header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Poulin I Willey I Anastopoulo kondigt onderzoek aan naar Crowdstrike Holdings, Inc (CRWD)

Jul 26, 2024 4:26 PM ET

Charleston, South Carolina 07/26/2024 Poulin Willey Anastopoulo LLC onderzoekt mogelijke claims namens kopers van CrowdStrike Holdings, Inc. (“CrowdStrike” of “Bedrijf”). Investeerders die de effecten van CrowdStrike (NASDAQ:CRWD) hebben gekocht, worden aangemoedigd om contact met ons op te nemen over hun investeringsverliezen en eventuele aanvullende informatie over CrowdStrike die kan helpen bij het onderzoek. Het onderzoek betreft de vraag of CrowdStrike en zijn functionarissen en/of directeuren de federale effectenwetten hebben overtreden.

Volgens openbaar beschikbare informatie heeft het bedrijf in de vroege ochtenduren van 19 juli 2024 een software-update naar buiten gebracht die de oorzaak was van de chaotische massale technische storing over de hele wereld die luchtvaartmaatschappijen, banken, bedrijven, scholen en de overheid trof, samen met sommige gezondheids- en hulpdiensten. Het ging specifiek om een software-update voor het Windows-besturingssysteem van CrowdStrike. Volgens CNN zei een expert dat het de “grootste IT-storing in de geschiedenis” zou kunnen zijn.

Op 18 juli 2024 sloot het aandeel CrowdStrike op $343,05 per aandeel bij een handel van 4,55 miljoen aandelen. Na het slechte nieuws vroeg op de dag op 19 juli 2024 daalde het aandeel naar $304,96 per aandeel op een volume van 42,1 miljoen aandelen, een daling van $38,09 per aandeel of meer dan 11% vanaf de sluiting op 18 juli, de dag voordat de software van CrowdStrike de enorme uitval veroorzaakte. De volgende handelsdag, op 22 juli 2024, werd het aandeel verder verpletterd en sloot het op $263,91 per aandeel op een volume van 49,6 miljoen of een daling per aandeel van meer dan 13% ten opzichte van de vorige sluiting op 19 juli 2024. Tijdens de tweedaagse val ging het aandeel van CrowdStrike van $343,05 per aandeel op 18 juli naar $263,91 per aandeel bij het sluiten van de markt op 22 juli 2024. Dat is een daling van $79,14 per aandeel of bijna 25%. Beleggers hebben miljarden verloren.

Investeerders die aandelen van CrowdStrike hebben gekocht of anderszins hebben verworven, moeten onmiddellijk contact opnemen met het kantoor om uw rechten als koper en/of eigenaar van CrowdStrike-aandelen te bespreken. Als u uw rechten of belangen met betrekking tot deze potentiele class action inzake effecten wilt bespreken, neem dan contact op met Ahmad Jackson op 803-222-222 of via e-mail op [email protected].

Bijkomende vragen kunnen gericht worden aan Stuart J. Guber, Esq, op [email protected], de Director of Shareholder Services and Securities

Litigation, met bijna 35 jaar ervaring in het vertegenwoordigen van openbare pensioenfondsen, Taft-Hartley vakbondspensioenplannen en gezondheids& welzijnsfondsen, en vermogende beleggers en andere individuen in class actions inzake effecten en opt-outgeschillen.

Poulin | Willey | Anastopoulo heeft kantoren in Florence, Charleston, Ladson, Columbia, Greenville, Lexington, Myrtle Beach, Rock Hill en Hampton, South Carolina. Charlotte en Lumberton, North Carolina. Atlanta, Albany, Athens, Augusta, Columbus en Macon in Georgia.

Bezoek: RespectResults.com voor meer informatie.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire