header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


8 Home Selling Fouten te vermijden

Nov 11, 2022 3:10 AM ET

Het verkopen van je huis is een belangrijke gebeurtenis in je leven, en het vinden van een koper is slechts een van de vele stops op de route naar het sluiten van een huis. Een huis verkopen klinkt misschien eenvoudig, maar er zijn veel bewegende delen die u tijd en geld kunnen kosten als u ze mist. Hier zijn acht van de meest voorkomende fouten die mensen maken bij de verkoop en hoe ze te vermijden.

1. Niet werken met een goed geïnformeerde makelaar

Het hebben van toegang tot de uitgebreide marktkennis van een agent is de sleutel tot een naadloze verkoop van uw huis. Het is belangrijk om te werken met een makelaar die uw gebied kent en prioriteit geeft aan de verkoop van uw huis. Bereik een paar gerenommeerde agenten in uw omgeving voordat u akkoord gaat om te werken met één. Het vinden van een agent die ook een REALTOR ® betekent dat je werkt met een goed geïnformeerde professional die volgt een strikte code van ethiek. Stel ze vragen, bekijk hun websites en bekijk hun referenties voordat u zich verbindt. Als Ok dit is een kans om een punt te maken over het gebruik van een makelaar. –><Ja, bedankt. –>

2. De prijs van uw huis te hoog

Met virtuele lijsten, de Multiple Listing Service (MLS), en tonnen historische gegevens, kopers en hun agenten hebben veel informatie over huizenprijzen in een gebied. Kortom: uw huis heeft meer kans verkopen voor wat het waard is. Een te hoge prijs in het begin kan leiden tot vertragingen, en prijsdalingen kunnen potentiële kopers het signaal geven dat er iets mis is met het huis, zelfs als dat niet zo is. De beste werkwijze is om samen met uw makelaar uw huis vanaf het begin correct te prijzen.

3. Geen professionele foto\’s laten maken

Geen foto\’s of foto\’s van slechte kwaliteit betekenen dat een koper eerder geneigd is een online aanbieding over te slaan. Erger nog, ze kunnen denken dat je iets verbergt, zoals een huis dat een grondige<!- Totaal en grondige renovatie nodig heeft. –> Renovatie. Hoogwaardige, nauwkeurige foto\’s helpen kopers binnen te komen en scheppen verwachtingen voor wat ze in het huis zullen zien.

4. Negeer rommel en slechte verlichting

Het is moeilijk voor kopers om zichzelf te zien in een smerige, slecht verlichte of rommelige ruimte. Diep schoonmaken en opruimen voordat je je huis te koop zet, kan potentiële kopers helpen zich hun spullen voor te stellen in je huis, waardoor je hopelijk sneller verkoopt.

5. Het niet accommoderen van shows

Hoe meer mensen uw huis zien, hoe groter de kans dat iemand het koopt. Veel huizenkopers werken echter fulltime en vragen om huizen \’s avonds en in het weekend te bekijken. Daarom kan het aandringen op tijden die u goed uitkomen leiden tot vertragingen of negatieve associaties met uw huis voordat kopers het zelfs maar zien.

6. Problemen verbergen

Possums hebben zich genesteld op zolder, en je hebt een sinkhole in de tuin bedekt met graszoden. Maar het is goed: je gaat verhuizen en hebt er geen last meer van, toch? Helaas is dat niet het geval.

Deze problemen komen bijna altijd aan het licht bij een grondige inspectie. Het gevolg kan zijn dat u de problemen moet oplossen of de koper zelfs krediet moet verlenen voor de prijs van het huis. Nogmaals, ik zou het afzwakken. –>

7. Niet begroten voor afsluitkosten

Dus, je verkoopt je huis voor $400.000, en je hebt $250.000 schuld op de hypotheek. Dat betekent dat je $150.000 in contanten krijgt na de verkoop, toch? Niet precies.

Het verkopen van een huis kan gepaard gaan met kosten zoals makelaarscommissies, advocaten, afsluitkosten, inspectiereparaties, verhuizing, enz. Als u niet uw hoofdverblijfplaats verkoopt, kan de vermogenswinstbelasting ook van toepassing zijn. Ik zou het veranderen in Vermogenswinstbelasting kan ook van toepassing zijn. –> en sommige co-ops komen met flipkosten als je verkoopt voordat een bepaalde periode voorbij is.

8. Niet weten wat er nodig is voor de laatste doorloop

Sluiten is de laatste stap in het proces, en je zult</span style=”font-variant: normal;”> veel te doen om

klaar. De meeste kopers hebben de mogelijkheid om binnen 24 uur na het sluiten van het contract een definitieve rondleiding door het huis te krijgen. U kunt helpen de doorloop soepel te laten verlopen door dubbel te controleren of alle overeengekomen reparaties zijn uitgevoerd en of aan alle voorwaarden van het contract is voldaan.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire