header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Phoenix American neemt nieuwe klant aan boord – Vastgoedfonds Sponsor Leitbox Storage Partners voor fondsadministratie

Nov 7, 2022 1:42 AM ET

Phoenix American Financial Services (Phoenix American) is verheugd de onboarding aan te kondigen van vastgoedfondssponsor Leitbox Storage Partners (Leitbox) voor fondsadministratie. Phoenix American zal Leitbox Portfolio Partners ondersteunen met haar toonaangevende investor service platform met het innovatieve STAR-XMS aandeelhoudersmanagement / transfer agent systeem. Leitbox zal profiteren van de geavanceerde technologie van Phoenix American, tientallen jaren ervaring in fondsenadministratie voor alternatieve beleggingen en de focus van het bedrijf op persoonlijke klantenservice.

Doing Storage Differently

Leitbox is een verticaal geïntegreerde, full-service self-storage ontwikkeling en acquisitie bedrijf gespecialiseerd in vijfde generatie self-storage. Het bedrijf richt zich op drie primaire factoren in self-storage faciliteiten: ontwerp, locatie en gebruik. Het ontwerp is een gebouw van drie verdiepingen met een architectuur die lijkt op een stedelijk gemengd project. Omdat de overheidsvoorschriften steeds veranderen, speelt Leitbox in op een niche van gemengd gebruik met een deel van elk pand, meestal 4.000 vierkante meter, gewijd aan winkelruimte. Dit helpt niet alleen bij het verwerven van belangrijke panden in betere markten, maar kan ook het totale risico voor investeerders verminderen. Leitbox wil een revolutie teweegbrengen in self-storage door zijn bedrijfsbenadering te modelleren naar retail. Het nieuwe fondsaanbod van het bedrijf wil beleggers toegang bieden tot superieure, voor risico gecorrigeerde rendementen in de self-storage vastgoedsector.

“Leitbox is verheugd om samen te werken met Phoenix American. Hun expertise en reputatie in de industrie is ongeëvenaard. Wij geloven dat de cultuur die Phoenix American heeft opgebouwd nauw aansluit bij de onze en we kijken uit naar deze relatie” zegt Bill Leitner, oprichter en Managing Principal van Leitbox Storage Partners.

50 Years of Institutional-Quality Fund Administration with a Boutique Approach

Phoenix American heeft de meest geavanceerde systemen en efficiënte processen voor fondsenadministratie in alternatieve beleggingen ontwikkeld sinds de oprichting van het bedrijf als fondssponsor in 1972. Het toonaangevende STAR-XMS-systeem voor beleggersbeheer en transferagent, de geïntegreerde fondsboekhouding en de op maat gemaakte diensten voor beleggers zijn het resultaat van jarenlange ervaring als fondssponsor en als externe beheerder van alternatieve beleggingsfondsen. Gezien de toegenomen regelgeving en de huidige verwachtingen van beleggers, zijn diepgaande operationele ervaring en geavanceerde technologie cruciaal voor het succes van fondssponsors. Phoenix American biedt een volledig scala aan back-office diensten, waaronder fondsboekhouding, transfer agent diensten, belegger / adviseur web portal, fiscale diensten, in-house drukwerk en fulfillment, alsmede volledige back-office outsourcing.

“We kijken uit naar de samenwerking met Leitbox,” zei Andrew Constantin, Chief Operating Officer voor Phoenix American. “Ze bieden creatieve ondernemersoplossingen voor investeerders in een dynamische vastgoedsector. Onze fund operations-oplossingen zullen uitstekend passen bij het helpen aansturen van hun succes.”

Over Phoenix American

Phoenix American Financial Services, Inc. biedt backoffice-outsourcing, fondsadministratiediensten en verkoop- en marketingrapportagediensten aan fondsbedrijven in de alternatieve beleggingssector. De Phoenix American vliegtuiggroep, met inbegrip van haar Ierse dochteronderneming, PAFS Ireland Ltd, biedt beheersdiensten aan voor asset backed securitizations (ABS) in de commerciële vliegtuig- en vliegtuigmotorleasingindustrie. Het bedrijf is samen met Phoenix American SalesFocus Solutions een dochteronderneming van Phoenix American Incorporated. Phoenix American heeft vijf kantoren wereldwijd, is opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in San Rafael, CA.

Contactgegevens:

Name: David Fisher
Email: [email protected]
Job Title: Vice President

Tags:   Dutch, United States, Wire