header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fiber Optic Sensor Market to Hit USD 13.78 Billion by 2030 | De toename van civieltechnische diensten

Oct 21, 2022 2:32 AM ET

Fiber Optic Sensor Market Overview:

Tegen 2030 zal de industrie voor Fiber Optic Sensors Market naar verwachting een waarde hebben van 7,2 miljard USD, groeiend met een redelijke CAGR van 11,5%. (2021-2030). Lichte energie wordt door de glasvezelsensor omgezet in een elektrisch signaal. De chemische vermogensbestanddelen, zoals temperatuurtrillingen en rotatie-impulsen, kunnen door dit fysieke apparaat worden gedetecteerd. De markt voor glasvezelsensoren groeit sneller dankzij de talrijke toepassingen van deze detectoren.

Omdat de glasvezelsensor bestand is tegen grotere hitte, zullen de olie- en gassectoren ze eerder gebruiken. Glasvezeldetectoren zijn ook nodig in de sectoren energie en elektriciteit. De vezeloptische sensorenindustrie wordt gedreven door de behoefte aan dit werk voor grote.

Extreme temps zijn aanwezig in de olie- en gaswinningprocessen; bijgevolg is de vezeloptische detector geschikt onder deze omstandigheden. De industrie wordt sterk versneld door olie en gas. Een ander belangrijk marktbepalend element is de stijging van de vraag naar civieltechnische oplossingen. In de civieltechnische sector wordt de optische vezelsensor gebruikt voor uitdagende taken. De markt voor optische vezelsensoren wordt gedreven door de groeiende behoefte aan meerdere instrumenten die betaalbaar zijn. In een dergelijke veeleisende omgeving wordt de optische vezelsensor als betrouwbaar beschouwd. De detectiekenmerken van de optische vezelsensor in civiele en olie- en gasverwondingen helpen de ontwikkeling van de industrie. Daarom zal het bedrijf in waarde toenemen op basis van deze ontwikkelingsvooruitzichten en motiverende elementen.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2514

Key Players:

De belangrijkste spelers op deze markt zijn-

  • Yokogawa electric corporation (Japan)
  • Finisar Corporation (VS)
  • AP Sensing GmbH (Duitsland)
Report Scope:

Rapport Attribuut/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 7.2 miljard dollar

Groei:

CAGR van 11.5van 2022 tot 2030

Forecast Period

2022-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiber-optic-sensor-market-2514

COVID-19 heeft een aanzienlijk effect op verschillende bedrijven. De sectoren consumentenelektronica en gas-olie maken op grote schaal gebruik van optische sensoren. De markt voor optische vezelsensoren is teruggelopen als gevolg van de sluiting van deze sectoren. Het distributiesysteem is verstoord als gevolg van wettelijke beperkingen voor veel bedrijven. De industrie voor optische vezelsensoren komt echter weer op gang en de belangstelling neemt gestaag toe. Na COVID-19 zal deze constante wereldmarkt tot 2022 duren.

De optische vezeldetector is temperatuurbestendig. Hierdoor zijn ze cruciaal in de olie- en gassector. De behoefte aan optische vezelsensoren groeit samen met de energiesector. Werken bij extreme temperaturen is noodzakelijk voor de olie- en gaswinning. Sommige van deze methoden zijn ongeschikt voor gebruik op mensen. De glasvezeldetector is echter wel geschikt onder deze omstandigheden. In de komende jaren neemt de olie- en gasindustrie toe. De markt voor gedistribueerde optische vezelsensoren ziet de vraag als gevolg daarvan toenemen.

Fiber Optic Sensor Market Segmentation:

De markt voor optische vezelsensoren is onderverdeeld in drie grote groepen: type, toepassingen en sectoren.

Op basis van het type is dit onderverdeeld in Multimode vezel en single mode vezel. Op basis van de toepassing is dit weer onderverdeeld in Akoestische detectie, chemische detectie, temperatuur detectie, en Een ander niveau detectie. In laatste gebaseerd op de verticals, is het verdeeld in veiligheid & beveiliging, power & Utility, Industrieel, Olie & Gas, en civiele techniek.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2514

Regionale indeling:

Deze markt is ingedeeld in vier grote regio\’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Europa.

Gerelateerde rapporten:

Wireless Earphone Market, By, By Technology, By Point of Sale, By Applications – Forecast 2030

Hi-Fi Speaker System Market, By Connectivity Technology and Wireless, By Distribution Channel, By End-user – Forecast 2030

Robotic Process Automation (RPA) Market, By Process, By Operations, By Type, By Industry – Forecast 2030

Fiber Optic Market, By Components, Optical Fiber Type, Application, End Users – Forecast Till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire