header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Poulin I Willey I Anastopoulo kondigt aan dat er een groepsgeding is aangespannen tegen Oddity Tech Ltd. (Odd). (Odd)

Jul 30, 2024 9:50 AM ET

Charleston, South Carolina 07/30/2024 – Poulin Willey Anastopoulo LLC kondigt aan dat er een class action is ingediend bij de United States District Court voor het Eastern District van New York namens alle personen en entiteiten die de effecten van Oddity Tech LTD. (“Oddity” of het “bedrijf”) (NASDAQ:ODD) hebben gekocht tussen 19 juli 2023 en mei 2024, beide data inbegrepen (de “Class Period”).

Volgens de aanklacht beschrijft het bedrijf zichzelf als “een technologisch platform voor consumenten dat is gebouwd om de wereldwijde schoonheids- en wellnessmarkt te transformeren”. De Vennootschap beweert klanten wereldwijd te bedienen via haar door kunstmatige intelligentie (“AI”) aangedreven online platform, waarbij gebruik wordt gemaakt van gegevenswetenschap, machinaal leren en computervisie om de behoeften van de consument te identificeren en oplossingen te ontwikkelen in de vorm van schoonheids- en welzijnsproducten.

In de aanklacht wordt beweerd dat gedaagden tijdens de gehele Klasseperiode wezenlijk onjuiste en misleidende verklaringen hebben afgelegd over de activiteiten, de bedrijfsvoering en het nalevingsbeleid van het Bedrijf. Specifiek beweert de aanklacht dat Verweerders onjuiste en/of misleidende verklaringen hebben afgelegd en/of hebben nagelaten te onthullen dat: (i) Oddity zijn AI-technologie en mogelijkheden overdreef, en/of de mate waarin deze technologie de verkoop van het Bedrijf stimuleerde; (ii) Oddity\’s herhalingsaankopen en inkomsten, tenminste gedeeltelijk, afkomstig waren van onhoudbare en misleidende verkoop- en reclamepraktijken; (iii) Oddity de werkelijke omvang en ernst van lopende civiele rechtszaken tegen het Bedrijf en/of zijn dochterondernemingen bagatelliseerde; en (iv) als gevolg daarvan Oddity\’s publieke verklaringen op alle relevante tijdstippen materieel onjuist en misleidend waren.

Op 21 mei 2024 publiceerde NINGI Research (“Ningi”) een rapport over Oddity (het Ningi-rapport), waarin stond dat Oddity “investeerders volledig misleidde over elk kritiek aspect van zijn bedrijf[.]”. Het Ningi Rapport beweerde dat het “sprak met voormalige werknemers die [Ningi] vertelden dat … [Oddity\’s] AI niets anders is dan een vragenlijst”; de aangeprezen “herhaalaankoopcijfers” worden aangedreven door klanten die onwetend niet-opzegbare plannen aangaan waardoor elk kwartaal inkomsten kunnen worden erkend en Ningi vond honderden niet-openbaar gemaakte rechtszaken, waaronder meerdere collectieve rechtszaken over onbetaalde rekeningen en overtredingen van de consumentenwetgeving.

Volgens de aanklacht daalden de aandelen van Oddity\’s Class A na dit nieuws met $3,02 per aandeel, of meer dan 7%, tot $37,97 per aandeel op 21 mei 2024. De aandelenprijs daalde de volgende twee handelsdagen nog eens met $1,30 per aandeel, of 3,42%, en sloot op $36,67 per aandeel op 23 mei 2024.

Beleggers die klasse A-aandelen van Oddity hebben gekocht of anderszins hebben verworven, moeten contact opnemen met het kantoor voor 17 september 2024, de uiterste datum voor het indienen van een motie door een lead plaintiff. Een lead plaintiff is een representatieve partij die optreedt namens andere class members bij het leiden van de rechtszaak. Als u uw rechten of belangen met betrekking tot deze securities class action wilt bespreken, kunt u contact opnemen met Ahmad Jackson op 803-222-222 of via e-mail op [email protected].

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Stuart J. Guber, Esq, via [email protected] , de Director of Shareholder Services and Securities Litigation van het kantoor, die bijna 35 jaar ervaring heeft in het vertegenwoordigen van openbare pensioenfondsen, Taft-Hartley vakbondspensioenplannen en gezondheids- en welzijnsfondsen, en zeer vermogende beleggers en andere individuen in class actions en opt-out geschillen.

Poulin | Willey | Anastopoulo heeft kantoren in Florence, Charleston, Ladson, Columbia, Greenville, Lexington, Myrtle Beach, Rock Hill en Hampton, South Carolina. Charlotte en Lumberton, North Carolina. Atlanta, Albany, Athens, Augusta, Columbus en Macon in Georgia. Bezoek: RespectResults.com voor meer informatie.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire