header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


India CRO marktgrootte, aandeel, belangrijkste speler, geavanceerde technologie, toepassingen en zakelijke kansen tot 2027

Oct 19, 2022 2:57 AM ET

Marktoverzicht:

Het onderzoek naar de India CRO markt toont een potentiële groei van 1, 552.92 Miljoen tegen 12.10 AGR gedurende de voorspelde tijdlijn.

CRO is de afkorting die wordt gebruikt voor een organisatie voor contractonderzoek die diensten aanbiedt aan bedrijven in de gezondheidszorg, farmaceutica en biotechnologie om er een paar te noemen. Er zijn ook andere diensten die worden aangeboden, zoals productontwikkeling, procesontwikkeling, post-marketing surveillance en klinisch onderzoek. CRO’s bieden diensten aan zoals farmaceutisch co-vigilantiebeheer en klinische proeven, die zeer belangrijk zijn. De Indiase regering heeft veel segmenten van de wetten in verband met klinische proeven geschrapt. De wetten bepalen dat elke sponsor de familie tot 60% van het bedrag moet betalen tijdens het overlijden of elke handicap die de patiënt overkomt voor het leven tijdens de klinische proeven. Veel geneesmiddelenbedrijven zien India als een plaats waar lokale klinische proeven kunnen worden uitgevoerd, terwijl ze extra voordelen krijgen van landen als de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië zodra het geneesmiddel toestemming krijgt.

Er zijn veel India CRO klimatologische testomstandigheden aanwezig, samen met de internationale normen en rechten van intellectuele eigendom. Dit zijn enkele van de cruciale drivers die hebben bijgedragen aan de industriële vraag. Er zijn ook factoren die de markt hebben geholpen het object te bereiken tijdens de periode van projectie die de aanwezigheid van vele patiënten en een enorm aantal klinieken, ziekenhuizen en opgeleide menselijke hulpbronnen omvat. Naast de lage operationele kosten hebben de goedkope menselijke hulpbronnen de markt verder gestimuleerd. Verschillende regelgevende instanties zoals de Indian Council of Medical Research (ICMR), de Director Controller General of India (DCGI) en het Directorate General of Foreign Trade (DGFT) werken nu aan een aantal gunstige scenario’s voor onderzoek in India. Dit heeft de industrie sterker gemaakt. De regelgevende instanties zoals DCGI en ICMR spannen zich in om een geleidelijke omgeving te creëren, zodat het onderzoek in India gunstig kan verlopen.

Get Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2927

De negatieve gevolgen van Covid-19 hebben ook de Indiase CRO-markt getroffen. De ontwikkeling van het vaccin tegen het Covid-19-virus heeft ook een internationaal effect gehad, wat een aanzienlijke invloed lijkt te hebben op de groei van andere geneesmiddelen. Tijdens de pandemische crises waren er therapieën en vaccins voor Covid-19 die in de Verenigde Staten 30% van de proeven voor hun rekening namen. Hierdoor was er een pauze op eventuele verdere proeven die zouden worden uitgevoerd.

Marktsegmentatie:

Op basis van het type diensten

  • Clinische proeven
  • Procesontwikkeling
  • Post-Marketing Surveillance
  • Kwaliteitsbewaking
  • Productontwikkeling

Vanuit de therapeutische toepassing

  • Oncologie
  • Neurologie
  • Urologie
  • Nefrologie
  • Cardiovasculaire

Als per eindgebruiker

  • Farmaceutische bedrijven
  • Biofarmaceutische bedrijven
  • Medical devices bedrijven
  • Academische instituten

Als per de Regio

  • Noord India
  • West India
  • Zuid India
  • Oost India

Regionale indeling:

Uit de regionale analyse die is gemaakt van de Indiase CRO-markt blijkt dat deze is gesegmenteerd in Noord-India, Oost-India, West-India en Zuid-India. De vraag naar deze markt is echter meer in West- en Zuid-India vanwege de regelgevende bevoegdheden.

Markt belangrijkste spelers:

Quintiles IMS Holdings, Syngene, Pharmaceutical Product Development, Siro Clinpharm, Clininvent Research Pvt. Ltd., VIMTA, Bilcare Limited, Aizant Drug Research Solutions Private Limited, Piramal Pharma Solutions, Synapse Labs Pvt Limited, Eurofins Scientific, Laurus Labs,Neuland Laboratories Ltd, PAREXEL International Corporation

Bekijk de volledige rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-cro-market-2927

Meer gerelateerd rapport

Healthcare Chatbots Market

Immunotherapy-drugs market

Over de VS:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Market Research & Consulting Services.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York,
New York 10013,
United States of America
Tags:   United States, Wire