header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Betalen voor geestelijke gezondheidszorg verhoogt de schuld van Amerikanen volgens nieuwe gegevens.

Dec 12, 2022 5:58 AM ET

Nieuwe gegevens van NPR tonen aan dat Amerikanen meer betalen voor geestelijke gezondheidszorg dan ooit tevoren, en het wordt een last voor hun financiën. Met zoveel mensen die hulp nodig hebben, kan het krijgen van de zorg die ze nodig hebben overweldigend of onmogelijk voelen, vooral als er weinig geld is.

Hoe meer Amerikanen hun toevlucht nemen tot geestelijke gezondheidszorg, hoe hoger de schuldenlast die we allemaal op ons nemen. Ondanks het feit dat er geen gesubsidieerde gezondheidszorg is, betaalt de VS per persoon meer voor medische zorg dan veel andere landen met een systeem van een enkele uitkering.

Dus waarom gebeurt dit, en wat kunnen we eraan doen? Dit is wat u moet weten.

De kosten van de geestelijke gezondheidszorg stijgen

De geestelijke gezondheidszorg wordt duurder dan ooit tevoren. Volgens NPR stijgen de kosten van geestelijke gezondheidszorg sneller dan de inflatie.

Door het rimpeleffect van de stijgende kosten komen velen verder in de schulden door rente, achterstallige kosten en andere uitgaven. Deze extra\’s tellen snel op, waardoor het bijna onmogelijk wordt om uit de schulden te komen, wat meer stress kan veroorzaken en de geestelijke gezondheid kan verslechteren. Het is geen verrassing dat velen zoeken naar oplossingen voor schuldbeheer, waarbij ze de voordelen van schuldlawine vs. schuldconsolidatie strategieën om te betalen voor de zorg die ze nodig hebben.

Gezondheidszorg wordt een noodzaak

De vraag naar geestelijke gezondheidszorg neemt toe, en zal niet snel verdwijnen. Meer en meer mensen beseffen dat ze hulp nodig hebben met hun geestelijke gezondheid, waardoor de vraag toeneemt, wat leidt tot hogere prijzen voor diensten en waardoor veel mensen in de schulden raken.

Medische rekeningen zijn niet de enige kosten die gepaard gaan met geestelijke gezondheidszorg

Gezondheidszorg kost niet alleen geld op zichzelf; het kost ook geld bovenop de medische rekeningen. Zo kan geestelijke gezondheidszorg vaak nodig zijn als onderdeel van een medisch behandelplan. Dit betekent dat de kosten van de zorg al hoger zijn voordat de medische kosten worden meegerekend.

Wat kunnen we eraan doen?

Om te beginnen kunnen we proberen een meer betaalbare dekking voor geestelijke gezondheidszorg te krijgen. Dit is iets waar de overheid bij kan helpen door betere prikkels te creëren voor verzekeraars en aanbieders. Het is essentieel dat je toegang hebt tot geestelijke gezondheidszorg, ongeacht je financiële situatie. Dat betekent dat iedereen toegang moet hebben tot betaalbare geestelijke gezondheidsklinieken en programma\’s.

Ook is het belangrijk om te beseffen hoe schulden onze geestelijke gezondheid beïnvloeden. Het negeren van de psychologische kosten die schulden met zich meebrengen voor iemand die al worstelt met zijn geestelijke gezondheid kan leiden tot nog meer problemen. Hoe meer we het praten over geestelijke gezondheidszorg normaliseren, hoe minder stigma er op rust en hoe meer mogelijkheden er zijn voor mensen die hulp nodig hebben.

Geen van beide is een gemakkelijke taak, maar het is iets wat we moeten gaan doen als we de kosten van geestelijke gezondheidszorg willen verlagen en degenen willen helpen die het het meest nodig hebben.

De bottom line

Naarmate de kosten van de geestelijke gezondheidszorg blijven stijgen, stijgt ook de schuld die de Amerikanen oplopen. Deze schuld kan een verwoestende invloed hebben op onze geestelijke gezondheid en financiën, en het is iets waar we aandacht aan moeten besteden.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire