header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde natuurlijke en organische cosmeticamarkt ontwikkeling en aandeel groeien met 9,76 AGR tegen 2027

Oct 19, 2022 6:24 AM ET

Market Overview

Market Research Future (MRFR) \’s rapport highlights Global Natural and Organic Cosmetics Market Information By Form, Function, Application, And Region – Forecast till 2027″; de markt zal 33 USD.04 miljard dollar bereiken tegen 2027, een AGR van 9,76.

Marketsynopsis

De huidige generatie omarmt de aantrekkingskracht van natuurlijke en biologische cosmetica. Vanwege de gevaarlijke ingrediënten die in andere cosmetica met chemische inhoud worden aangetroffen, voelen mensen zich sterk aangetrokken tot deze producten. Cosmetica gemaakt met natuurlijke en organische materialen bevatten vaak chemicaliën die de huid irriteren en de textuur van de huid veranderen. Natuurlijke elementen, waaronder natuurlijke antioxidanten, aloë vera gel, en bloemenextract, vervangen verschillende cosmetische chemicaliën in cosmetische ODM, contract fabrikanten, en schoonheidsproducten productie. De voorkeur van de consument voor chemievrije cosmetica en natuurlijke remedies heeft onlangs de vraag naar natuurlijke cosmetica doen toenemen. Bovendien zet de populariteit van “groene schoonheid” en “schone schoonheid” cosmeticadeskundigen onder druk om nieuwe formules te ontwikkelen met traditionele en regionale ingrediënten. De populariteit van natuurlijke en biologische cosmetica is toegenomen nu mensen zich meer bewust worden van de schadelijke effecten van chemicaliën op de huid.

Mensen zijn zich nu bewust van de voordelen van cosmetica die met biologische ingrediënten zijn gemaakt en maken zich zorgen over hun huidconditie. Hierdoor neemt de vraag van consumenten naar natuurlijke en milieuvriendelijke producten toe. Tegenwoordig zijn cosmetische artikelen erg populair omdat ze dagelijks gebruikt kunnen worden. De Natuurlijke en biologische cosmeticamarkt wordt gedreven door de wens om het natuurlijker en biologischer te maken. Jonge vrouwen en millennials die natuurlijke huidverzorgingsproducten promoten, omarmen nu sterk chemievrije producten. De producenten concentreren zich op de ontwikkelingen als gevolg van de toegenomen investeringen in onderzoek en ontwikkeling en de stijgende populariteit van natuurlijke producten.

Natural And Organic Cosmetics Market Competitive Landscape:

De gerenommeerde mededingers op de markt voor natuurlijke en biologische cosmetica zijn:

  • The Estee Lauder Companies, Inc.
  • FANCL Corp.
  • The Clorox Co
  • LOreal SA
  • L\’Occitance International SA
  • Jurlique International Pty. Limited
  • Laboratoire Nuxe
  • Bare, Escentuals, Inc
  • Aubrey Organics, Inc.
  • Nature\’s Gate

Natural and Organic Cosmetics Market

Markt U.S.P. Covered:

Market Drivers:

De aanvragen van detailhandelaren voor nieuwe aankopen zijn gestaakt vanwege de lockdown van de belangrijkste markten, waardoor de wereldwijde supply chain aanzienlijk is veranderd. Het feit dat huidverzorgingsproducten dagelijks worden gebruikt, maakt ze populair. De vraag naar producten zal de komende jaren naar verwachting stijgen als gevolg van de toegenomen bezorgdheid over het milieu en de groeiende kennis van de consument over de voordelen van natuurlijke producten. De vraag naar natuurlijke producten zal naar verwachting stijgen omdat jongeren en millennials liever start-ups steunen die biologisch geteelde schoonheidsproducten en chemicaliënvrije alternatieven gebruiken. Fabrikanten richten zich op kleurcosmetica en parfums, terwijl natuurlijke producten voor haar- en huidverzorging groeistrategieën blijven stimuleren. Omdat milieuvriendelijke en duurzame artikelen zo populair zijn, concentreren veel winkeliers zich daarnaast op het updaten van hun winkelproductlijnen.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7257

Fabrikanten richten zich op kleurcosmetica en geuren, terwijl natuurlijke haarverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten de groeistrategieën blijven aansturen. De spelers op de markt voor natuurlijke en biologische cosmetica profiteren ook van de toenemende populariteit van natuurlijke cosmeticakleuren die worden gemaakt van pigmenten uit groenten en fruit. Het aanbod van premium productlijnen is identiek aan dat van massaproductlijnen, maar omdat ze kunnen worden aangepast met materiële en immateriële kenmerken, zoals botanische mengsels, zijn consumenten bereid meer te betalen. De vraag naar natuurlijke huidverzorgingsproducten wordt grotendeels gedreven door kwaliteit en eigenschappen met toegevoegde waarde.

Marktbeperkingen:

De groei van de markt voor natuurlijke en biologische cosmetica wordt negatief beïnvloed door het gebrek aan kennis over recent geïntroduceerde artikelen in landen met een laag inkomen en de ongelijke distributie van enkele van de bekendste merken in verschillende niet-ontwikkelde regio\’s.

COVID 19 Analyse

Door de gedwongen sluiting van fysieke vestigingen als gevolg van de COVID-19-epidemie zijn er vertragingen opgetreden in de toeleveringsketen, wat een negatief effect heeft gehad op producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica, met name biologische huidverzorgingsproducten. Voorspeld wordt dat de vooruitgang vóór COVID-19 zal versnellen, waarbij direct-to-consumer e-commerce – zoals via algemeen beschikbare sociale mediakanalen, portaalsites van detailhandelaren en markten – steeds belangrijker zal worden. Klanten wereldwijd zeggen te verwachten dat hun online betrokkenheid en uitgaven zullen toenemen. Als ze de interesse van zowel huidige als nieuwe klanten willen vangen en behouden, moeten degenen die betrokken zijn bij de schoonheidsindustrie de meeste aandacht besteden aan digitale platforms.

Marktsegmentatie

Naar distributiekanaal omvat de markt winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde. Naar type omvat de markt huidverzorging, haarverzorging, make-up en mondverzorging. Per consumentengroep omvat de markt mannen en vrouwen.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/natural-organic-cosmetics-market-7257

Regional Insights

Europa domineert de markt voor natuurlijke en biologische cosmetica en heeft het grootste aandeel in de inkomsten. Omdat consumenten in landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland kieskeuriger zijn over wat ze op hun huid smeren, geven ze de voorkeur aan natuurlijke, botanische en biologische huidverzorgingsproducten. Grote cosmeticabedrijven zullen Europa in de gaten houden, ook al heeft het een minder groot marktaandeel dan Noord-Amerika. De productie van natuurlijke producten is er toegenomen door de strenge regelgeving die bedrijven verplicht om de veiligheid van hun producten aan te tonen. De meerderheid van de vrouwelijke consumenten in Europa geeft de voorkeur aan natuurlijke en biologische producten.

De kans op natuurlijke huidverzorgingsproducten in de regio Azië-Pacific zal naar verwachting toenemen. Door de voorkeur van de consument voor natuurlijke producten, met name in ontwikkelingslanden als China en India, zal de vraag naar deze producten naar verwachting toenemen. Het gebied Azië-Stille Oceaan zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de projectieperiode. De oudere bevolking van de regio en een toenemend aantal millennials, waaronder meer werkende vrouwen, stimuleren de behoefte aan biologische huidverzorging.

Lees ons gerelateerde rapport –

Premium Cosmetics Market Size Research Report – Global Forecast Till 2028

Cosmetics Market Research Report – Global Forecast Till 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contacteer ons:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

 

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Tags:   United States, Wire