header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waarom u nu moet beginnen geld te besparen

Feb 8, 2023 4:47 PM ET

Hoe de economie ook draait, het is altijd belangrijk om zoveel mogelijk geld te sparen. Hoe meer je opzij kunt zetten, hoe harder je het kunt laten werken en hoe sneller je op weg bent naar financiële doelen op lange termijn, zoals het afbetalen van je hypotheek of je pensioen.

Daarom is dagelijks geldbeheer zo belangrijk. Hier zijn vijf geldbesparende tips die je op weg kunnen helpen.

Maak een budget

De gouden regel voor hoe geld te besparen is dat er altijd meer binnenkomt dan uitgaat. Een goede manier om dat te doen is een plan te maken voor je inkomsten door een budget op te stellen. Budgetten maken het moeilijk om te veel uit te geven, omdat u aan elke dollar een taak toekent. Dit helpt niet alleen frivole aankopen te voorkomen, maar het geeft je ook de flexibiliteit om hogere prioriteiten te stellen.

Gebruik een pensioenrekening

Wist je dat je meer geld kunt besparen door het niet weg te geven aan de belastingdienst? Als u bijdraagt aan een 401(k) of IRA-pensioenplan, is dat in wezen wat de overheid u laat doen – voorkomen dat u belasting betaalt over dat inkomen.

Hoewel dit misschien niet als veel klinkt, kan het echt beginnen op te tellen. Als u bijvoorbeeld in de belastingschijf van 22 procent zit, kan de bijdrage van $ 10.000 aan uw 401(k) dit jaar uw belastingrekening met $ 2.200 verlagen. Bovendien bieden veel werkgevers ook matching-bijdragen om deelname aan hun 401(k)-plan aan te moedigen. Dit betekent dat je gratis geld krijgt omdat je een ijverige spaarder bent.

Eet meer thuis

Uit eten in restaurants kan een leuke ervaring zijn, maar het kan duur worden als je vaak uit eten gaat. Probeer meer thuis te koken om geld te besparen! Niet alleen zal het eten minder kosten, maar het kan ook beter smaken, minder calorieën bevatten en ingrediënten van betere kwaliteit gebruiken.

Doe een energie-audit van je huis

Gas- en elektriciteitskosten hebben sterk bijgedragen aan de recente stijging van de inflatie. In heel Amerika betalen mensen veel meer om hun ovens te laten werken en hun apparaten te gebruiken.

Hoewel uw huis energie nodig heeft, zijn er enkele stappen die u kunt nemen om het energieverbruik te verminderen. Een goede plek om te beginnen is door het uitvoeren van een huis energie-audit. Dit is een audit die helpt bij het identificeren van inefficiënties in uw huis die over het algemeen gemakkelijk kunnen worden opgelost, zoals het toevoegen van meer isolatie op uw zolder, warm water leidingen, of rond de ramen en deuropeningen.

Shop rond voor een betere verzekering

Goede autoverzekering is elke cent waard als je ooit in een ongeval. Maar indien ongecontroleerd gelaten, zal de prijs langzaam omhoog kruipen met elke vernieuwing. Minimaliseer uw verzekeringskosten door rond te shoppen regelmatig voor nieuwe verzekering dragers. U kunt zelfs gebruik maken van deze citaten om te onderhandelen over een beter tarief met uw huidige provider als je liever niet overschakelen. Hoe dan ook, actie ondernemen leidt tot grotere potentiële besparingen.

De bottom line

Mis de kans niet om nu geld te besparen en het te gebruiken voor een betere toekomst. Krijg grip op die van u door een budget op te stellen en bij te dragen aan een pensioenrekening. Let ook op grote uitgaven zoals voedsel, energie en verzekeringen om nog meer geld in uw zak te houden.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire