header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor laserprojectoren groeit met een CAGR van 19,20 tot 2030: toenemende toepassing van laserprojectietechnologie in diverse industrieen en minder onderhoudskosten.

Oct 20, 2022 6:18 AM ET

Laser Projector Market Overview:

In 2021 zal de wereldwijde Laser Projector markt naar verwachting 23,4 miljard dollar bereiken en een aanzienlijke vooruitgang laten zien van 19,20 AGR tijdens de prognoseperiode.

Laser Projectors zijn solid-state verlichtingsapparaten. Deze apparaten maken gebruik van lasers om licht en een beeld op het scherm te produceren. Deze laserprojectoren hebben talrijke voordelen, zoals een lager behoud, langdurige schittering, snelle en regelmatige projectie met een hoog herhalingspercentage, verbeterde 2D- en 3D-stoffen, verbeterde kleuren en verschillen ten opzichte van projectoren met lampen. Vandaar dat deze de lamp-gebaseerde projectoren in tal van aanbestedingen zoals commerciële, productie, en residentiële plaatsen voor hun betere productiviteit en stevigheid. Deze projectoren kunnen moeiteloos worden uitgeschakeld omdat de lamp er niet in zit. Deze zijn geschikt voor stofgebruik en de hele dag gebruik tenders voor hun zinvolle geschatte levensduur van 20.000 uur.

De Laser Projector is een apparaat dat het bewegende beeld kan genereren op het scherm door het uitsteken van de laserstralen. De entertainmentbranche en het onderwijs accepteren voornamelijk deze projectoren. Volgens de verklaring van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de COVID-19-incidentie over de hele wereld in maart 2020 een pandemie. Regeringen hebben wereldwijd in alle bedrijfssectoren lockdowns en shutdowns uitgevoerd om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan. Deze toestand leidt tijdelijk tot het sluiten van de industriële en productie-industrie en de tijdelijke sluiting van de school, universiteiten, theaters en alle andere openbare plaatsen om sociale distantiëring te volgen om gevaarlijke ziekten te voorkomen.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8339

Door de sluiting van bioscopen en onderwijssectoren werd het gebruik van Laserprojectoren verminderd, waardoor de vraag van de Laser Projector markt mislukte. Het betekent dat de COVID-19 pandemie een negatieve invloed had op de laserprojectormarkt goederen. Door het tijdelijke uitstel van industriële activiteiten tijdens de pandemische lockdown, werd de creatie van de laserprojector gesloten en veroorzaakte een vertraging in de verkoop van laserprojectoren, waardoor de groei van de laserprojectormarkt werd belemmerd.

Mensen die in huizen blijven, gebruiken Laserprojectoren om naar beelden te kijken tijdens de pandemische lockdown. De COVID-19 periode heeft veel instellingen en de indtriële sector zwaar getroffen, maar het herstel van de scholen, bedrijfssectoren en theaters brengt de ontwikkeling van de laserprojectormarkt in een stroomversnelling.

De toenemende acceptatie van Laserprojectie-expertise in tal van industrieën en lagere onderhoudsprijzen zijn de primaire drijfveren van de markt. Deze Laserprojectoren kunnen werken bij een lage temperatuur en hoeven niet veel te worden bevroren.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 23.4 miljard dollar

Groei:

CAGR van 19.20om 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/laser-projector-market-8339

Marktsegmentatie:

De markt voor laserprojectoren is wereldwijd verdeeld in vier soorten op basis van resolutie, verticaal, type verlichting en regio.

Per verlichtingstype:

De Laser Projector markt op basis van verlichting is onderverdeeld in, zoals laser diode, hybride, RGB laser, laser fosfor, en anderen.

Naar resolutie:

De wereldwijde Laser Projector markt naar resolutie is verdeeld in, HD (1920 x 1080 pixels), 4K (4096 x 2160 pixels), WXGA (1280 x 800 pixels), XGA (1024 x 768 pixels), en anderen.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8339

Vanuit verticaal:

De Laser Projector Markt is verdeeld in tal van onderdelen: detailhandel, media en entertainment, onderwijs, gezondheidszorg, industrie en anderen.

Per regio:

Wereldwijd is de Laser Projector Markt verdeeld in Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, en Centraal- en Zuid-Amerika. Azië-Pacific heeft het marktaandeel van de Laserprojector ondergeschikt gemaakt aan de vraag naar Laserprojectoren.

Related Reports:

Wireless Earphone Market, By, By Technology, By Point of Sale, By Applications – Forecast 2030

Hi-Fi Speaker System Market, By Connectivity Technology and Wireless, By Distribution Channel, By End-user – Forecast 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire