header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Brandr Group en Octane5 werken samen voor NIL

Nov 7, 2022 1:47 AM ET

ATLANTA, 3 november 2022 – Octane5, het bedrijf achter het BrandComply licensing enterprise platform en Verity Security Hang Tags en Labels, kondigt een langdurige samenwerking aan met The Brandr Group (TBG), gevestigd in Ponte Vedra Beach FL.

TBG, een bureau voor merkbeheer, marketing en licenties, beheert en ontwikkelt licentiemogelijkheden namens student-atleten en alumni. Met tientallen jaren collectieve managementervaring voor enkele van \’s werelds grootste merken, beheert TBG ook het groepsrechtenprogramma voor de spelersverenigingen van de NFL en MLB op het gebied van college.

Octane5 zal een authenticatieprogramma ontwikkelen om de integriteit van gelicentieerde merchandise te beschermen en ervoor te zorgen dat de juiste royalty\’s TBG\’s uitgebreide rooster van student-atleten en alumni bereiken. TBG gelicenseerde merchandise zal Octane5\’s Verity micro-optische technologie bevatten, aangedreven door Crane Authentication.

Naast dit toonaangevende authenticatie programma, zal TBG ook gebruik maken van Octane5\’s BrandComply licentie platform om alle aspecten van hun NIL licentie business te beheren. Beginnend met een eigen aanmeldingsproces voor atleten en verder met contractbeheer, productgoedkeuringen en royaltyrapportage, zullen alle belangrijke programmafuncties worden uitgevoerd binnen het Octane5 ecosysteem.

“Octane5 is er trots op om in de voorhoede te staan van de Name Image Likeness (NIL) licentiebeweging met The Brandr Group,” zei Mike Dunn, president en medeoprichter van Octane5. Duizenden student-atleten en alumni van meer dan 65 grote hogescholen en universiteiten zullen worden ondersteund door Octane5, zowel op het veld als in de winkelschappen.”

“Met de complexiteit en het totale volume van atleten die betrokken zijn bij TBG\’s groepsrechtenprogramma\’s in zoveel collegiale sporten, was het belangrijk voor TBG om een platform te vinden dat op maat gemaakt was voor dit type omgeving en we zijn blij dat we dat gevonden hebben in Octane5,” merkte Kathleen Melvin, Senior Manager of Licensing Operations van TBG, op. “Octane5 is een geweldige partner en probleemoplosser geweest voor onze unieke behoeften, en de ontwerp/creatieve suite die is ingezet voor de creatie van ons binnenkort te verschijnen \’Licensed Player Product\’ identiteitsverificatieprogramma is top geweest. We zijn verheugd om een langdurige partner van Octane5 te zijn bij het ondersteunen van onze studenten-atleten en alumni programma\’s in al hun commerciële inspanningen.”

Wie meer wil weten over Octane5 en zijn toonaangevende producten en software kan contact opnemen met [email protected]

Over Octane5:

Octane5 is een team van experts op het gebied van licentiesystemen en merknaleving dat software en beveiligingsproducten levert aan toonaangevende wereldwijde merken en instellingen. Octane5 is het team achter BrandComply licensing enterprise platform, BrandComply College, en Verity Micro-Optic security hang tag en label producten. Beide BrandComply-platforms bieden merknaleving en -bescherming via een volledig geïntegreerde suite van software en beveiligingsproducten die vrijwel elk aspect van het merklicentie-ecosysteem controleren. Opererend vanuit kantoren in Atlanta, Indianapolis en Brighton, UK, bedient het Octane5 team een wereldwijd klantenbestand bestaande uit honderden merken en tienduizenden licentiehouders. Meer informatie op www.octane5.com of www.brandcomplycollege.com.

Over The Brandr Group:

The Brandr Group (TBG) is een merkmanagement-, marketing- en licentiebureau met een team dat beschikt over tientallen jaren collectieve managementervaring voor enkele van \’s werelds grootste merken. TBG is uitgegroeid tot het toonaangevende bureau in groepslicentieprogramma\’s, met rechten op meer dan 65 college atletiekprogramma\’s en hun studentatleten in de categorie Naam, Afbeelding en Gelijkenis, waaronder de grootste merken in college atletiek. TBG werkt samen met prominente merken, hogescholen, sponsors, bedrijfsmerken, atleten en evenementen om intellectueel eigendom te cultiveren, te diversifiëren en te gelde te maken door middel van professioneel merkbeheer en licentie-inspanningen. Bezoek voor meer informatie tbgusa.com.

Contactgegevens:

Name: Jim Kucia
Email: [email protected]
Job Title: EVP Business Development

Tags:   Dutch, United States, Wire