zich kunnen richten op werk met een hogere waarde.

Lexis AI is gebaseerd op \’s werelds grootste verzameling van actuele, exclusieve juridische content van LexisNexis en maakt conversatiegericht zoeken, inzichtelijke samenvattingen, intelligente juridische concepten en het uploaden en analyseren van documenten mogelijk in een naadloze gebruikerservaring.

Alle recente en toekomstige verbeteringen zijn gebaseerd op klantgestuurde ontwikkeling.

Gebruiksverbeteringen zijn onder andere:

  • Optie “Stop Response” – Geeft gebruikers meer controle over de acties van de AI-assistent, zodat ze reacties kunnen stoppen als ze wijzigingen moeten aanbrengen in hun prompts, waardoor ze kostbare tijd besparen.
  • Standaard jurisdictie – Gebruikers kunnen nu een jurisdictie instellen als hun standaard jurisdictie, waardoor deze vooraf wordt geselecteerd telkens wanneer ze het jurisdictiepaneel openen voor een naadloze workflow.
  • Geschiedenis – Een nieuwe functie voor gespreksgeschiedenis stelt gebruikers in staat om eenvoudig eerdere gesprekken met de AI-assistent terug te vinden, te bekijken en opnieuw te voeren.
  • Lexis AI Uploads Grid View – Stroomlijnt het onderzoeksproces door antwoorden van meerdere door de gebruiker geuploade documenten op een scherm weer te geven voor duidelijke vergelijkingen en efficiente inzichten.

De verbeteringen op het gebied van juridisch onderzoek en opstellen zijn onder andere:

  • Lexis AI Headnotes – Maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om uitgebreide headnote dekking te bieden voor elke zaak in de gehele collectie, zodat gebruikers snel de belangrijkste punten van het recht begrijpen en gemakkelijk vergelijkbare zaken kunnen vinden, zodat er geen belangrijke juridische inzichten worden gemist.
  • Shepardize® Uploaded Documents – Gebruikers kunnen de gerenommeerde Shepard\’ CitationService rechtstreeks binnen hun geuploade documenten uitvoeren met behulp van de AI-assistent. Dit biedt toegang tot het volledige Brief Analysis-rapport, waarmee zwakke punten in de argumenten van de tegenpartij worden geidentificeerd en hun zaak wordt versterkt.
  • Shepard\’s behandelingssamenvattingen – Stelt gebruikers in staat om snel te bepalen of een zaak relevant is met overzichtssamenvattingen en naadloos toegang tot het volledige Shepard\’s rapport.
  • Integratie van juridisch nieuws – Directe toegang tot eersteklas juridische nieuwscontent is nu geintegreerd in de AI-assistent, als aanvulling op bestaande juridische onderzoeksmogelijkheden voor uitgebreide juridische analyse in een oplossing.

Retrieval Augmented Generation (RAG) verbeteringen omvatten nu:

  • Integratie van geavanceerde Shepard\’ Knowledge Graph op het eigen LexisNexis RAG-platform (GraphRAG) – Gebruikers kunnen gebruikmaken van de kracht van zeer nauwkeurige Shepard\’ jurisprudentierelatie-informatie om meer gezaghebbende, volledige en definitieve AI-gegenereerde antwoorden te leveren.
  • Shepard\’ Knowledge Graph is een geavanceerd raamwerk voor gegevensorganisatie waarmee gebruikers:
    • Nauwkeurig de meest relevante gegevens te identificeren uit uitgebreide Lexis juridische bronnen.
    • Volledige antwoorden ontvangen op basis van verbanden tussen gerelateerde opinies, juridische taxonomieen en aanvullende metadata die de kwaliteit en context van antwoorden verbeteren.
    • Nauwkeurige verificatie van citaten, zaakverbindingen en juridische concepten zoals gevalideerd door de Shepard\’ Citations Service.
    • Verkort de onderzoekstijd en vergroot het vertrouwen door een meetbaar betere antwoordkwaliteit.

Grote Taal Modellen toegevoegd als onderdeel van onze multi-model aanpak zijn onder andere:

  • Claude 3 modellen van Anthropic, gehost op Amazon Bedrock van Amazon Web Services (AWS).
  • GPT-4o, gehost op Microsoft Azure OpenAI
  • Verfijnde Mistral 7B, een open-source model, gehost op door LexisNexis beheerde servers binnen AWS.

“Bij LexisNexis staan klanten centraal in onze voortdurende generatieve AI-ontwikkeling”, zegt Sean Fitzpatrick, CEO van LexisNexis Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. “We introduceren snel klantgedreven verbeteringen als onderdeel van onze voortdurende inzet om de gebruikerservaring te verbeteren en de meeste waarde voor onze klanten te leveren.”

LexisNexis zet ethische, krachtige generatieve AI-oplossingen in met een flexibele, multi-model benadering die prioriteit geeft aan het gebruik van het beste model voor elke individuele juridische use case en het bedrijf in staat stelt om nieuwe modellen met ongeevenaarde snelheid te onderzoeken en in te zetten.

“We zetten ons in voor een diverse en brede set van grote taalmodellen in de juridische ruimte en de snelheid waarmee we nieuwe modellen onderzoeken, ermee experimenteren en ze inzetten is ongeevenaard”, zegt Jeff Pfeifer, Chief Product Officer, Canada, Ierland, VK en VS, LexisNexis Legal & Professional. “We richten ons op het leveren van antwoorden van de hoogste kwaliteit aan onze klanten met een ongeevenaarde snelheid en het stimuleren van betrouwbare resultaten op gebieden waarvan klanten hebben aangegeven dat het hun topprioriteiten zijn.”

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en onderneemt actie om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Deze verbeteringen zijn beschikbaar voor klanten op Lexis AI. Ga voor meer informatie naar www.lexisnexis.com/ai.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.800 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Media Contact
Dana Greenstein
Directeur Communicatie, Noord-Amerika & UK
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
[email protected]


iCrowdNewswire