header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Amerikanen vertrouwen meer dan ooit op kredietkaarten. Dit is waarom.

Oct 27, 2022 1:56 AM ET

Amerikanen zijn meer dan ooit afhankelijk van creditcards. In feite, volgens de laatste Survey of Consumer Finances van de Federal Reserve, gebruikt 53% van de Amerikaanse huishoudens nu een creditcard voor de meeste of al hun aankopen.

Credit card debt wordt snel een glibberige helling, die leidt tot rente, boetes en mogelijk faillissement. Dus voordat u kredietkaartschuldkwijtschelding gaat opzoeken, moet u eerst begrijpen hoe we op dit punt zijn gekomen en wat u kunt doen om te voorkomen dat u schulden maakt.

Waarom Amerikanen nu meer afhankelijk zijn van creditcards

Er zijn een paar redenen waarom Amerikanen nu meer afhankelijk zijn van creditcards, maar de twee belangrijkste redenen zijn baanonzekerheid en inflatie.

Baanonzekerheid

Toen de COVID-19 pandemie in 2020 toesloeg, verloren veel mensen hun baan. Dit leidde tot veel Amerikanen die plotseling een drastische vermindering van hun inkomen hadden en weinig hulp van hun schuldeisers. Hierdoor begonnen velen te vertrouwen op creditcards als een manier om hun uitgaven bij te houden terwijl ze hoopten op nieuwe kansen. Helaas leidde het aanhouden van de creditcardsaldi zonder ze af te betalen tot renteopbouw, waardoor de saldi verder opliepen en het moeilijker werd om de kaarten weer op 0 dollar te krijgen.

Inflatie

Inflatie is een probleem dat iedereen treft, maar het is vooral moeilijk voor gezinnen met een laag inkomen, die moeite hebben om de stijgende kosten van voedsel, vervoer en andere benodigdheden bij te houden. Als gevolg daarvan gebruiken veel Amerikanen met lage inkomens creditcards als hun enige manier om toegang te krijgen tot betaalbare goederen en diensten.

Wat kun je doen om te voorkomen dat je schulden maakt?

De beste manier om te voorkomen dat je in de schulden raakt, is te beginnen met het begrijpen van de factoren die dit veroorzaken.

Hier zijn een paar dingen die je kunt doen om te helpen:

  • Ben je bewust van je uitgaven. Maak een plan voor waar je geld naartoe gaat en houd het bij om te zien waar je te veel uitgeeft.
  • Begrijp hoe rente werkt. Als je je schuld niet elke maand volledig afbetaalt, zal de rente snel oplopen en een probleem worden door het oplopen van de rente.
  • Bouw een betere kredietscore op. Met een goede kredietscore krijg je een lagere rente op je leningen en kun je in de toekomst gemakkelijker geld lenen.
  • Behandel je schuld op een verantwoorde manier. Als u uw schuld niet elke maand volledig kunt afbetalen, probeer dan de betalingen over een langere periode te spreiden om de impact van de rente op uw totale schuld te verminderen.
  • Maak een budget en houd u eraan. Dit zal je helpen begrijpen waar je geld naartoe gaat en waar je op moet bezuinigen om meer te sparen.
  • Stel regels op over hoeveel creditcardschuld je bereid bent aan te gaan. Je hoeft niet meer te lenen dan je aankunt. Als je de kaarten nu niet kunt betalen, neem ze dan niet.

De bottom line

Wat de reden ook is, het is essentieel om je bewust te zijn van de potentiële gevaren van een creditcardschuld. Als u niet oppast, kan het snel uit de hand lopen en leiden tot rente, boetes en zelfs faillissement. Dus voordat u uw creditcard vaker gaat gebruiken, moet u weten hoe u deze verantwoord kunt gebruiken en uw schuld onder controle kunt houden.

 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire