header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else Nutrition komt op het schap bij 161 warenhuizen en apotheken

Nov 7, 2022 2:04 AM ET

Else Toddler en Kids producten zijn nu verkrijgbaar in de supermarkt- en apotheekketen Giant Food van Ahold Delhaize. De distributie betekent meer dan een verdubbeling van het aantal Else Nutrition-winkels in Delaware, Maryland, Virginia en het District of Columbia

VANCOUVER, BC, november 2022 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. ( BABY ) ( BABYF ) ( 0YL.F ) (“Else” of de “Onderneming”), maakt bekend dat Giant Food Else Nutrition Toddler Complete Nutrition en Kids Vanilla Shake producten heeft geplaatst op 161 locaties. Dit is een aanzienlijke toename in de beschikbaarheid van Else producten in de oostelijke staten Delaware, Maryland, Virginia en het District of Columbia met meer dan een verdubbeling van het aantal retail locaties nu beschikbaar.

Dit is ook de eerste Ahold Delhaize account voor Else Nutrition en een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf om samen te werken met een andere grote, multi-nationale retailer.

Highlights:

  • Else Nutrition tekent eerste account bij Ahold Delhaize, een andere grote, multinationale retailer
  • Giant Food heeft Else Nutrition Toddler Complete Nutrition en Kids Vanilla Shake producten op 161 locaties geplaatst.
  • Meer dan een verdubbeling van het huidige aantal winkels voor de oostelijke staten; Delaware, Maryland, Virginia, en het District of Columbia.

“We zijn trots om samen te werken met Giant die een rijke geschiedenis heeft van het leveren van kwaliteit aan consumenten sinds 1936,” zei Hamutal Yitzhak, CEO, en mede-oprichter van Else Nutrition. “Giant is een retailer gericht op de gezondste eetkeuzes, dus we zien hier een strategische match met Else, door onze complete voeding, minimaal verwerkte producten aan Giant consumenten en gezinnen te leveren.”

Met de combinatie van Giant kruidenier en apotheek locaties en de verdubbeling van het aantal winkels in de oostelijke staten die Else producten op voorraad hebben, verwacht het bedrijf een aanzienlijke toename in de vraag naar Toddler en Kids producten in de regio.

“Gedurende het jaar hebben we een toename gezien in de vraag vanuit alle regio\’s naar de Else producten. Een materiële toename van de dekking in deze staten met Giant zal veel nieuwe gezinnen blootstellen aan de clean-label keuze die Else biedt, en we verwachten de vraag nog meer te zien toenemen in deze gebieden,” voegde Hamutal Yitzhak, CEO, en mede-oprichter van Else Nutrition

Voor meer informatie, bezoek: www.elsenutrition.com of volg Else Nutrition op LinkedIn

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. is een voedings- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. Haar revolutionaire, plantaardige, niet-sojaformule is een schoon alternatief voor melkformules. Else Nutrition (voorheen INDI) won de prijs “2017 Best Health and Diet Solutions” op de Global Food Innovation Summit in Milaan. De holding, Else Nutrition Holdings Inc., is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd op de TSX Venture Exchange onder het handelssymbool BABY en staat genoteerd op de Amerikaanse OTC Markets Q.X. board onder het handelssymbool BABYF en de beurs van Frankfurt onder het symbool 0YL. Sinds de lancering van zijn Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers, gemaakt van hele voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen en nationale retailer ondersteuning gekregen van Sprouts Farmers Market, en een snelle verkoopgroei bereikt. Else werd de #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula. Het won de \’Best Dairy Alternative\’ Award 2021 op World Plant-Based Expo en was een Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de Plant-Based lifestyle categorie. In september 2022 bereikte Else Super Cereal de #1 Best Seller in Baby Cereal over alle merken op Amazon.

Investor Relations Contact:

RBMG – RB Milestone Group LLC

Trevor Brucato, Managing Director

E: [email protected]

www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLC

Mr. Ben Shamsian

New York | Phoenix

E: [email protected]

P: 646-829-9701

TSX Venture Exchange

Neither the TSX Venture Exchange nor its regulation services provider (as that term is defined in the policies of the TSX Venture Exchange) accept responsibility for the adequacy or accuracy of this release.

 

Caution Regarding Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen zijn in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans gekenmerkt door woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, alsmede andere factoren die het management in de gegeven omstandigheden passend acht. Er kan geen zekerheid worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de vennootschap inzake productie, bemiddeling en logistieke levering niet wordt beëindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die slechts de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Contactgegevens:

RBMG – RB Milestone Group LLC
Trevor Brucato, Managing Director
E: [email protected]
www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLC
Mr. Ben Shamsian
New York | Phoenix
E: [email protected]
P: 646-829-9701
Tags:   Dutch, United States, Wire