header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Octrooigemachtigde JiNan Glasgow George vergezelt medeoprichters van Apple en Netflix in High Point University\’s buitengewone “Access to Innovators” programma.

Nov 11, 2022 6:32 AM ET

HIGH POINT, N.C., 9 november 2022 – JiNan Glasgow George heeft zich aangesloten bij het Access to Innovators Program van High Point University (HPU), de belangrijkste universiteit voor levensvaardigheden in North Carolina. Het populaire programma biedt studenten persoonlijke mentorrelaties en interactie met bedrijfsleiders en gevestigde vernieuwers, waaronder Steve Wozniak, medeoprichter van Apple, Marc Randolph, medeoprichter van Netflix, Cynt Marshall, CEO van de Dallas Mavericks, en Joe Michaels, al 22 jaar directeur van de NBC Today Show. Deze buitengewone groep vernieuwers staat op de website van High Point University: https://www.highpoint.edu/accesstoinnovators/

JiNan vindt het geweldig om deel uit te maken van dit prestigieuze programma, waar ze HPU-studenten ondersteunt bij hun octrooien en IP-strategieën. Meer dan 2 jaar lang hield ze “kantooruren” op locatie om studenten te laten ervaren hoe het is om een intellectuele-eigendomsadvocaat te ontmoeten voor vragen en input over hun ideeën en start-ups. High Point University herkende de waarde voor studenten en de HPU-gemeenschap en nodigde haar formeel uit om in 2022 bij HPU te komen werken als Intellectual Property Expert in Residence.

“Ik ben vereerd en verheugd om de universiteit en haar studenten te ondersteunen in mijn rol als HPU\’s IP Expert in Residence,” zegt JiNan. “Ik kijk uit naar het volgende jaar om studenten de buitengewone ervaring te blijven bieden van het creëren van intellectuele eigendommen die rechtstreeks verband houden met hun projecten en start-ups.”

JiNan is de oprichter van Neo IP, een advocatenkantoor dat wereldwijd wordt erkend voor het opbouwen van strategische IP-portefeuilles en het adviseren van durfkapitaalfondsen over investeringen, overnames en strategische portefeuilles. Ze is CEO van Patent Forecast, een softwarebedrijf gevestigd in NC, dat investeerders en leidinggevenden wereldwijd inzicht verschaft met octrooigegevens en visualisatie.

Een van haar hoogtepunten dit jaar was het interview met HPU President Dr. Nido Qubein voor zijn PBS show, “Side by Side with Nido Qubein”. Dit onlangs opgenomen segment zal in december 2022 worden uitgezonden.

JiNan\’s achtergrond omvat expertise in software, mechanische en elektrische engineering, financiële technologie, biomedische apparaten en meer. Ze behaalde diploma\’s in engineering, rechten en theologie aan drie verschillende universiteiten in North Carolina.

Dit is JiNan Glasgow George\’s 6e opeenvolgende jaar geselecteerd als een van de IAM Strategy 300 voor Global Leaders in IP Strategy. IAM is de vertrouwde bron voor wie op zoek is naar juridische octrooi-expertise van wereldklasse en biedt gebruikers een lijst van grondig beoordeelde toonaangevende advocatenkantoren en octrooigemachtigden. Ze is ook wereldwijd erkend voor haar expertise op het gebied van intellectuele eigendom. Ze heeft over intellectuele eigendom gesproken voor de Economische Commissie voor Europa van de VN en was een spreker op IP-conferenties wereldwijd. Dit jaar zet ze haar betrokkenheid voort als spreker en regionaal gastheer voor 361Firm, een wereldwijd platform voor samenwerking tussen investeerders en gastheer van meer dan 300 evenementen in 20 landen.

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: [email protected]
Job Title: Media Relations

Tags:   Dutch, United States, Wire