header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plan vooruit voor een veilig Halloween

Oct 31, 2022 2:27 AM ET

Silva Injury Law vergoedt nuchtere ritten tijdens de vakantie

Turlock, CA [26 oktober 2022] – Om het risico van DUI/DWI-ongevallen op Halloween dit jaar te verminderen, stelt Silva Injury Law een sober ride campagne. Het programma, dat geldt voor alle inwoners van Turlock, CA, biedt een gratis rit aan voor iedereen die van plan is te drinken tijdens het Halloweenfeest.

Halloween DUI Statistics

Als het gaat om dodelijke ongevallen op Halloween, is rijden onder invloed vaak de schuldige. Volgens de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) is bij ongeveer 45% van alle dodelijke ongevallen tijdens de Halloween-vakantie een dronken bestuurder betrokken. In feite, tussen 2016 en 2020, waren er 496 dodelijke ongevallen op Halloween in het hele land. Dit betekent dat ongeveer 223 van deze ongevallen hadden kunnen worden voorkomen als een of meer dronken bestuurders hadden besloten om een taxi of rideshare te nemen.

Helaas suggereren meer gegevens dat veel van deze dodelijke ongevallen voetgangers betreffen, vooral kinderen. Uit een studie gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association bleek dat kinderen tussen de vier en acht jaar een tien keer zo groot risico lopen om tijdens Halloween te overlijden als op een gewone dag. Dit is gebaseerd op gegevens over verkeersdoden onder voetgangers tussen 17.00 en 23.59 uur op elke Halloween tussen 1975 en 2016. Het hoogste ongevallenrisico voor kinderen is rond 18.00 uur in woonwijken, vermoedelijk als gevolg van beperkte zichtbaarheid van kostuums, onveilige oversteekplaatsen en andere factoren.

Maar daar houden de statistieken niet op. Tussen 2016 en 2020 steeg het jaarlijkse aantal dodelijke ongevallen op Halloween met 44%. Bovendien is Californië consequent een van de dodelijkste staten op Halloweenavond. Met 49 dodelijke ongevallen over een periode van vijf jaar is Californië goed voor 10% van alle dodelijke ongevallen tijdens Halloween. Daarom is het belangrijk om te overwegen een ritje te maken met een nuchtere chauffeur als u besluit te drinken of gereguleerde stoffen te gebruiken.

Hoe het werkt

Je kunt gemakkelijk voorkomen dat je een bestuurder met verminderde invloed bent tijdens Halloween door een taxi of rideshare te nemen, en wij willen helpen. Deelnemen aan onze Halloween free ride campagne is eenvoudig. Het enige wat je moet doen is een taxi of rideshare nemen tussen 17.00 uur op 28 oktober 2022 en 10.00 uur op 1 november 2022. Zodra u veilig op uw bestemming bent aangekomen, stuurt u binnen tien werkdagen een kopie van uw ontvangstbewijs en een identiteitsbewijs met foto naar het volgende adres: Silva Injury Law 2130 Geer Road, Suite A Turlock, CA 95382

Bedenk dat de promotie voor een gratis Uber- of Lyft-rit beperkt is tot de eerste 60 inzendingen. Dit is op een first come, first serve basis, dus zorg ervoor dat je je bonnetje zo snel mogelijk indient. De andere volgende details gelden ook:

  • De rit moet worden gemaakt binnen het hierboven aangegeven tijdsbestek;
  • Je moet 21 jaar of ouder zijn;
  • Geldig voor een enkele rit;
  • Alleen één vergoeding per huishouden; en
  • Vergoeding is een maximale waarde van $25, inclusief 10% fooi.
  • Rijders moeten in het Turlock, CA gebied zijn;

Als je vragen hebt over het Halloween gratis rit programma, neem dan contact op met Silva Letselschade Wet.

Over Silva Letselschade Recht:

Gesticht op het principe van het behandelen van cliënten als familie, Silva Injury Law is toegewijd aan het helpen van slachtoffers van persoonlijk letsel in centraal Californië. Wij geloven dat elk slachtoffer een kans op genezing verdient. Door medelevende belangenbehartiging zorgen wij ervoor dat cliënten de beste artsen krijgen, zodat zij de grootste kans hebben op een goed resultaat. Bovendien vragen wij geen voorschotten voor onze diensten en richten wij ons uitsluitend op uw welzijn.

Om een gratis eerste consult te plannen, bel ons op 209-600-4389 of neem online contact met ons op.

Contactinformatie:

Michael Joe SilvaOprichter, Silva Injury Law2130 Geer Road, Suite ATurlock, CA 95382(209) 600-4389

Contactgegevens:

Michael Joe Silva
Founder, Silva Injury Law
2130 Geer Road, Suite A
Turlock, CA 95382
(209) 600-4389