header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe u tijdens uw carriere een goed doel steunt waar u om geeft

Oct 27, 2022 2:13 AM ET

Je komt net van de universiteit en wilt een verschil maken. Of misschien zit je al een paar jaar in je carrière en begint het te kriebelen om iets terug te doen. Hoe dan ook, je vraagt je af hoe je je vaardigheden en kennis kunt gebruiken om een goed doel te steunen.

Hier lees je hoe je tijdens je carrière een goed doel kunt steunen dat belangrijk voor je is:

Early Career

Als je net begint, heb je misschien meer tijd om vrijwilligerswerk te doen, maar minder geld. Hoewel je misschien niet zoveel kunt doneren als je zou willen, kan het begin van je carrière, wanneer je het minder druk hebt, een goed moment zijn om met vrijwilligerswerk te beginnen.

Het begin van je carrière is ook een goed moment om uit te zoeken hoe je vrijwilligerswerk wilt doen en welke organisaties aansluiten bij je waarden (en je gewenste tijdsbesteding). Als je bijvoorbeeld geeft om het milieu, zou je vrijwilligerswerk kunnen doen bij een organisatie die zich inzet voor de bescherming van bedreigde diersoorten of het schoonmaken van lokale parken. Als je geïnteresseerd bent in sociale rechtvaardigheid, zou je vrijwilligerswerk kunnen doen bij een groep die vluchtelingen of slachtoffers van huiselijk geweld helpt. Dit is het moment om contacten te leggen met organisaties en uit te zoeken hoe je je vaardigheden op een zinvolle manier kunt inzetten. Misschien wil je deze tijd gebruiken om bij een paar verschillende organisaties te kijken welke mogelijkheden ze bieden en om te proberen met verschillende non-profitorganisaties samen te werken.

Mid-Career

In het midden van je carrière verdien je misschien meer geld en kun je daarom misschien grotere donaties gaan doen – of voor het eerst. Je zit misschien meer in tijdsnood dan vroeger in je carrière, dus heb je misschien minder tijd voor vrijwilligerswerk buiten je werk.

Sommige werkplekken hebben vrijwilligersdagen of bieden vrije tijd aan werknemers om vrijwilligerswerk te doen. Als je al een tijdje bij een organisatie werkt, kun je misschien een bedrijfsbrede vrijwilligersactie coördineren.

Late carrière

Mensen die het einde van hun carrière naderen, hebben het vaak druk met werk en andere verplichtingen. Misschien verdien je op dit punt ook meer geld en doe je regelmatig donaties aan organisaties die tijdens je loopbaan betekenisvol voor je zijn geweest. Misschien kun je zelfs een fonds of beurs oprichten. Als je aan het inkrimpen bent of waardevolle spullen wegdoet, kan de late carrière een goed moment zijn om nuttige spullen te doneren of dingen te verkopen en de opbrengst te doneren.

Pensioen

Voor veel mensen is pensionering een tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiende pauze. Het kan ook een tijd zijn om terug te geven aan de gemeenschap en zaken te steunen die belangrijk voor je zijn. Gepensioneerden hebben vaak meer vrije tijd, en kiezen ervoor een deel daarvan te gebruiken om vrijwilligerswerk te doen.

U kunt ook een organisatie die belangrijk voor u is geweest deel laten uitmaken van uw nalatenschap door hen iets na te laten in uw testament. Als u een permanente levensverzekering heeft, zoals een hele of universele levensverzekering, met een gegarandeerde uitkering bij overlijden, kunt u ervoor kiezen om de organisatie (of organisaties) als begunstigde van uw polis te noemen. Dit kan een geweldige manier zijn om een blijvende impact te hebben en ervoor te zorgen dat uw steun ook na uw overlijden wordt voortgezet.

Source: iQuanti

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire