header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sterlington verwelkomt Richard Reice als partner in de arbeids- en procespraktijk

Jul 25, 2024 12:28 PM ET

New York, 24 juli 2024 – Sterlington PLLC is verheugd om aan te kondigen dat Richard Reice zich heeft aangesloten bij het kantoor als Partner in de Employment en Litigation praktijken. Richard brengt een schat aan ervaring in civiele procedures en arbeidsrecht met zich mee, waardoor Sterlington\’s capaciteiten op deze belangrijke gebieden verder worden versterkt.

Richard is onder andere partner geweest bij Greenberg Traurig en Seyfarth Shaw. Hij was ook voormalig hoofd HR en arbeidsrecht voor Frontier Telephone. Hij is erkend als New York Metro Super Lawyer en uitgeroepen tot Employment Law Trailblazer door de National Law Journal.

Richard is een doorgewinterde procesadvocaat, bemiddelaar en arbiter, met expertise in een breed spectrum van arbeidsgerelateerde kwesties en heeft aanzienlijke ervaring in het onderhandelen over arbeidsovereenkomsten met vakbonden, het procederen over oneerlijke arbeidsklachten en het behandelen van arbitrages over grieven.

Richard wordt ook erkend als thought leader op het opkomende gebied van algoritmebias en discriminatie op het werk, in het bijzonder met voorspellende AI-tools die worden gebruikt voor cv-beoordelingen en promotiebeslissingen. Zijn expertise strekt zich uit tot genderdiscriminatie, met name kwesties die te maken hebben met genderidentiteit. Hij stelt beleidsregels op en overlegt met ontwikkelaars over kwesties met betrekking tot de toegang tot werk en openbare voorzieningen voor personen die niet van geslacht zijn.

In een reactie op de benoeming van Richard zei Chris Harrison, oprichtend partner van Sterlington: “We zijn zeer verheugd Richard Reice te verwelkomen bij Sterlington. Richard\’s uitgebreide expertise op het gebied van arbeidsrecht en procesrecht, in combinatie met zijn grondige kennis van opkomende kwesties zoals algoritme bias en genderdiscriminatie, zal van onschatbare waarde zijn voor onze cliënten en ons kantoor. We kijken uit naar de uitzonderlijke bijdragen die Richard ongetwijfeld zal leveren terwijl we blijven groeien en evolueren.”

Over Sterlington PLLC

Sterlington PLLC is een internationaal advocatenkantoor met toonaangevende capaciteiten op het gebied van geavanceerde proces- en transactiewerkzaamheden en het uitbesteden van juridische activiteiten. Met diepgaande ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meerdere praktijken en sectoren, helpt ons team cliënten over de hele wereld om hun zakelijke doelen te bereiken. Bezoek ons op www.sterlingtonlaw.com.

Voor vragen aan de media kunt u contact opnemen met

Kate Quince
Hoofd Marketing en Communicatie
Sterlington
[email protected]


Tags:   Dutch, United States, Wire