header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat te doen als je twee vacatures hebt

Nov 15, 2022 1:38 AM ET

Als je op banenjacht bent geweest en je harde werk heeft eindelijk vruchten afgeworpen – gefeliciteerd! Als je twee vacatures hebt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke je accepteert. Hier zijn een paar dingen om te overwegen die je kunnen helpen bij het maken van je beslissing:

Onderhandelen

Je kunt onderhandelen over een baanaanbieding, vooral als je meerdere aanbiedingen hebt. Het is belangrijk dat je weet wat je waard bent en wat je bereid bent te accepteren voordat je gaat onderhandelen, dus doe voordat je gaat onderhandelen je onderzoek naar de salarissen voor de functie.

Onderzoek de voordelen

Vraag personeelszaken om informatie over het voordelenpakket. Als u een door de werkgever gesponsorde ziektekostenverzekering hebt, vergelijk dan de dekking en de kosten van elk plan. Misschien wilt u ook vragen naar andere voordelen, zoals vakantiedagen, levensverzekering, pensioenspaarplannen en flexibele uitgavenrekeningen. Sommige werkgevers bieden zelfs kortingsprogramma\’s voor werknemers.

Beschouw je woon-werkverkeer

Als een baan veel dichter bij huis is of je de mogelijkheid biedt om te telewerken, kan dat een doorslaggevende factor zijn. Een kortere reistijd kan u tijd en geld besparen, en het kan ook uw stressniveau verlagen. Als je niet zeker bent over thuiswerken, is dit het moment om het te vragen.

Denk aan de bedrijfscultuur

Wil je werken voor een groot bedrijf of een kleiner bedrijf? Wil je een traditionele kantooromgeving of een meer ontspannen sfeer? Bedenk welke omgeving beter bij je past en welk bedrijf daarbij past.

Denk na over je carrièretraject

Denk na over je carrièredoelen op lange termijn. Waar wil je zijn over vijf jaar? Tien jaar? Als de ene baan een opstapje is naar waar je over een paar jaar wilt zijn, kan het de moeite waard zijn die aan te nemen, zelfs als het salaris niet zo hoog is als het andere aanbod.

Kijk naar het hele pakket

Een baanaanbod is niet alleen een vergoeding. Het is de bonus, 401(k) match, de belofte van evenwicht tussen werk en privé, vakantiedagen, ziektedagen, vakantie en alle andere voordelen die bij de functie horen. Als je twee aanbiedingen bekijkt, neem dan het hele pakket in overweging.

Maak een lijst met voor- en nadelen

Soms kan het maken van een lijst met voor- en nadelen je helpen om dingen duidelijker te zien. Schrijf alle factoren op die voor jou belangrijk zijn in een baan en beoordeel elke vacature daarop. Dit kan je helpen om een beslissing te nemen.

Het kan ook helpen om dingen in volgorde van belangrijkheid te rangschikken. Wat is voor jou het belangrijkst in een baan. Is het het salaris? De locatie? De bedrijfscultuur? Het soort werk? De balans tussen werk en privé? Maak een lijst van je prioriteiten en kijk hoe elke baan zich verhoudt.

Een keuze maken

Uiteindelijk moet je de keuze maken die voor jou het beste is. Overweeg alle factoren die voor jou belangrijk zijn in een baan, en neem dan je beslissing op basis van wat je denkt dat je op de lange termijn het gelukkigst en succesvolst zal maken.

 

Source: iQuanti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Carolina d’Arbelles-Valle
Email: [email protected]
Job Title: PR Specialist

Tags:   Dutch, United States, Wire