header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Arabella Hair Black Friday Sale Extra 20% korting op & Gratis pruik

Nov 29, 2022 12:45 AM ET

Arabella haar heeft officieel haar plannen aangekondigd voor Black Friday sale events. Inclusief veel promotionele besparingen, verdere contactloze afhaalopties, en een focus op vakantiegeschenken.

Black Friday Flash Sale

Laagprijs aankoop van 21 nov tot 24 nov: $0,1 om haarspelden vooraf te kopen; $0,9 om pre-hair straightening kammen te kopen; $9,9 om 14-inch 12A haarbundels te kopen. De bovenstaande laaggeprijsde producten worden verzonden samen met Black Friday bestellingen.

Black Friday De Dag

  1. EXTRA 20% korting CODE: F20
  2. Op de 25e/26e, als het orderbedrag groter of gelijk is aan $339, zal een extra gratis pruik worden gegeven.

Black Friday Return

Tijd: 26 november-November 2720% korting sitewide CODE: F20. Kan niet worden gestapeld met andere coupons. Deze activiteit doet niet mee aan de gratis levering van pruiken op Black Friday.Voeg Beautyforever toe aan uw scherm, totaal bespaar $100 voor uw bestelling! Aankopen die u doet via onze links kunnen ons een commissie opleveren. U verdient tot 12 ommissie, GEEN drempel, GEEN kosten en GEEN moeite. Klik op: http://www.shareasale.com/join/131475

Wat moet ik kopen tijdens Black Friday?

Er wordt geschat dat de helft van de consumenten dit jaar “kleding, schoeisel en accessoires als cadeau zal kopen”. Vooral mensenhaarpruiken accessoires. Dus wat ga je krijgen? Voor pruiken, stellen we voor dat in aanvulling op hoofdband pruiken, de lace front pruiken kan ook genieten van maximaal 50 iscount, let dan op de gekleurde pruiken korting, want dit is het meest populair dit jaar. Hoewel Beautyforever de prijzen van veel producten over de hele linie heeft verlaagd, let op de producten van vorig jaar en enkele nieuwere producten, zoals hoofdbandpruiken en 5×5 HD lace wigs .Dus wat is het belangrijkste om te onthouden voor Black Friday shoppers dit jaar? Arabella haar zei: “Dit zijn meestal zeer goede deals.” “Er zijn enkele belangrijke producten die dit jaar uitverkocht zullen zijn. Wacht dus niet te lang en koop vroeg.”

Contactgegevens:

https://www.arabellahair.com/
Tags:   Dutch, United States, Wire