header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geen pijn, alle winst: Nu Body Medica revolutioneert huidverzorging met niet-chirurgisch esthetisch apparaat

Oct 24, 2022 1:54 AM ET

De wereld van vandaag vraagt om perfecte esthetiek; en de huid is slechts één weg waar esthetische schoonheid en geavanceerde medische procedures samenkomen voor de beste resultaten. Door medische wetenschap en esthetiek samen te brengen, wil NB Medica voldoen aan de eisen van deze tijd.

Enter CelluSkin: onze gepatenteerde behandeling die het lichaam hervormt en cellulitis van onder de huid wegwerkt voor een stralende, esthetisch aangename en strakke look.

CelluSkin is de favoriet van esthetici voor huidverzorging

Wij gebruiken akoestische golftherapie, een revolutionaire nieuwe procedure die gebruik maakt van schokgolven om het bindweefsel te verstoren dat de belangrijkste oorzaak is van een losse, ruwe huid. Wanneer de vetophopingen onder de opperhuid een bepaald punt bereiken, beginnen ze de bloedsomloop van de huidcellen samen te drukken, waardoor de toevoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen wordt beperkt. Dit draagt ertoe bij dat de huid uiteindelijk haar gladheid en elasticiteit verliest.

CelluSkin bestrijdt dit door de afbraak van vetcellen te stimuleren, ook wel lipolyse genoemd. Het doet dit door deze hoogenergetische radiale golven te gebruiken om de cellulitis op te breken en de bloedsomloop weer op gang te brengen via een proces dat neovascularisatie wordt genoemd. Dit breekt de cellulitis op, ontdoet zich van het overtollige vet en zorgt ervoor dat het lymfesysteem van het lichaam zich kan ontdoen van overtollige vetten.

Deze hoogenergetische golven en hun daaropvolgende effect op de collageenstructuren helpt de huid strak te worden, waarbij de stevigheid zichtbaar wordt na slechts enkele behandelingen.

Wilt u de eenvoudige versie? Een gladdere en stevige huid die er stralend uitziet en een mooie textuur heeft. En dat alles zonder die vervelende operaties of crèmes die je dertig minuten laten zitten en wachten zodat je huid er voor een dag goed uitziet.

CelluSkin zorgt ervoor dat de natuurlijke lichaamsprocessen niet worden gesmoord of onderdrukt, wat leidt tot een natuurlijk verfriste huid die haar gladheid en vitaliteit behoudt, ongeacht wat je routine is. De behandeling is ook zeer veelzijdig en past goed in uw schema.

Als u het type persoon bent dat geen compromissen sluit op het gebied van huidverzorging en pijn, operaties en langdurige procedures uit de vergelijking wilt weglaten, waarom geeft u dan niet NB Medica\’s CelluSkin een kans?

Natuurlijk stralende en mooie huid moet niet komen tegen hoge kosten, en dat is wat CelluSkin gaat over: alle huidverzorgingswinst, zonder de pijn.

 width=

Over Nu Body Medica

Nu Body Medica is een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor esthetische niet-chirurgische hulpmiddelen met een uitgebreide productportefeuille en een wereldwijde distributie. De technologie van het bedrijf stelt artsen en esthetici in staat geavanceerde oplossingen te bieden voor een breed scala aan medisch-esthetische toepassingen, waaronder lichaamscontouring, huidverstrakking en vermindering van cellulitis.

Contact Info Naam: Marilene TentomasEmail: [email protected]Beroepstitel: Voorzitter

Contactgegevens:

Name: Marilene Tentomas
Email: [email protected]
Job Title: President
Tags:   United States, Wire