header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat is het verschil tussen een universele levensverzekering en een geindexeerde universele levensverzekering?

Nov 14, 2022 4:10 AM ET

Als u onlangs alle soorten levensverzekeringen die beschikbaar zijn voor u hebt overwogen, weet u waarschijnlijk over het verschil tussen permanente levensverzekering en term levensverzekering. Er zijn echter ook meerdere soorten permanente levensverzekeringen, waaronder hele levensverzekeringen en universele levensverzekeringen.

Als u geïnteresseerd bent in universele levensverzekeringen, is het mogelijk om een standaard UL beleid of een geïndexeerd UL beleid aan te vragen. Voordat u een aanvraag indient, moet u zich bewust zijn van de subtiele verschillen tussen deze twee polissen.

Wat is een universele levensverzekering?

Universele levensverzekering is een soort permanente levensverzekering waarbij u levenslange bescherming kunt krijgen voor de maandelijkse premies die u betaalt. Deze bescherming komt met de mogelijkheid om contante waarde op te bouwen op uw polis. Met een universele levensverzekering kunt u de premies verlagen of verhogen, afhankelijk van hoeveel u kunt betalen.

Echter, een universele levensverzekering heeft minder garanties dan een hele levensverzekering als uw premiebetalingen gedurende langere tijd laag zijn. De groei van de contante waarde is het grootst als uw premiebetalingen ook hoog zijn.

Wat is geïndexeerde universele levensverzekering?

Indexeerde universele levensverzekering is een andere permanente polis die in de loop van de tijd contante waarde opbouwt. Deze polissen zorgen voor groei van de contante waarde via een aandelenindexrekening. Zodra er voldoende contante waarde is opgebouwd, kan deze worden gebruikt om uw premie te verlagen of volledig te betalen zonder uw overlijdensuitkering te verlagen.

Hoe deze twee verzekeringsvormen verschillen

Indexed universal life insurance lijkt erg op de standaard universal life polis. Het belangrijkste verschil betreft de manier waarop het beleid contante waarde opbouwt. Met geïndexeerde universele levensverzekeringen kan de contante waarde groeien in een aandelenindex, een groepering van verschillende aandelen. Universeel leven biedt contante groei met niet-aandelen verdiend tarieven.

Wanneer u een geïndexeerd universeel leven beleid, kunt u uw contante waarde te verhogen door het plaatsen van een deel ervan in een aandelenindex rekening, waarvan de primaire zijn NASDAQ en S & P 500. In plaats van de contante groei te baseren op niet-aandelenkoersen, groeien aandelenindexrekeningen op basis van hoe de hele markt presteert.

Bedenk dat uw rentetarieven nog steeds zullen variëren. Alle universele levensverzekeringen hebben een minimumrente die de polis oplevert, ongeacht hoe de markt presteert. Sommige geïndexeerde universal life polissen hebben ook een renteplafond, dat beperkt hoe hoog de rente kan zijn. Omdat de contante groei via een IUL-beleid voor u meer lonend kan zijn, gaan deze polissen meestal gepaard met hogere kosten en premies.

The Bottom Line

Voordat u een van deze polissen aanvraagt, moet u weten hoe uw verzekeraar uw inkomstenlimiet, rentepercentage en eventuele kosten berekent. Nu u begrijpt hoe universele levensverzekeringen verschillen van geïndexeerde universele levensverzekeringen, moet u de details hebben om te beslissen welk beleid het beste voor u werkt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire