header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Deze medische scholen bieden volledige beurzen aan

Dec 28, 2022 3:06 AM ET

Veel individuen voelen dat de medische school de beste optie voor hen is. Als je een passie hebt voor wat voor aspect van het medisch beroep dan ook en je wilt er in, dan hoor je misschien bij deze groep.

Med school is echter duur. Als je betaalt voor alle kosten die ermee gepaard gaan zelf, dan ergens in de toekomst, kan je jezelf vinden om consolideren en herfinancieren medische school leningen.

Als je net begint aan uw reis door medische school, moet u weten dat er bepaalde die u full-ride beurzen zal bieden als je getalenteerd en gelukkig genoeg om er een te krijgen. We zullen in het volgende artikel over enkele van die scholen praten.

1. Duke University

De Duke University School of Medicine, gelegen in Durham, North Carolina, biedt volledige beurzen aan personen die zij waardig achten. Deze beurzen, zoals vrijwel alle gratis ritten aangeboden door erkende hogescholen, worden gegeven op basis van verdienste, zoals beoordeeld door de universiteit hogerop.

In het algemeen, individuen die hebben aangetoond uitstekende academische belofte zijn degenen die zal land deze prestigieuze plekken. Als je goede cijfers hebt en op de middelbare school hebt laten zien dat je aanleg hebt voor het medisch beroep, kan het geen kwaad om je aan te melden. Zonder beurs kan de Duke School of Medicine je wel $63.000 per jaar kosten, ervan uitgaande dat je alle vereiste cursussen volgt.

2. Emory University

Emory University\’s School of Medicine in Atlanta, GA, is een andere die full-ride beurzen aanbiedt. Net als het programma van Duke, concurreer je met de beste en slimste van het land als je hoopt een van deze zeer gewilde beurzen te landen.

Het tarief voor 2022-23 voor dit programma is $ 26.500 per semester, dus een gratis rit is heel waardevol. Je kunt je aanmelden voor het programma met een minimale middelbare school GPA van 2,8, maar je hebt een betere kans als je een GPA van 3,1 of beter opneemt. Voor een realistische kans op een van de free-ride beurzen heb je waarschijnlijk minstens een 3,5 nodig.

3. De Universiteit van Michigan

Ann Arbor\’s University of Michigan Medical School is een ander programma dat free-ride beurzen beschikbaar heeft die gebaseerd zijn op academische verdienste. In-state collegegeld voor dit programma kost u een gemiddelde van 28.117 dollar, terwijl out-of-state tarieven zijn maar liefst 44.855 dollar.

Dat betekent dat de weinige free-ride beurzen beschikbaar zijn tienduizenden dollars waard. Aangezien de Universiteit van Michigan Medical School een van de meest eerbiedwaardige in het hele land is, strijden duizenden aanvragers om slechts een paar plaatsen.

Als je je aanmeldt, kun je maar beter bij de besten van de besten horen. Het gemiddelde GPA om toegelaten te worden tot het programma is 3,88.

Aanvragen voor deze beurzen als je de cijfers hebt

Het medische veld bloeit, en het wordt beschouwd als een van de niet te missen groei-industrieën van het decennium. Als je op het snijvlak van de technologie wilt zitten en de mensheid wilt helpen, kun je moeilijk een beter carrièrepad bedenken dan het behalen van een medische graad.

De kosten van de medische school kunnen voor sommige mensen onbetaalbaar zijn, maar als je een van de door ons genoemde gratis beurzen krijgt, kan dat een echte redding zijn. De University of Michigan Medical School, Atlanta\’s Emory University School of Medicine, en North Carolina\’s Duke University School of Medicine zijn allemaal opties waar u kunt aanvragen voor een gratis rit.

We hebben de concurrentie voor de weinige beschikbare plaatsen genoemd, dus zorg ervoor dat je de cijfers hebt als je serieus een poging gaat wagen om een van deze beurzen te landen. Toewijding aan academici tijdens de middelbare school, gekoppeld aan enkele relevante buitenschoolse activiteiten, kan je een waardige kandidaat maken voor een programmadirecteur om te overwegen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire