header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Millennials drinken meer om met financiele stress om te gaan

Oct 27, 2022 1:25 AM ET

Millennials hebben te maken met veel schuldenstress, en dat leidt tot slechte beslissingen. Ze drinken meer dan ooit, bijvoorbeeld.

De economische vooruitzichten voor veel millennials zijn zorgwekkend

Het is geen geheim dat millennials veel financiële stress hebben. Volgens een recente studie heeft bijna de helft van alle millennials momenteel schulden. En hoewel sommigen dit misschien toeschrijven aan jonge volwassenen die onverantwoordelijk met hun geld omgaan, is het eigenlijk te wijten aan verschillende factoren.

In de eerste plaats zijn veel millennials opgezadeld met een hoge studieleningschuld. Volgens The Huffington Post heeft ongeveer een derde van alle millennials een studieleningschuld, die gemiddeld meer dan $ 30.000 kan bedragen. En helaas zal deze schuld niet snel verdwijnen. Veel millennials verwachten na hun opleiding minder geld te verdienen dan hun ouders, wat betekent dat ze langer met een schuld opgezadeld blijven dan vorige generaties.

Ten tweede werken veel millennials in onstabiele banen. Dit gebrek aan stabiliteit kan leiden tot grote financiële stress, zoals niet weten hoeveel geld er elke maand binnenkomt.

Veel millennials zoeken manieren om met deze belangrijke factoren om te gaan. Sommigen wenden zich tot hobby\’s als tijdelijke, gezonde afleiding om zich op iets anders te concentreren. Anderen kiezen er echter voor om meer te drinken als een manier om hun zintuigen te verdoven en hun economische realiteit te vermijden.

De gevaren van te veel alcohol drinken zijn bekend. Het kan leiden tot gevaarlijke beslissingen, zoals rijden onder invloed. Het kan ook leiden tot problemen met de financiën, zoals het niet op tijd kunnen betalen van huur of rekeningen of uitglijden op het werk.

Wat kunnen millennials doen om met hun financiële stress om te gaan?

Millennials kunnen een paar dingen doen om hun financiële situatie te verbeteren.

Eerst kunnen ze leren over financiën en hoe ze hun geld effectief kunnen beheren. Op deze manier kunnen ze beter plannen voor hun toekomst en hun huidige geldproblemen beheren.

Ten tweede kunnen millennials kijken naar schuldconsolidatie of herfinancieringsopties. Dit zal hen helpen hun schuld te verminderen en meer beheersbare voorwaarden op hun leningen te krijgen.

Ook proberen te profiteren van kwijtschelding van studieleningen als uw schuld studieleningen omvat. In 2022 maakte president Biden tot $ 20.000 aan federale studieleningen vergeefbaar voor veel Amerikanen. Je zou in aanmerking kunnen komen om het grootste deel van je studieleningschuld weg te laten vegen door gewoon overheidssteun aan te vragen.

Als je een Millennial bent die te maken heeft met economische stress, kun je je frustratie kanaliseren in iets productiever dan drinken. Er zijn veel manieren om constructieve, gezonde activiteiten te ontplooien, zoals tuinieren, vrijwilligerswerk doen of zelfs een bijbaantje beginnen met het verkopen van dingen die je al hebt gemaakt. Millennials en Gen Z worden beschouwd als enkele van de meest creatieve generaties tot nu toe, dus het is waarschijnlijk dat je al iets hebt waar je gepassioneerd over bent en dat je kunt omzetten in een winstgevend bedrijf.

Finfin, overweeg om contact op te nemen met financiële adviseurs of therapeuten die je kunnen begeleiden en ondersteunen bij het verwerken van je financiële situatie. Deze professionals kunnen je helpen je opties te begrijpen en betere keuzes te maken dan je geld weg te gooien aan cocktails en bier.

De bottom line

Financiële stabiliteit is een cruciaal onderdeel van algeheel geluk, en het kan een ongelooflijke uitdaging zijn voor Millennials. Hoewel er veel manieren zijn om met financiële stress om te gaan, kan drinken gevaarlijk zijn en tot andere problemen leiden. Financiële adviseurs en therapeuten kunnen je ondersteunen bij het oplossen van je problemen, maar het is aan jou om de eerste stap te zetten en je te realiseren dat er betere manieren zijn om met je geldproblemen om te gaan.

 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire