header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe u uw kredietkaarten deze feestdagen kunt gebruiken en geld kunt besparen

Nov 15, 2022 12:52 AM ET

Als de feestdagen naderen, zullen veel mensen op zoek zijn naar manieren om geld te besparen. Hier zijn vijf van onze favoriete tips voor het gebruik van uw creditcards deze feestdagen, plus een paar trucs voor het afbetalen van creditcards waarmee u geld kunt besparen.

1: Gebruik uw creditcards verstandig

Creditcards zijn uitstekende hulpmiddelen voor uw financiële arsenaal, omdat ze u zowel op korte als op lange termijn financiële voordelen kunnen bieden. Afhankelijk van de kaart kunt u uw garantie laten verdubbelen of de teruggaveperiode laten verlengen, en door een kaart te gebruiken in plaats van een cheque of contant geld zijn uw bankrekeningen altijd beschermd tegen diefstal en fraude. Gebruik uw kaarten echter verstandig – geef niet meer uit dan u kunt betalen, en bewaar uw creditcards altijd op een veilige plaats.

2: Vermijd kaarten van winkelmerken (tenzij u ze snel kunt afbetalen))

Veel warenhuizen bieden hun eigen creditcards aan en hebben vaak verleidelijke inschrijfbonussen zoals direct geld korting op uw aankoop die dag. Hoewel dat klinkt als een geweldige deal, warenhuis kaarten hebben vaak weinig waarde buiten de winkel en kan dragen onthutsend hoge rente. Overweeg alleen een winkelmerk-creditcard te nemen als u het saldo kunt afbetalen voordat het volgende afschrift wordt afgesloten. Anders krijgt u meer waar voor uw aankopen door een grote kaart te gebruiken.

3: Vermijd het gebruik van dezelfde kaart voor meerdere aankopen

Zonder dat u een specifieke reden hebt, kunt u het beste vermijden dezelfde creditcard voor meerdere aankopen te gebruiken. Veel creditcards hebben extraatjes voor specifieke categorieën, zoals cashback op aankopen bij kleine bedrijven of bonuspunten voor uit eten gaan. Als u van plan bent meerdere grote aankopen met dezelfde kaart te doen, kunt u de kosten het beste over verschillende kaarten verdelen.

4: Gebruik beloningsprogramma\’s en zet uw punten om

Veel creditcards bieden beloningsprogramma\’s waarmee u gratis reizen, cashback-beloningen of andere extraatjes kunt verdienen. Deze beloningen programma\’s kunnen betekenen ongelooflijke besparingen op uw vakantie geschenken als je van tevoren plannen. Kijk in welke programma\’s uw huidige kaarten bieden om te zien of u punten kunt omzetten in waardevolle cadeaubonnen of u helpen besparen op uw vakantie reiskosten. Veel credit card bedrijven hebben partnerschappen met autoverhuurbedrijven, hotels en luchtvaartmaatschappijen die graag uw punten accepteren als een vorm van betaling, mogelijk bespaart u honderden.

5: Overdracht saldi naar een 0% promotionele APR kaart

Als je uiteindelijk vast te besteden meer dan uw budget toelaat, een andere manier om geld te besparen deze vakantie seizoen is om saldi over te dragen aan een 0% promotionele APR kaart. Door uw saldo\’s op een kaart met lage rente te zetten, kunt u uw saldo volledig afbetalen zonder rentekosten. Dit kan u helpen rentebetalingen en een eventuele schuldopbouw te voorkomen.

De bottom line

Een verstandig gebruik van uw creditcards kan deze feestdagen een groot verschil maken in termen van geld besparen en een stressvrije winkelervaring. Als u deze vijf tips volgt, zou u uw uitgaven zonder problemen moeten kunnen beheren.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire