header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van blockchaintechnologie zal tegen 2030 naar verwachting 137,59 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 67,54% – rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 11, 2022 2:52 AM ET

De wereldwijde blockchaintechnologiemarkt groeit voortdurend. De marktgroei wordt toegeschreven aan de toenemende nadruk op de decentralisatie van gegevensgrootboeken. Daarnaast hebben enkele voordelen die de technologie biedt, zoals de onveranderlijkheid van databaseactiviteiten die interacties transparant maken, geleid tot de verspreiding van blockchaintechnologie. Er wordt verwacht dat de technologie in de komende jaren enorm aan belang zal winnen vanwege de aangeboren aard ervan.

Blockchain Technology Market Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 137.59 Miljard

Groeipercentage:

CAGR van 67.54rom 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een monster van dit onderzoeksrapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1708

Er zijn enorme marktkansen voor blockchaintechnologie. Het groeiende gebruik van blockchain-gebaseerde toepassingen in verschillende domeinen, waaronder BFSI, gezondheidszorg en detailhandel, escaleert de groei van de markt vooruit. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor blockchaintechnologie tegen 2030 naar verwachting 137,59 miljard dollar zal opleveren, met een AGR van 67,54 tijdens de evaluatieperiode (2022-2030).

Het faciliteren van grootschalige blockchainisatie op een snelle en kosteneffectieve manier stelt ondernemingen in staat om blockchain proofs-of-concept efficiënt te introduceren en te voltooien. Ondernemingen streven naar meer veerkrachtige en transparante toeleveringsketens om de uitdagingen van een steeds veranderende markt aan te kunnen. Een goed kader voor effectieve samenwerking tussen alle belanghebbenden in de toeleveringsketen is crucialer dan ooit geworden.

Aan de andere kant blijft de weg van de blockchaintechnologie precair, waarbij schaalbaarheid en veiligheid twee van de voornaamste zorgen zijn. Ook ontbreekt het de meeste bestaande toepassingen aan blockchain-integratiecapaciteit, wat de marktgroei belemmert en de adoptie van blockchaintechnologie vertraagt.

Niettemin zouden de vooruitgang in analytische mogelijkheden in communicatie en de uitbreiding van bestaande 3G/4G- en 5G-technologieën de marktstijging gedurende de geanalyseerde periode ondersteunen. Bovendien stimuleren aanzienlijke O&O-investeringen door publieke en private organisaties de groei van de markt.

Industry Trends

Bankieren en financiën is misschien wel de grootste eindgebruikersindustrie van Blockchain-technologie. Deze industrie profiteert enorm van de integratie van blockchain in de bedrijfsvoering. Door blockchain te integreren, kunnen banken de transacties van hun klanten nu sneller verwerken, ongeacht het weekend of vakantie of het tijdstip van de dag of week. Met blockchain kunnen banken ook gemakkelijker, sneller en veiliger geld uitwisselen tussen instellingen.

De gezondheidszorg is een andere prominente sector die profiteert van Blockchain-technologie. Zorgverleners maken gebruik van blockchain om de medische dossiers van hun patiënten veilig op te slaan. Persoonlijke gezondheidsdossiers die in de blockchain worden geschreven of gegenereerd, worden gecodeerd en opgeslagen met een privésleutel. Daarom kunnen deze medische dossiers niet worden gewijzigd en zijn ze alleen toegankelijk voor bepaalde personen.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/block-chain-technology-market-1708

Blockchain Technology Market Segments

De markt voor blockchaintechnologie is gesegmenteerd in dienstverleners, organisatiegrootte, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het segment dienstverleners is onderverdeeld in aanbieders van applicatie & oplossingen, aanbieders van middleware, aanbieders van infrastructuur & protocollen en anderen. Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in grote, kleine en middelgrote ondernemingen.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in betaal & transacties, slimme contracten, digitale identiteit, documentatie, uitwisselingen en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in gezondheidszorg & life sciences, BFSI, IT & telecommunicatie, retail, overheid, reizen & horeca, vastgoed & bouw, en anderen. Het regionale segment is onderverdeeld in het Midden-Oosten & Afrika, Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de Rest van de Wereld.

Blockchain Technology Market Regional Analysis

Noord-Amerika leidt de wereldwijde blockchaintechnologiemarkt. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan voortdurende initiatieven voor de ontwikkeling van grootboektechnologie. De regio is een hub voor veel aanbieders van communicatietechnologie met robuuste navigatiediensten; dit heeft op zijn beurt een positieve invloed op de groei van de regionale markt. Bovendien wordt de groei van de regionale markt gestimuleerd door de snellere invoering van innovatieve technologie in ontwikkelde landen als de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

De toenemende vraag naar thuisoplossingen en de technologische voordelen zijn bovendien enkele van de belangrijkste groeistimulansen. Ook de vroege adoptie van cloudgebaseerde implementatiediensten stuwt de groei van de markt. De Noord-Amerikaanse blockchaintechnologiemarkt zal naar verwachting zijn dominantie behouden gedurende de geschatte periode.

De blockchaintechnologiemarkt in de regio Azië-Pacific is wereldwijd in opkomst als een veelbelovende markt. Factoren zoals transparantie, onveranderlijkheid en schaalbaarheid van de Blockchain-technologie en een massale investering in digitale valuta in de verschillende sectoren van de APAC-landen, met name India, Australië en China, stimuleren de groei van de regionale markt. Bovendien biedt de toenemende toepassing van GPS-diensten en cloud-gebaseerde diensten naast de proliferatie van smartphones enorme kansen voor bedrijven.

China, Japan en India zijn snelgroeiende markten die naar verwachting tijdens de prognoseperiode snel zullen groeien. Toenemend gebruik van geavanceerde navigatiediensten en locatiegebaseerde reclame bieden de APAC-landen betere mogelijkheden om locatiegebaseerde diensten te bevorderen. De APAC blockchaintechnologiemarkt zal naar verwachting bereiken om een aanzienlijke inkomstenzak te creëren tijdens de prognoseperiode.

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1708

Competitieve analyse

De markt voor blockchaintechnologie is zeer concurrerend en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Marktspelers initiëren strategieën zoals fusies & overnames, innovatie en merkversterking om een groter concurrentieaandeel te verwerven. Ze doen voortdurend aanzienlijke investeringen om producten en diensten te lanceren in zich ontwikkelende economieën om te profiteren van de economische groei in deze regio’s.

Op 7 april 2022 , kondigde Kaspersky bijvoorbeeld aan dat het zijn blockchaintechnologie voor een veiligere overdracht van persoonlijke gegevens heeft gepatenteerd. De blockchaintechnologie van Kaspersky vergemakkelijkt het gegevensbeheerproces en garandeert de rechtmatige verzending en verwerking van informatie en het behoud van de vertrouwelijkheid van informatie. Het garandeert ook de authenticatiebetrouwbaarheid van de betrokken partijen tijdens gegevensoverdrachten.

Spelers die de wereldwijde markt voor blockchaintechnologie leiden, zijn onder meer IBM Corporation, Deloitte Touche Tohmatsu Limited, Hewlett Packard, Accenture PLC, Enterprise Company, Infosys Limited, Solulab Inc., Cyber Infrastructure Pvt. Ltd, Empirica S.A, Oracle Corporation, Microsoft Corporation en Amazon Web Services, Inc, onder andere.

Lees MRFR Nieuws: Energy Crisis, High Inflation, and a Slipping European Economy

Related Reports:

https://icrowdnewswire.com/2022/09/27/security-operations-center-market-projected-to-reach-at-a-27-61-billion-with-health-cagr-of-13-6-during-forecast-period-report-by-market-research-future-mrfr/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/27/programmatic-advertising-market-projected-to-reach-usd-137-1-billion-at-a-13-7-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/

https://icrowdnewswire.com/big-data-software-market-analysis-sales-revenue-size-share-growth-forecast-current-trends-business-opportunities-competitor-strategies-and-impact-of-covid-19

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire