header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Healthcare Enterprise Software Markt Top Spelers, Vraag, Aandeel, Overzicht, Component, Marktopbrengst en Industrie Prognose 2027

Oct 19, 2022 2:50 AM ET

Marktoverzicht

De Healthcare Enterprise Software Market zal groeien met een AGR van 13,0 om in 2025 USD 76,45 miljard te bereiken. De toenemende vraag naar preventieve zorg, in combinatie met verhoogde investeringen voor verschillende mHealth-start-ups, stuwt de marktexpansie.

Enterprise medische software verwijst naar elk medisch softwaresysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grotere gezondheidszorgorganisaties, zoals ziekenhuizen voor acute zorg (ACH’s), ziekenhuizen met kritische toegang (CAH’s), psychiatrische ziekenhuizen, revalidatiecentra, grote multispecialistische artsengroepen, enzovoort. Medische bedrijfssoftware is ook bekend als intramurale software, ziekenhuisinformatiesystemen (HIS), ziekenhuisbeheersystemen (HMS) en ERP-systemen (Enterprise Resource Planning) voor ziekenhuizen.

Het COVID-19 probleem heeft de wereldwijde vraag naar online medisch advies vergroot als gevolg van ontwikkelingen in online technologie, een groeiende last van chronische ziekten en toenemend consumentisme in de gezondheidszorg. De aanhoudende COVID-19 pandemie biedt ook verschillende kansen voor marktspelers om een concurrentievoordeel te verwerven door te investeren in tot nu toe onaangeboorde mogelijkheden.

Get Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1060

Marktsegmentatie

Per Producten en Diensten

In 2018 domineerde de on-site categorie de totale vraag naar bedrijfsapplicaties, en deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten gedurende de projectieperiode. Dit komt door de vele voordelen die bedrijfssoftware biedt, zoals end-to-end softwarebeheer, het behoud van intellectueel eigendom binnen het bedrijf en de invoering van aanzienlijk maatwerk als en wanneer de organisatie dit nodig heeft.

By Delivery Mode

Het RCM leverde de grootste bijdrage aan de markt voor bedrijfssoftware in 2018 en zal waarschijnlijk zijn dominantie behouden tijdens de prognoseperiode, vanwege de consistente groei van de noodzaak om financiële gegevens te beheren. Bovendien zullen veel bedrijven in de komende jaren waarschijnlijk een financiële bedrijfsmodule gebruiken om de bedrijfsefficiëntie en productiviteit te verbeteren, waardoor een ruim groeipotentieel ontstaat voor de markt voor bedrijfssoftware.

By End-User

Voorspeld wordt echter dat zorgverleners de hoogste CAGR zullen hebben tijdens de prognoseperiode. Dit is te wijten aan de strenge regelgeving die open en toegankelijke medische dossiers vereist, terwijl het bedrijf vooruitgang boekt in digitalisering en automatisering. Bovendien draagt de nadruk op het verbeteren van de operationele efficiëntie en het verlagen van de arbeids- en voorraadkosten bij aan de adoptie van bedrijfssoftware in de gezondheidszorg.

Regionale indeling

In 2018 waren Noord- en Zuid-Amerika goed voor 47,4% van de markt. Binnen Amerika zijn Noord-Amerika en Zuid-Amerika onderverdeeld. Vanwege het brede gebruik van zorgsoftware door zorgverleners en de groeiende waarde van elektronische medische gegevens is Noord-Amerika de grootste markt. De uitbreiding van deze markt in Noord-Amerika bevordert ook de technologische vooruitgang in softwareontwikkeling en het wijdverbreide gebruik van informatietechnologie in de gezondheidszorg.

Competitief landschap

MEDICAL Information Technology Inc.,SAP,CPSI,Meta Inc.,Elinext Group,EPIC Systems Corporation,INFOR Inc,Cognizant,Oracle,Jag products LLC,Allscripts Healthcare, LLC,Cerner Corporation,General Electric Company,Koninklijke Philips NV

Industry News

Roche kondigde de CE-IVD lancering aan van zijn geautomatiseerde digitale pathologie algoritmen, uPath HER2 (4B5) beeldanalyse en uPath Dual ISH beeldanalyse voor borstkanker, in januari 2021, om te helpen bij het bepalen van de optimale behandelingsstrategie voor elke patiënt. Kunstmatige intelligentie wordt gebruikt in beeldanalyse-algoritmen om pathologen te helpen sneller en nauwkeuriger borstkankerdiagnoses te stellen. In combinatie met de VENTANA DP 200 slide scanner en de Roche uPath enterprise software, maken de nieuwe algoritmes baanbrekende digitale pathologie-oplossingen mogelijk om gepersonaliseerde gezondheidszorg te bevorderen.

Browse Full Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-enterprise-software-market-1060

Meer gerelateerd rapport

Health Insurance Market

Mobile Tablets in Healthcare Market

Over ons:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Market Research & Consulting Services.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York,
New York 10013,
United States of America
Tags:   United States, Wire