header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe kom je uit de financiele problemen zonder noodfonds?

Dec 22, 2022 2:07 AM ET

Er zijn veel manieren waarop u in financiële problemen kunt komen, of u nu achterloopt met rekeningen of wordt getroffen door een onverwachte uitgave. Het aanboren van een noodfonds kan in deze situaties verlichting brengen, maar wat gebeurt er als je er geen hebt? Lees verder om te leren hoe je snel uit de financiële problemen kunt komen als je geen geld hebt gespaard:

1. Gebruik je creditcard

Creditcards kun je gebruiken als reservefonds als je ze goed beheert. Dat betekent maandelijkse betalingen op tijd doen en het saldo niet te hoog laten oplopen. Idealiter gebruikt u een creditcard spaarzaam en betaalt u elke maand het volledige saldo. Als je dat niet kunt, betaal dan meer dan het minimum wanneer dat mogelijk is, zodat je wat bandbreedte hebt voor noodgevallen.

2. Krijg direct een online lening

Het aanvragen van een instant online lening is snel en gemakkelijk. Je hoeft ook geen geweldige credit score te hebben om goedgekeurd te worden. Er zijn tientallen online kredietverstrekkers die werken met aanvragers met een slechte kredietwaardigheid om hen het geld te bezorgen dat ze nodig hebben. Aanvragers met een hogere kredietscore krijgen betere tarieven en voorwaarden, maar kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid kunnen nog steeds de fondsen krijgen die ze nodig hebben als ze de juiste kredietverstrekker zoeken.

3. Geld lenen van familie en vrienden

Je wilt misschien niet naar familie en vrienden voor geld, maar sommige situaties rechtvaardigen het. Als je erover begint, leg dan duidelijk je situatie uit en wees niet boos als ze nee zeggen. Als ze je het geld willen lenen, zorg er dan voor dat je een terugbetalingsplan opstelt. Dit zorgt ervoor dat jullie allemaal op dezelfde lijn zitten.

4. Herzie je budget en bezuinig op je uitgaven

Soms kan het schrappen van uitgaven je helpen om uit de financiële problemen te komen. Bekijk uw budget en kijk waar u kunt snijden in onnodige kosten zoals afhaalmaaltijden of dure kabel-tv-pakketten. Het elimineren van deze uitgaven en het aanpassen van uw budget kan net wat je nodig hebt om weer op de rails.

5. Zoek een bijbaantje of neem een tweede baan

Het verhogen van je inkomen is een goede manier om te voorkomen dat je in de nabije toekomst in een andere financiële spagaat terechtkomt. Kijk voor een side hustle doen iets dat je liefde, zoals online schrijven of hond lopen. Als je de bandbreedte hebt, zoek dan een parttime baan in de avonduren of in het weekend. Zo blijf je verdienen in plaats van uitgeven tijdens die uren.

6. Start een noodfonds voor de volgende keer

Het opbouwen van een noodfonds kan je helpen je voor te bereiden op de volgende keer dat je in financiële nood zit. Veel deskundigen raden aan om voor drie tot zes maanden aan uitgaven te sparen. Om een noodfonds op te bouwen kunt u een spaarrekening openen en er elke week geld op storten, al is het maar een paar dollar. Kleine stortingen leiden na verloop van tijd tot grote banksaldi.

De bottom line

Als je vastzit in een financiële knoop, maak je dan geen zorgen. Er zijn veel opties waaruit u kunt kiezen om het geld te krijgen dat u nodig hebt. Gebruik uw creditcard, krijg direct een online lening, leen van vrienden en familie, of bezuinig op uw uitgaven om uit uw huidige financiële situatie te komen. Zodra dat is gedaan, probeer dan uw inkomen te verhogen en een noodfonds op te bouwen, zodat u voorbereid bent op de volgende keer dat u een onverwachte uitgave krijgt.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email:[email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire