header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe te kiezen tussen een omgekeerde hypotheek, Home Equity Loan, en Cash-Out Refinance

Oct 24, 2022 2:19 AM ET

Wanneer u eigenaar bent van een woning, heeft u eigen vermogen in die woning. U kunt toegang krijgen tot dit vermogen door een lening aan te gaan tegen de waarde van uw huis. Er zijn drie belangrijke manieren om dit te doen: een omgekeerde hypotheek, een home equity lening, of een cash-out herfinanciering. Welke is geschikt voor u?

Reverse Mortgage

Een reverse mortgage is een lening waarmee u toegang krijgt tot maximaal 55% van het eigen vermogen in uw huis. De lening wordt terugbetaald wanneer het huis wordt verkocht of de laatste lener het huis verlaat of overlijdt.

Met een omgekeerde hypotheek hoeft u geen maandelijkse hypotheekbetalingen te doen op de lening, en u kunt in het huis blijven wonen. Omgekeerde hypotheken kunnen een geweldige optie zijn als u in uw huis wilt blijven wonen en het geld vooraf wilt opnemen of in regelmatig geplande maandelijkse of driemaandelijkse stortingen. Ze kunnen ook een uitstekende manier zijn om belastingvrij geld te krijgen als u een Canadese huiseigenaar bent van 55 jaar of ouder. Omgekeerde hypotheken hebben echter hogere rentetarieven dan conventionele hypotheken en home equity lines of credit, zonder inkomens- of kredietvereisten.

Home Equity Loan

Een home equity loan is een tweede hypotheek op uw huis. U leent een vast bedrag en maakt dan maandelijkse betalingen om de lening over vijf tot 10 jaar terug te betalen.

Home equity leningen kunnen een vaste rente hebben, dus uw betalingen kunnen hetzelfde blijven gedurende de looptijd van de lening. Home equity leningen kan een geweldige optie zijn als je een grote hoeveelheid geld nodig hebt in een keer en van plan om het terug te betalen over een korte periode. Echter, home equity leningen kunnen duur zijn, en u kunt uw huis verliezen als u achterloopt op uw betalingen.

Cash-Out Refinance

Een cash-out refinance is een nieuwe eerste hypotheeklening die uw bestaande hypotheek afbetaalt en u geld geeft om te gebruiken als u dat nodig heeft. Met een cash-out herfinanciering, kunt u lenen tot 80% van de waarde van uw huis.

De rente op een cash-out herfinanciering is meestal lager dan de rente op een home equity lening, en maandelijkse hypotheek betalingen zijn vereist. U zult echter afsluitkosten moeten betalen op een cash-out herfinanciering. Cash-out kan een geweldige optie zijn als u een grote hoeveelheid geld nodig hebt en lagere maandelijkse betalingen wilt.

The Bottom Line

Reverse hypotheken kunnen een geweldige optie zijn als u in uw huis wilt blijven wonen en geen maandelijkse hypotheekbetalingen wilt doen. Home equity leningen kunnen een geweldige optie zijn als je een grote hoeveelheid geld in een keer nodig hebt en je je de maandelijkse betalingen kunt veroorloven. Tot slot, cash-out herfinancieringen kan een geweldige optie als u wilt lagere maandelijkse betalingen en kan betalen afsluitkosten.

Reverse hypotheken, home equity leningen, en cash-out herfinancieringen zijn allemaal manieren om toegang te krijgen tot het eigen vermogen in uw huis zonder verkoop of inkrimping. Alle drie de opties komen tegen een premie en kunnen duurder zijn dan conventionele hypotheken en home equity lijnen van het krediet. Elk heeft voor- en nadelen, dus afhankelijk van uw verlangen om maandelijkse hypotheekbetalingen te doen, het belang om in uw huis te blijven, en het bedrag dat u wilt lenen, moet elke optie zorgvuldig worden overwogen om te zien welke voor u werkt.

Dus, welke is geschikt voor u? Het antwoord hangt af van uw behoeften en financiële situatie. U kunt met een financiële professional spreken om erachter te komen welke optie het beste voor u is.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire