header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biocodex en TargEDys kondigen een distributiepartnerschap aan om Symbiosys Satylia naar Polen te brengen.

Feb 8, 2023 3:46 PM ET

TargEDys en Biocodex zijn partners sinds 2019, toen Biocodex aandeelhouder en bestuurslid werd van TargEDys. Kort daarna werd Biocodex distributeur van TargEDys\’ toonaangevende PreciBiomic in Frankrijk en vervolgens in Portugal. Nu wordt het partnerschap uitgebreid met een exclusieve marketing- en distributieovereenkomst om Symbiosys Satylia, een voedingssupplement op basis van het nieuwe-generatie probioticum Hafnia alvei HA4597 naar de Poolse consument te brengen.

Symbiosys Satylia is een precisie probiotisch supplement met een diep gekarakteriseerd werkingsmechanisme op moleculair niveau: het verhoogt het verzadigingsgevoel dankzij het vermogen van het probiotische eiwit ClpB om het verzadigingshormoon alfa-MSH na te bootsen. De doeltreffendheid werd aangetoond in een klinische studie met 230 volwassenen met overgewicht. Het is een nieuwe, natuurlijke, veilige en effectieve oplossing voor gewichtsbeheersing en een winnaar van meerdere prijzen – waaronder Best Probiotic of the Year 2021 door de internationaal erkende NutraIngredients Awards.

Grégory Lambert , CEO van TargEDys:

“Als pionier in precisieprobiotica zijn we verheugd om onze samenwerking met Biocodex, een van de wegbereiders van probiotica, uit te breiden naar Polen. We delen de drive van een Microbiota-missie en het doel om de levenskwaliteit en gezondheidsstatus van consumenten te verbeteren door baanbrekende innovaties op basis van microbiomen en voorlichting.”

Nicolas Coudurier , CEO van Biocodex:

“Symbiosys Satylia vertegenwoordigt absoluut een innovatieve optie om de groeiende problemen van gewichtsbeheersing te beantwoorden en zo de gezondheid en het welzijn van vrouwen en mannen in Polen te verbeteren. Met deze lancering zijn we verheugd om onze op probiotica gebaseerde oplossingen die al beschikbaar zijn in Polen aan te vullen en als historische partners van TargEDys onze samenwerking in Centraal-Europa te versterken.”

Over Biocodex – “Gezondheidszorg met passie en overtuiging”

Biocodex is een onafhankelijk multinationaal farmaceutisch bedrijf gebouwd op hoogwaardige wetenschap en productie, met zeven decennia van bewezen succes. Biocodex werd opgericht in 1953 en richtte zich aanvankelijk op gastro-enterologie met een uniek probioticum Saccharomyces boulardii CNCM I-745®, het eerste probioticum in zijn soort dat een positief effect heeft op de darmflora.

Meer informatie op www.biocodex.com

Over TargEDys® – “From Probiotics to PreciBiomics”

TargEDys® is een Franse biotech in commerciële fase, gespecialiseerd in de ontwikkeling van nutraceutische oplossingen voor de controle van de eetlust door ingrepen in het microbioom. Het bedrijf is het resultaat van 15 jaar onderzoek naar de microbiota in academische laboratoria. Het team heeft een eerste product ontwikkeld en in de handel gebracht op basis van PreciBiomic, een probiotische precisiestam Hafnia alvei HA4597™ waarvan de doeltreffendheid op het gebied van gewicht en eetlust klinisch is aangetoond. Targedys® ontwikkelt een productportfolio gericht op overgewicht, ondervoeding en geestelijke gezondheid, allemaal gebaseerd op het concept van PreciBiomic stammen ondersteund door een moleculair werkingsmechanisme en in vivo studies.

Meer informatie op www.targedys.com

Contactgegevens:

Name: Nina Vinot
Email: [email protected]
Job Title: International Sales Director

Tags:   Dutch, United States, Wire