header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe financier je begrafeniskosten?

Feb 8, 2023 3:33 PM ET

Afscheid nemen van een dierbare is nooit gemakkelijk. Als u geconfronteerd wordt met de moeilijke situatie om hun nagedachtenis te eren, maar weinig geld hebt, kan een begrafenisfinanciering uw redding zijn; een begrafenislening of een creditcard zijn opties voor snelle en onmiddellijke financiering. Het is niet nodig dat financiële stress nog meer zorgen en verdriet toevoegt tijdens deze moeilijke tijd – laat de financiën helpen om ervoor te zorgen dat ze het laatste afscheid krijgen dat ze verdienen.

Wat zijn de kosten die verbonden zijn aan een begrafenis?

Bij het plannen van een begrafenis is het belangrijk om te begrijpen welke kosten ermee gemoeid zijn. Van begrafeniskosten tot rouwbrieven en meer, er zijn veel uitgaven waarmee u rekening moet houden bij het begroten van de laatste momenten van eerbetoon aan uw dierbare.

De gemiddelde kosten van een traditionele begrafenis met begrafenis in Canada liggen tussen de $5.000 en $10.000. En crematie kost gemiddeld tussen de 2.000 en 5.000 dollar. Deze kosten kunnen van provincie tot provincie aanzienlijk verschillen en zijn afhankelijk van de keuzes die bij de planning worden gemaakt, de kosten van levensonderhoud in het gebied waar de planning plaatsvindt en de tijd van het jaar voor de begrafenis. Een begrafenis in de winter kan bijvoorbeeld meer geld kosten omdat het moeilijker is om de grond te breken als het bevroren is of de kist op te slaan tot de grond ontdooit.

Funeral Financing Options

De middelen vinden om een begrafenis te betalen kan moeilijk zijn, maar je hebt opties. Banken, kredietverenigingen en online kredietverstrekkers zijn beschikbaar als u op zoek bent naar een externe kredietbron. Daarnaast bieden sommige uitvaartondernemingen financiering aan via aangesloten partners, maar die hebben niet altijd gunstige tarieven.

Een uitvaartlening is in wezen een persoonlijke lening die geen onderpand vereist om te lenen. Dit kan uw beste oplossing zijn, met concurrerende tarieven beschikbaar voor degenen met beter dan gemiddelde credit scores. Een online kredietverstrekker kan je binnen 2 minuten goedkeuring geven en de volgende werkdag financiering.

Pros van een begrafenislening

  • Fondsen kunnen direct beschikbaar zijn: Een online geldschieter kan u in enkele minuten voorzien van een gepersonaliseerde rentevoet en de resultaten van de leningaanvraag. Bij goedkeuring kunt u de financiering de volgende werkdag ontvangen.
  • Krediet Score: Afhankelijk van uw kredietscore en geschiedenis, kunt u een lagere rente krijgen dan bij een creditcard.
  • Betalingsflexibiliteit: Neem de zorgen weg van het terugbetalen van die vervelende leningen met een betalingsplan dat past bij uw behoeften – of het nu wekelijks, tweewekelijks of maandelijks is. En door te profiteren van kredietverstrekkers zonder kosten voor vervroegde aflossing, kunnen slimme leners geld besparen en genieten van meer financiële flexibiliteit.

Cons van een begrafenislening

  • Kredietscore is niet hoog genoeg: Als je geen goede kredietscore hebt, kan het financieel niet zinvol zijn om een persoonlijke lening aan te gaan om de kosten van een begrafenis te dekken. Dat komt omdat een persoonlijke lening afhankelijk van uw score een driecijferige rente kan hebben.
  • Toegevoegde financiële stress: Wanneer een dierbare overlijdt, kan de toch al verhoogde stress nog worden verergerd door extra financiële druk en schulden.
  • Individuele last: de financiële last van de begrafenis kan worden verdeeld onder familieleden – maar het afsluiten van een persoonlijke lening is uitsluitend de verantwoordelijkheid van een individu.

Kredietkaart

Kredietkaarten bieden gemak en direct geld. Als u ervoor kiest om met een creditcard te betalen, kan het u op de lange termijn duur komen te staan als u niet in staat bent om uw saldo aan te zuiveren en hoge rentelasten oploopt!

Niet uit welke financieringsvorm u ook kiest om een begrafenis te betalen, het is belangrijk om goed over de beslissing na te denken. Begrafeniskosten kunnen duur zijn, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een plan hebt voordat je financiële verplichtingen aangaat. Als u de tijd neemt om de verschillende financieringsvormen te onderzoeken en alle kosten van de begrafenis te begrijpen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Reference: https://www.sunlife.ca/en/insurance/life/how-much-does-a-funeral-cost/

Contactgegevens:

Name: Carolina d’Arbelles
Email: [email protected]
Job Title: PR Specialist

Tags:   Dutch, United States, Wire