header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Electronic Article Surveillance (EAS) System Market zal naar verwachting USD 2.423,1 miljoen bereiken in 2030 | Business Opportunities & Trends

Oct 20, 2022 6:26 AM ET

De Electronic Article Surveillance (EAS) System Market was in 2018 goed voor 1.770 miljoen dollar en zal naar verwachting groeien tot 2.423,1 miljoen dollar aan het einde van de prognoseperiode.

Wat zijn de verschillende marktdynamieken die de Electronic Article Surveillance (EAS) System Market beïnvloeden?

  • Bijkomende investeringen in implementatie van EAS-systeem

De installatie van een nieuw Elektronisch Artikel Bewakingssysteem moet, net als elke andere zakelijke beslissing, zorgvuldig worden overwogen om het rendement op de investering zo snel mogelijk te maximaliseren. De kosten van deze Elektronische Artikel Bewakingssystemen worden voornamelijk bepaald door verschillende factoren. De vaste initiële kosten worden hoofdzakelijk beïnvloed door het gekozen type systeem, de omvang van het te beveiligen verkooppunt en het aantal te beveiligen ingangen. Bovendien worden de initiële kosten ook beïnvloed door de levering, de manier waarop de antennes worden geïnstalleerd, de installatiekosten, enz. Verder omvatten de lopende kosten het onderhoud van het systeem, de vervanging van tags en labels en de exploitatiekosten.

Get Complete PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5211

  • Acousto Magnetic (AM) Technology as Security enhancer

Acousto-Magnetic (AM) technology beschermt een groot aantal goederencategorieën door ze te combineren met verschillende harde tags en robuuste labels. Het is ook bestand tegen lichaamsafscherming en werkt goed op vloeistoffen, metalen en producten met een folieverpakking. Deze labels zijn ook herbruikbaar en reactief.

Verder werkt een breed scala aan EAS-tags op de markt goed samen met AM-systemen voor een breed scala aan koopwaar. Bovendien is een van de belangrijkste voordelen van deze AM-tags dat ze van een grotere afstand en sneller kunnen worden gescand, waardoor ze een van de populairste apparaten in anti-diefstalsystemen zijn.

  • Electronic Article Surveillance (EAS) zorgen

Shopliften worden steeds geavanceerder, werken in groepen of gebruiken technologie om detectie te vermijden. Hierdoor verliest de detailhandel jaarlijks miljarden dollars. Winkeliers moeten de concurrentie voorblijven door de meest actuele beveiligingsoplossingen te implementeren om verliespreventie in hun winkels te voorkomen. In combinatie met RFID-technologie wordt het elektronische artikelbewakingssysteem algemeen beschouwd als een van de meest effectieve, succesvolle en schaalbare antidiefstalsystemen die vandaag de dag voor detailhandelaren beschikbaar zijn. Met de mogelijkheden die de markt biedt aan verschillende verkopers, ziet de markt ook de toetreding van nieuwe spelers.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2027

USD 2,423.1 miljoen

Groei:

CAGR 3.6van 2020 tot 2027

Forecast Period

2020-2027

Report Coverage

Revenue Forecast, Concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Diepgaand marktonderzoeksrapport (92 pagina\’s) over de markt voor elektronische artikelbewaking (EAS): https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-article-surveillance-system-market-5211

Impact of the COVID-19 on Electronic Article Surveillance (EAS) System Market

De opkomst van de COVID-19 pandemie heeft de electronic article surveillance (EAS) system market groei aanzienlijk vertraagd door de tijdelijke sluiting van winkels wereldwijd, zoals kleding-, mode- en andere warenhuizen. Aangezien er in deze periode geen nieuwe uitbreidingen zijn gepland, wordt bovendien verwacht dat de vraag naar EAS-systemen laag zal zijn.

Als gevolg van de pandemie konden de fabrikanten niet aan de nodige grondstoffen en componenten komen. De implementatie van slimme technologieën in smart retail management, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning, heeft echter plaatsgevonden in ontwikkelde landen. Deze implementaties hebben de algemene groei van de industrie geholpen.

Check Discount @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5211

De aanwezigheid van concurrerende spelers in de markt voor Electronic Article Surveillance (EAS) System

De belangrijkste electronic article surveillance (EAS) system markt spelers zijn Checkpoint Systems (Canada), Cross Point (Nederland), TAG Company (VK), Johnson Controls (Ierland), Amersec (Tsjechië), ALL-TAG Corporation (VS), Ketec (VS), Softdel (VS), WG Security Products (VS), Agon Systems (VK), Takachiho Koheki (Japan), Shenzhen Emeno Technology (China). Marktspelers hebben verschillende strategieën geïmplementeerd om de concurrentie op de markt te handhaven, zoals productlanceringen en bedrijfsuitbreidingen.

Related Reports-

Portable Spectrometer Market Research Report: Informatie per Type, Toepassing, Regio – Prognose tot 2027

Barcode Label Printer Market Onderzoeksrapport: By Product Type, Technology, Resolution, End User and Region – Forecast till 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire