header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis introduceert Lexis+ AI op de Canadese juridische markt

Jul 25, 2024 7:51 AM ET

LexisNexis AI is gebaseerd op LexisNexis\’ uitgebreide juridische onderzoeks- en begeleidingscontent. Na een succesvolle commerciele preview is Lexis AI nu commercieel beschikbaar in Canada en biedt volledig versleutelde, veilige interacties met gezaghebbende antwoorden binnen enkele seconden.

Toronto, ON – 25 juli 2024 LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van juridische informatie en analyses, heeft vandaag aangekondigd dat Lexis AI nu algemeen beschikbaar is voor Canadese klanten. Dit volgt op de succesvolle commerciele lanceringen van Lexis AI in de Verenigde Staten, Australie, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Lexis AI levert betrouwbare antwoorden in een vertrouwde, gebruiksvriendelijke interface die gebruik maakt van het Retrieval Augmented Generation 2.0 (RAG 2.0) platform van LexisNexis. De antwoorden van Lexis AI zijn gebaseerd op een van \’s werelds grootste collecties gezaghebbende en exclusieve juridische content van LexisNexis, waaronder primaire en secundaire content, analytische content en uitgebreide modules voor praktische richtlijnen.

Lexis AI biedt directe links naar onderliggende citeerbare bronnen in zijn antwoorden. Hierdoor kunnen gebruikers resultaten direct valideren, waardoor het risico op verzonnen content of hallucinaties afneemt. Lexis AI controleert automatisch alle gelinkte citaten met de content van LexisNexis om er zeker van te zijn dat ze geldig zijn.

Lexis AI is ontwikkeld met input van vooraanstaande juridische professionals uit heel Canada en voldoet aan de dagelijkse behoeften van advocaten. Chris Figel, Executive Vice President en General Counsel bij AirBoss of America: “Ik zie Lexis AI als de nieuwe toegangspoort tot alle diensten in het LexisNexis-universum en zal het ook op die manier gebruiken. Bovendien stelt het me in staat om mogelijkheden en functies te ontdekken waarvan ik me voorheen niet bewust was of die nog niet bestonden.”

De AI-mogelijkheden van de oplossing zijn intern bij LexisNexis gebouwd met wereldwijd toonaangevende technische partnerschappen, waardoor het bedrijf snel nieuwe functies en technologie kan introduceren en klanten een naadloos geintegreerde ervaring kan bieden in het hele LexisNexis-ecosysteem.

Lexis AI biedt conversatiegericht zoeken, intelligent juridisch opstellen, inzichtelijke samenvattingen en mogelijkheden om documenten te uploaden, allemaal ondersteund door geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gevoelige gegevens veilig te houden:

  • Conversational search vereenvoudigt complex en tijdrovend juridisch onderzoek door gebruikers in staat te stellen conversatie te voeren met Lexis AI, nieuwe inzichten te verkennen en te vragen om aangepaste en verfijnde output.
  • Het opstellen van documenten produceert direct contractclausules en klantcommunicatie op basis van een eenvoudige gebruikersvraag.
  • Samenvattingsfunctionaliteit levert binnen enkele seconden samenvattingen van zaken en meer content en mogelijkheden volgen binnenkort.
  • Door documenten te uploaden kunnen gebruikers snel belangrijke inzichten uit juridische documenten analyseren, samenvatten en extraheren.

Lexis AI biedt toonaangevende gegevensbeveiliging en aandacht voor privacy. Geuploade documenten worden altijd gewist aan het einde van elke sessie en gebruikers kunnen hun prompt conversatiegeschiedenis eenvoudig beheren of verwijderen. De oplossing wordt voortdurend verbeterd: LexisNexis juristen nemen regelmatig steekproeven van honderdduizenden antwoorden die door AI zijn gegenereerd, om het model te verfijnen en bij te scholen. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om zijn oplossingen te ontwikkelen, te testen en te valideren en uitgebreide, accurate informatie te leveren.

“Dit is een belangrijke mijlpaal voor de Canadese juridische sector. We zijn enorm trots op de introductie van een baanbrekende generatieve AI-oplossing die onze clienten in staat stelt veilig en vol vertrouwen te werken”, zegt Sam Puchala, President en General Manager van LexisNexis Canada. “Het enthousiasme over Lexis AI onderstreept het spelveranderende potentieel ervan en we zijn verheugd om onze gewaardeerde clienten naadloze toegang te bieden tot onze uitgebreide juridische bronnen en state-of-the-art AI-mogelijkheden, waardoor hun concurrentievoordeel als nooit tevoren wordt versterkt.”

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van het FTSE-genoteerde RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles. Deze vereisen dat het bedrijf rekening houdt met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en proactief actie onderneemt om het creeren of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Ga voor meer informatie over Lexis AI of het plannen van een demo naar www.lexisnexis.ca/Lexis-Plus-AI.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.800 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Over RELX
RELX is een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten. De groep bedient klanten in meer dan 180 landen en heeft kantoren in ongeveer 40 landen. Er werken meer dan 35.000 mensen, waarvan 40% in Noord-Amerika. De aandelen van RELX PLC, het moederbedrijf, worden verhandeld op de beurzen van Londen, Amsterdam en New York onder de volgende tickersymbolen: Londen: REL; Amsterdam: REN; New York: RELX. De marktkapitalisatie is ongeveer £49,5 miljard, €56,3 miljard, $61,8 miljard.

Mediacontact
Lori Harito, Publicist
[email protected]
1-416-523-9602


iCrowdNewswire