header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


OneMainFinancial: Voordelen van herfinanciering van uw autolening

Oct 24, 2022 1:47 AM ET

Sponsored Content

Een auto-herfinanciering is wanneer een persoon hun bestaande autolening vervangt door een nieuwe. Ze kunnen herfinancieren via hun bestaande geldschieter of vind een nieuwe die hen een beter aanbod. Er zijn verschillende voordelen aan deze strategie, die we hieronder verder zullen bespreken.

Wanneer een autolening herfinancieren

Afhankelijk van wat uw situatie is, kan een auto-herfinanciering zinvol zijn. Hieronder staan enkele factoren die u kunnen helpen beslissen.

Kredietscore is verbeterd

Een hogere kredietscore kan leiden tot een lagere rente en aantrekkelijkere voorwaarden. Als de credit score van een persoon is gestegen sinds ze aanvankelijk hun auto lening, kunnen ze in aanmerking komen voor een beter tarief door herfinanciering.

Rentetarieven zijn gedaald

Factoren zoals de sterkte van de huidige economische omgeving kan leiden tot rentetarieven voor autoleningen te fluctueren. Als iemand kocht hun auto een tijdje geleden, auto tarieven kunnen zijn gedaald. Een lager tarief kan hen veel geld besparen op de totale levensduur van hun lening. De VS is momenteel in een stijgende-rente-omgeving, dus wees voorzichtig.

Lagere maandelijkse betalingen

Er zijn een paar redenen een persoon zou willen om hun auto betalingen te verminderen. Misschien willen ze hun maandelijkse cashflow stimuleren. Of misschien hun werkgelegenheidssituatie is veranderd en ze kunnen niet meer veroorloven de huidige betalingen. Een auto herfinanciering kan hen in staat stellen om hun termijn te verlengen en, op zijn beurt, lager hun maandelijkse betalingen. Ze kunnen echter meer rente betalen op de lange termijn.

Gebruik het eigen vermogen van de auto

Een persoon kan in staat zijn om het eigen vermogen van hun auto, dat is de waarde van hun voertuig min het bedrag dat ze verschuldigd zijn, te gebruiken om een cash-out herfinanciering lening te nemen. Bijvoorbeeld, als hun auto 20.000 dollar waard is en ze zijn er 5.000 dollar schuldig aan, kunnen ze een herfinancieringslening krijgen voor 15.000 dollar en de extra 10.000 dollar in contanten gebruiken voor grote uitgaven of het afbetalen van andere schulden. Dit kan van pas komen als ze een financiële noodsituatie te dekken hebben.

Hoe vaak kan ik mijn autolening herfinancieren

Terwijl er geen wettelijke limiet is op hoe vaak u een auto kunt herfinancieren, heeft elke geldschieter zijn eigen regels. En als u te vaak herfinanciert, zal een geldschieter minder geneigd zijn u een lening met concurrerende voorwaarden aan te bieden. Meerdere herfinancieringen kunnen er ook voor zorgen dat de afsluit- en overdrachtskosten oplopen. In het algemeen, niet van plan op de herfinanciering van uw auto lening meer dan een keer.

Herfinanciering kan een slimme financiële zet

While een auto herfinanciering is niet geschikt voor iedereen, kan het werken voor u. Of iemands doel is om geld te besparen op de rente, verlagen van hun maandelijkse betalingen, het aanboren van hun eigen vermogen, of af te betalen hun auto zo snel mogelijk, moet deze strategie op hun radar. Als ze besluiten om te herfinancieren, is het belangrijk om kredietverstrekkers, tarieven en voorwaarden te vergelijken, zodat ze het juiste aanbod voor hun unieke situatie kunnen vinden.

Sponsored Content

Over OneMain Financial

View Website

OneMain Financial is de leider in het bieden van verantwoorde toegang tot krediet aan nietprime klanten en is toegewijd aan het verbeteren van het financiële welzijn van hardwerkende Amerikanen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire