header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 momenten waarop een tijdelijke levensverzekering zinvol is

Dec 28, 2022 5:29 AM ET

Term levensverzekering verzekert de verzekeringnemer voor een bepaalde periode, of termijn, meestal 10-30 jaar of tot een bepaalde leeftijd, zoals 80 jaar. Als de verzekeringnemer in die periode overlijdt, ontvangen de begunstigden de overlijdensuitkering.

Omdat een overlijdensrisicoverzekering eenvoud en lagere maandelijkse premies biedt dan andere soorten levensverzekeringen, kiezen veel mensen voor een overlijdensrisicoverzekering tijdens belangrijke mijlpalen in het leven. Hier zijn enkele situaties waarin een tijdelijke levensverzekering een goede keuze kan zijn:

Trouwen

Het samenwonen is een grote stap, en het is normaal dat men er zeker van wil zijn dat er voor zijn echtgenoot wordt gezorgd, wat er ook gebeurt – daarom willen nieuwe echtgenoten vaak de zekerheid van een levensverzekering.

Het stichten van een gezin

Het krijgen van kinderen betekent iemand hebben die afhankelijk is van steun – ook financieel – voor vele jaren. De uitkering bij overlijden van een levensverzekering kan gezinnen de zekerheid geven dat ze financiële steun hebben als een geliefde overlijdt. Voor paren met kinderen kan het geld krap zijn, waardoor de lage premies van een overlijdensrisicoverzekering nog aantrekkelijker worden.

Het kopen van een huis

Een huis is de grootste aankoop die de meeste mensen in hun leven doen – en een waar veel mensen jarenlang voor betalen. Daarom is het gebruikelijk dat mensen een levensverzekering afsluiten bij het kopen van een huis. Een levensverzekering kan ervoor zorgen dat een overlevende partner in het huis kan blijven wonen, zelfs als een inkomensverdiener zou overlijden.

 

Zelfstandige worden

De nieuwe zelfstandigen hebben misschien niet langer hun oude door de werkgever verstrekte verzekeringen, maar ze hebben misschien nog wel een gezin te onderhouden. Geld kan bijzonder krap zijn voor degenen die onlangs zijn begonnen met hun zelfstandige carrière; dit maakt termijn levensverzekeringen, met hun betaalbare premies, een gemakkelijke keuze, vooral voor ondernemers met een gezin.

 

Betaalbaarheid & Flexibiliteit

Deze scenario\’s hebben iets gemeen: een overlijdensrisicoverzekering kan een goede keuze zijn voor mensen met financiële verplichtingen. Iemand die ervoor wil zorgen dat zijn nabestaanden zich bepaalde noodzakelijke uitgaven kunnen veroorloven, kan profiteren van de betaalbaarheid en eenvoud van een overlijdensrisicoverzekering.

Source: Northwestern Mutual

Contactgegevens:

Name: Don Klein
Email: [email protected]
Job Title: assistant director
1-800-323-7033
Tags:   Dutch, United States, Wire