header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


OneMain Financial: Moet u een persoonlijke lening herfinancieren?

Oct 24, 2022 1:32 AM ET

Gesponsorde inhoud

Wanneer iemand een persoonlijke lening herfinanciert, vraagt hij een nieuwe lening aan ter vervanging van een bestaande. Herfinanciering van een persoonlijke lening kan helpen om de rente te verlagen of de maandelijkse betalingen beter beheersbaar te maken.

Herfinanciering van een persoonlijke lening: Wat betekent het?

Wanneer iemand een persoonlijke lening herfinanciert, vraagt hij een nieuwe lening aan (bij zijn huidige kredietverstrekker of een andere). Indien goedgekeurd, gebruiken ze het geld om hun bestaande lening af te betalen. Er zijn veel redenen om te herfinancieren, zoals het vastzetten van een lagere rente of het verlengen van de looptijd zodat men meer tijd heeft om de lening terug te betalen.

Wanneer is herfinanciering van een persoonlijke lening een goed idee?

Er zijn verschillende redenen om herfinanciering van een persoonlijke lening te overwegen.

Verbeterde kredietscore

Een lener heeft misschien niet de beste lening als hij een lage kredietscore had toen hij zijn huidige lening aanvroeg. Ze kunnen herfinancieren naar een gunstigere lening met betere tarieven en voorwaarden als hun krediet is verbeterd.

Struggling to meet monthly payments

Als iemand worstelt met zijn maandelijkse rekeningen, helpt herfinanciering zijn betalingen beter beheersbaar te maken. Herfinanciering van een lening kan de huidige rente verlagen en het aflossingsschema verlengen, waardoor de maandelijkse kosten lager worden.

Bijv. herfinanciering van een persoonlijke lening van 36 maanden naar een lening van 60 maanden spreidt de betalingen over een langere periode. Terwijl het afsluiten van een langere lening hun maandelijkse factuur zal verlagen, zullen ze waarschijnlijk meer rente betalen na verloop van tijd.

Wil je het type lening veranderen

Een andere reden om te herfinancieren is om het type lening te veranderen. Als iemand een variabele lening heeft, kan zijn rentevoet (dus zijn maandelijkse rekening) onverwacht stijgen. Bij herfinanciering naar een vaste lening blijft de rente gedurende de hele looptijd gelijk. Dit voorkomt verrassingen en maakt de betalingen beter beheersbaar.

Risico\’s

Natuurlijk zijn er een paar risico\’s die u moet overwegen voordat u besluit een persoonlijke lening te herfinancieren.

Rente & kosten

Als iemand een lening met een langere aflossingstermijn wil herfinancieren, betaalt hij mogelijk meer rente over de looptijd van de lening. Als het verlengen van de termijn hen helpt in goede staat te blijven met hun lening, kunnen de voordelen opwegen tegen de kosten. Bij herfinanciering kunnen er afsluitkosten zijn, die de totale kosten van de lening kunnen verhogen.

De bottom line

Herfinanciering van een persoonlijke lening is zinvol in bepaalde situaties, zoals wanneer iemand zijn huidige maandelijkse betalingen moet verlagen. Dat kan echter extra kosten met zich meebrengen, zoals een hogere levenslange rente en afsluitkosten. Herfinanciering van een persoonlijke lening kan de moeite waard zijn als het helpt om hun maandelijkse betalingen beter beheersbaar te maken en hen naar een lagere rentevoet brengt.

Over OneMain Financial

View Website

OneMain Financial is de leider in het bieden van verantwoorde toegang tot krediet aan nietprime klanten en is toegewijd aan het verbeteren van het financiële welzijn van hardwerkende Amerikanen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire