header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gaming laptops zal tegen 2030 naar verwachting 21,35 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 1,3 procent.

Oct 20, 2022 7:12 AM ET

Gaming Laptop Market Overview:

Tijdens het verwachte tijdsbestek van 2020-2030 zal de wereldwijde Gaming Laptop Market zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van ongeveer 1,3%, tot 21,35 miljard USD.

Een van de markten voor innovatieve technologie die de snelste groei kent, is de Gaming Laptop Market. Het groeiende gebruik van Virtual Reality headsets is zo\’n trend in de gaming industrie. De combinatie van VR-apparatuur en programmering creëert een virtuele wereld die de consument een realistisch gevoel geeft.

Acer Inc. (Taiwan), AsusTek Computer Inc. (Taiwan), Dell Inc. (VS), MSI (Taiwan), ORIGIN PC (VS), AORUS (Taiwan), Clevo (Taiwan) en EVGA Corporations zijn voorbeelden van wereldwijde technologische leiders (VS). Acer Inc., een belangrijke deelnemer in de gaming laptop-industrie, heeft de Predators Triton 700, hun nieuwste gaming laptop, in India geïntroduceerd. Een zevende generatie Intel Core i7-7700HQ CPU en een Nvidia GeForce GTX 1080 GPU drijven deze ultradunne laptop aan, die in India zal worden verkocht. Met de meest recente generatie Intel Core desktop processoren en NVIDIA GeForce GTX graphics, gemaakt door ORIGIN PC, een belangrijke deelnemer in de gaming laptop industrie, kunt u een breed scala aan veeleisende taken aan, zoals de nieuwste games, video-editors en 3D-modellering.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5153

De belangrijkste speler in de Gaming Laptop Markt is

  • Acer Inc. (Taiwan)
  • Dell Inc. (VS)
  • ORIGIN PC (VS)
  • EVGA Corporation (VS)
  • Assus Tek Computers Inc. (Taiwan).
Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 21.35 miljard dollar

Groeisnelheid:

CAGR van 11.3van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Report Coverage

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Klanten kunnen de game, programma\’s en entertainment tegelijkertijd op maximale snelheid draaien dankzij Intel\’s multi-core innovatie, waardoor multitasking naar een nieuw niveau wordt getild. De desktop Intel Core CPU\’s en desktop NVIDIA GeForce GTX grafische kaarten worden ondersteund door laptop versies zoals de EON15-X, EON17-X en EON17-SLX, waardoor ze vergelijkbaar functioneren. Gebruikers kunnen de prestaties van EON-computers maximaliseren door geschoolde en deskundige specialisten de CPU en GPU professioneel te laten afstellen.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-laptop-market-5153

De wijdverspreide implementatie van het wereldwijde web heeft de uitbreiding en commercialisering van games aangewakkerd, wat een van de belangrijkste drijfveren is voor de vraag naar laptops. Andere elementen zijn het spelen op computers, dat zijn verplaatsbare computers die speciaal zijn gemaakt om videospellen te spelen in plaats van videogameconsoles. Personen die fanatieke spelers zijn en dan ofwel serieuze of ervaren spelers zijn degenen die ze vaak kopen.

Gaming Laptop Market Segmentation:

Gaming Laptop Market is onderverdeeld in twee grote groepen, namelijk eindgebruikers en op basis van componenten.

Op basis van eindgebruikers is dit onderverdeeld in hardcore gamers, professionele gamers, en anderen. Op basis van componenten is dit onderverdeeld in de grootte van RAM, Grafische kaart, randapparatuur, Opslag, grootte van het scherm en processor & prijzen.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5153

Gaming Laptop Market Regional classification:

De Gaming Laptop Market in de Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld worden allemaal geanalyseerd. Het is opgemerkt dat de Noord-Amerikaanse industrie voor gaming laptops houdt het grootste deel wereldwijd. omdat er veel spelers in geïndustrialiseerde landen zoals de VS, Mexico, New York, en anderen. Bovendien groeit de gamesindustrie in dit land door de stijgende koopkracht van de consument en de toename van het aantal die-hard gamers in landen als Mexico en Brazilië. Vanwege het bestaan van belangrijke laptopfabrikanten uit opkomende landen zoals China, Taiwan, Zuid-Korea en India, zal de industrie in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting in het hoogste tempo groeien.

Gerelateerde rapporten:

Digital Mobile Radio (DMR) Market Research Report: By Tier, By Industry Vertical and Region – Forecast till 2030

USB devices Market: Informatie per type, product, type connector, toepassing en regio – Forecast till 2030

Document Management System Market Informatie per beheersysteem, eindgebruiker, Forecast till 2030

Consumer Audio Market Research Report: Information by Product, Connectivity, and Region -Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire