header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kan ik een lening op afbetaling krijgen met een kredietscore van minder dan 580?

Oct 7, 2022 3:05 AM ET

Installatieleningen zijn een veelzijdige optie voor veel leners. Ze bieden grote leningbedragen en vaste betalingen. Dit past bij hen voor vele doeleinden, van noodgevallen tot herfinanciering en meer. Maar als je een kredietscore van minder dan 580 hebt, vraag je je misschien af of je nog in aanmerking kunt komen voor een Het goede nieuws is dat dat kan, en in dit artikel leer je hoe dat moet

Hoe werken afbetalingsleningen?

Een lening op afbetaling is een vast bedrag dat je kunt lenen. Deze lening kun je vervolgens terugbetalen in vaste maandelijkse betalingen van hoofdsom en rente. De rente zelf staat ook vast. Dit maakt leningen op afbetaling gemakkelijk te budgetteren. U kunt uw maandelijkse betaling bekijken voordat u het papierwerk ondertekent, waardoor u een lening krijgt die binnen uw budget past.

Installatieleningen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Noodfondsen
  • Grote aankopen
  • Onverwachte medische rekeningen
  • Herfinanciering en consolidatie

Hoe krijg je een lening op afbetaling

Leners met krediet onder de 580 moeten misschien iets harder zoeken naar leningen op afbetaling waarvoor ze in aanmerking komen, maar ze hebben nog steeds genoeg opties. Hier zijn de stappen die je kunt nemen om een lening op afbetaling te krijgen:

1. Weet welk bedrag je nodig hebt

Begin met het bepalen van de hoogte van de lening die je nodig hebt. U wilt genoeg krijgen om aan uw leningbehoeften te voldoen zonder een extra hoofdsom te nemen die uw maandelijkse betaling en rente verhoogt.

Als u bijvoorbeeld schulden consolideert en herfinanciert, weet dan precies hoeveel bestaande schuld u wilt consolideren en herfinancieren. Op die manier kun je precies het benodigde leningbedrag afsluiten.

2. Winkel rond voor kredietverstrekkers en leningen

Leners met een kredietscore van minder dan 580 moeten online wat onderzoek doen om de juiste kredietverstrekker voor hun behoeften te vinden. U kunt dit doen door websites van individuele kredietverstrekkers te bezoeken. Echter, het gebruik van een lening marktplaats kan sneller zijn, omdat u uw informatie een keer kunt invoeren en de marktplaats zal trekken in lening opties van over het hele web.

Het zoeken naar beveiligde leningen in dit stadium kan een goede keuze zijn voor kredietnemers met een lagere kredietwaardigheid. Ze vereisen onderpand, wat het risico van de geldschieter compenseert en hen in staat stelt hun kredietvereisten te versoepelen.

3. Vraag een geldschieter aan

Als je eenmaal een geldschieter hebt gekozen, vraag dan een lening aan via hun website, telefonisch of persoonlijk, afhankelijk van je voorkeuren. De geldschieter zal waarschijnlijk persoonlijke en financiële informatie willen, zoals:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Social Security nummer
  • Bewijzen van inkomen (loonstrookjes, formulier W2’s, belastingaangiften)
  • Bewijzen van werk (arbeidsverificatiebrief)
  • Bewijzen van de waarde van het onderpand (als je een gewaarborgde lening krijgt)

4. Accepteer de voorwaarden en onderteken het papierwerk

Indien goedgekeurd, zal de kredietverstrekker je papierwerk geven met het bedrag, de rente en de voorwaarden van de lening. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, ondertekent u het papierwerk en geeft u uw bankgegevens, zodat de kredietgever u de lening fondsen kan overmaken.

5. Begin met terugbetalen

Nu begin je met het terugbetalen van de lening in vaste maandelijkse betalingen. Zorg ervoor dat je elke maand het geld opzij hebt gezet voor deze betaling. Veel kredietverstrekkers bieden een autopay functie. Deze haalt de betaling automatisch van uw gekoppelde betaalmethode. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u een betaling mist. Bovendien bieden sommige kredietverstrekkers een kleine korting voor automatische betaling.

In beide gevallen moet u ervoor zorgen dat u het geld opzij zet voor de betaling van elke maand. Anders kunt u te laat betalen en kredietschade oplopen. Als u autopay gebruikt, kan uw rekening ook rood staan en worden er kosten in rekening gebracht.

De bottom line

Een kredietscore onder de 580 hoeft u niet te weerhouden van het krijgen van een lening op afbetaling. Begin met te weten hoe groot uw lening moet zijn en ga dan bij meerdere kredietverstrekkers op zoek naar goede tarieven en voorwaarden. Dien een aanvraag in bij de door u gekozen kredietverstrekker en, indien goedgekeurd, onderteken het papierwerk en geef uw bankgegevens door. Begin ten slotte met het terugbetalen van de lening en overweeg autopay zodat u niet vergeet te betalen. Volg deze stappen, en je bent goed op weg om de lening op afbetaling te krijgen die je nodig hebt.

Got it – Ik heb dit gekopieerd van de contentkalender, waar om de een of andere reden de URL linkte naar de “Installment Loans Online” pagina. Ik heb zojuist de ankertekst bijgewerkt naar de juiste URL!

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: consultant

Tags:   United States, Wire