header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen is een snelle economische expansie die de groei in de auto- en bouwsector stimuleert. Naar schatting zal de markt tegen 2030 94,17 miljard USD bereiken.

Oct 21, 2022 2:37 AM ET

Personal Protective Equipment Market Overview:

Personal Protective Equipment Market Grootte voorspeld om te stijgen met een CAGR van 6,1 nd bereiken van 94,17 miljard USD in 2030, vanwege de hoge financiële ontwikkeling die de bouw- en autosector en de PBM-industrie als geheel helpt.

Persoonlijke beschermingsmiddelen worden gebruikt om werknemers te beschermen tegen gezondheidsrisico\’s in gevaarlijke werkomstandigheden. Volgens OSHA (Occupational Safety and Health Administration), een federale overheidsinstelling in de Verenigde Staten, is persoonlijke beschermingsmiddelen, of PBM, de uitrusting die wordt gebruikt om blootstelling aan ernstige beroepsblessures en ziekten te voorkomen. Deze ziekten en ongevallen kunnen worden veroorzaakt door chemische, radioactieve, fysieke, elektrische, mechanische en andere gevaren op het werk. Beschermingsmiddelen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, handschoenen, oordopjes of moffen, veiligheidsbrillen, overalls, schoenen, harde helmen, vesten, ademhalingsapparatuur en volledige lichaamspakken.

De COVID-19 verstoringen hadden een positief effect op de wereldwijde markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Bovendien creëerde de epidemie heel wat uitdagingen voor de marktdeelnemers, zoals verbroken bevoorradingsketens, infrastructuurproblemen met het vervoer van afgewerkte producten en moeilijkheden om mensen uit quarantaines aan te werven. De behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is echter aanzienlijk toegenomen, zowel in de particuliere als in de commerciële sector. De markten worden snel weer normaal na de versoepeling van de sluiteisen.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3826

Een belangrijke speler op de markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen is –

  • 3M
  • COFRA S.r.I.
  • Lindstrom Group
  • Polison Corp.
  • Radians, Inc.
Report Scope:

Rapport Attribuut/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 94.17 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 6.1van 2022 tot 2030

Forecast Period

2020-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Concurrentielandschap, groeifactoren en trends

De behoefte aan persoonlijke verdedigingsuitrusting zal naar verwachting geleidelijk groeien op wereldwijde schaal. Essentiële drijvende oorzaken zijn de snelle verstedelijking, industrialisatie en een toename van de wereldbevolking. De PBM-industrie wordt ook ondersteund door strenge wetten op het gebied van veiligheid op de werkplek en de stijgende populariteit van veiligheidsuitrusting. Bovendien breiden de productie- en autosector zich snel uit, wat goed is voor de PBM-industrie.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/personal-protective-equipment-market-3826

Om te blijven voldoen aan de strenge OSHA-voorschriften en ANSI-valbeveiligingsvereisten, zijn ontwerp en innovatie en maatwerk gegroeid, waardoor de industrie wordt aangedreven. Bovendien versnelt de uitbreiding naarmate de veiligheidszorgen in de commerciële omgeving toenemen. In de afgelopen tien jaar heeft de PBM-markt geprofiteerd van verschillende ontwikkelingen, waaronder de invoering van productveiligheidssystemen in verschillende industrieën, Industrie 4.0 en de verspreiding van industriële IoT-oplossingen (IIoT).

Personal Protective Equipment Market USP Covered

De veiligheid en gezondheid van werknemers zijn groeiende kwesties voor overheidsinstanties. Verschillende veiligheidsvoorschriften zijn ontwikkeld door regeringen van veel verschillende landen om het aantal dodelijke arbeidsongevallen en onzekerheden te verminderen. In sommige soorten werksituaties zijn eindgebruikersbedrijven door een verscheidenheid aan overheidsregels en -richtlijnen verplicht om werknemers beschermende kleding te leveren. Werknemers moeten veiligheidskleding dragen in verschillende beroepen, waaronder olie en gas, industrie en bouw.

Personal Protective Equipment Market Segmentation:

Personal Protective Equipment Market is gesegmenteerd in twee grote groepen die gebaseerd zijn op product en op basis van eindgebruik.

Op basis van het type product is dit verdeeld in hoofd, gehoorbescherming, ademhalingsbescherming, ogen, beschermende kleding, beschermend schoeisel, gezichtsbescherming en andere. Op basis van het eindgebruik is dit onderverdeeld in bouw, olie & gas, productie, chemie en voedsel.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3826

Personal Protective Equipment Market Regional classification:

Azië-Pacific zal zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 8..3 gedurende de verwachte periode, waardoor het de snelst groeiende regionale markt zal zijn als gevolg van de snelle industrialisatie en financiële expansie van de stad.

Related Reports:

Smart Personal Safety and Security Device Market Research Report: By Type, End User, Region – Forecast till 2030

Public and Personal Safety Market, By Solution, By Service, By End-User – Forecast 2027

Smart Roads Market Research: By Technology, by Sensor, by Deployment – Forecast to 2030

Substation Automation Market Research Report: by Component, Module, Communication Channel – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire