header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zonne waterpompen markt om 2.873,9 miljoen dollar door de industrie groei, bereik, chauffeurs en de belangrijkste spelers analyse tot 2030

Oct 19, 2022 3:55 AM ET

Solar Water Pumps Market Overview:

De MRFR onderzoeksrapporten suggereren dat het Solar Water Pumps Market Research Report: Information on Solar water pumps, Region, and Application-Forecast till 2030, wordt de markt voor zonne-energie waterpompen geschat op een robuuste CAGR van ongeveer 9,50 uring de herziening tijdperk van 2022 tot 2030. Volgens deze onderzoeksrapporten, wordt de markt voorspeld om een grootte van meer dan USD 2.873.9 Miljoen tegen eind 2030 te bereiken.

Marktbereik:

Irrigatie wordt beschouwd als een vitale activiteit voor meer dan de helft van de bevolking en is ook een belangrijk toepassingsgebied voor zonnepompen in India. Zonnepompen zijn een substituut voor hernieuwbare en schone pompen voor brandstofgeneratoren en windmolens. Waterpompen op zonne-energie worden gebruikt om water te winnen. Soms worden deze pompen ook gebruikt voor grondwaterwinning op 10 meter diepte. In de procedure, is er een grote behoefte aan elektriciteit.

Aan de andere kant, de voeding die nodig is voor deze pompen zijn beschikbaar door zonne-energie. Deze pompen zijn briljant omdat ze water onttrekken door energie die door zonlicht wordt opgewekt. Zonnewaterpompen zijn van vitaal belang in onontwikkelde of landelijke gebieden zonder infrastructuur voor een elektriciteitsnet. De wereldwijde markt voor waterpompen op zonne-energie is de laatste tijd toegenomen. Het belangrijkste aspect dat de groei van de markt stimuleert, is het toenemende gebruik in stedelijke gebieden. De kosten en energie-efficiëntie verhogen de vraag naar zonnepompen in ontwikkelde gebieden. Er is een grote verscheidenheid aan zonnepompen voor verschillende taken. De zonnepompen zijn ontwikkeld om gelijkstroom te gebruiken met behulp van fotovoltaïsche modules.

Report Coverage

Metrics

Details

Marktomvang

2030: USD 2.873.9 Miljoen dollar

CAGR

9.50 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Prognose periode

2022-2030

Belangrijkste marktdrivers

? Toenemende infrastructurele investeringen in ontwikkelingslanden

? Toenemende productie van hernieuwbare energie

? Betaalbare bron van elektriciteit

Request Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3980

Competitieve analyse

De toonaangevende deelnemers op de wereldmarkt voor zonneboilerpompen zijn bedrijven als:

  • Kavita Solar Energy Private Limited
  • Tata Power
  • Lorentz
  • Symtech Solar
  • Urja Global Limited
  • Bright Solar Limited
  • R. I. Pumps Private Limited
  • Shakti Pumps
  • Symtech Solar

Markt USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor zonneboilerpompen is de afgelopen tijd snel gegroeid. De groei van de markt wordt toegeschreven aan aspecten zoals investeringen voor infrastructurele ontwikkelingen, ondersteunende overheidsinitiatieven, hernieuwbare energietechnologieën en het verbeteren van de landbouwsector.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kan de complexe installatie van zonneboilerpompen de groei van de markt beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft onlangs een impact gehad op maximale marktsectoren over de hele wereld. De snelle verspreiding van de ziekte naar bijna 225 landen heeft verschillende regeringen ertoe gebracht gedeeltelijke of volledige lockdowns op te leggen. Bovendien heeft de pandemie een enorme impact gehad op de wereldwijde vraag naar waterpompen op zonne-energie, gezien de sociale afstandsnormen en reisbeperkingen die in de meeste delen van de wereld zijn opgelegd. Aan de andere kant, met alle financiële en industriële activiteiten weer normaal, zal de wereldwijde markt voor zonne-energie waterpompen naar verwachting aanzienlijke groei vertonen tijdens de beoordeling tijdperk.

Speak To Expert For More Information @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3980

Segmentanalyse

Van alle producten wordt voorspeld dat het DC-zuigpompsegment de komende jaren de toppositie op de wereldmarkt voor zonneboilerpompen zal innemen. De belangrijkste reden achter de groei van het segment is de groeiende druppelirrigatie activiteiten, vooral in de ontwikkelingslanden van het Midden-Oosten & Afrika en de Asia Pacific regio’s. Aan de andere kant wordt voorspeld dat het segment van de wisselstroomdompelpompen een maximale groei zal vertonen in de beoordelingsperiode. De toenemende vraag naar efficiëntere zonnepompen is de factor die de briljante groei van het segment ondersteunt.

Van alle toepassingsgebieden wordt verwacht dat het landbouwsegment de wereldwijde markt voor zonneboilerpompen tijdens de evaluatieperiode zal leiden. De wereldwijde groei van de landbouwsector naast het water dat nodig is voor irrigatie zijn de primaire factoren die de groei van het segment stimuleren. Daarnaast wordt ook voorspeld dat het groeiende aantal overheidsinitiatieven de groei van het segment zal beïnvloeden.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor zonneboilerpompen wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten & Afrika, Latijns-Amerika, en Azië-Pacific.

De MRFR onderzoeksrapporten suggereren dat de Azië-Pacific regio wordt voorspeld om de leidende positie in de wereldwijde markt voor zonne-energie waterpompen veilig te stellen tijdens het beoordelingstijdperk. De regionale markt heeft prominente groeiers zoals Indonesië, China en Australië. Andere landen in de regio hebben een aanzienlijke vraag naar deze waterpompen: Japan, Maleisië, Thailand en India. De regio wordt beschouwd als ideaal voor het inzetten van deze zonne-waterpompen. De primaire factor die de groei van de regionale markt ondersteunt, zijn de lagere arbeidskosten in de regio.

Verder wordt ook voorspeld dat de overvloed aan grondstoffen de groei van deze waterpompen in de beoordelingsperiode zal stimuleren. Bovendien katalyseren industriële operaties en overheidssteun de groei van de regionale marktinvesteringen. Daarnaast zijn de aspecten zoals de stijgende bevolking en consequent toenemende aantal R & D-programma’s voor zonne-energie waterpompen ook geprojecteerd om de regionale marktprestaties te beïnvloeden tijdens de evaluatieperiode.

Get An Amazing Discount on Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3980

De Noord-Amerikaanse en Europese markt voor zonneboilerpompen zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode. De groeiende hernieuwbare energiesector is de belangrijkste reden voor de groei van de regionale markten. Bovendien is de groeiende vraag vanuit de landbouwsector een ander belangrijk aspect dat de regionale marktgroei ondersteunt.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire