header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else Nutrition ontvangt goedkeuring van IRB voor klinisch onderzoek naar babygroei

Feb 8, 2023 5:40 PM ET

De goedkeuring betekent een kritische stap in het klinische testproces, op weg naar de lancering van een nieuwe zuigelingenvoeding in de VS op basis van Else\’s gepatenteerde plantaardige formule.

VANCOUVER, BC, 8 februari 2023 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. ( BABY ) ( BABYF ) ( 0YL.F ) (“Else” of de “Onderneming”), kondigt aan dat de Institutional Review Board (IRB) het studieprotocol voor de groei van zuigelingen voor het testen van de Else zuigelingenvoeding heeft goedgekeurd. Het studieprotocol voor babygroei werd aanvankelijk goedgekeurd door de ethische commissie en vertegenwoordigt een kritische stap in het proces van het lanceren van een nieuwe zuigelingenvoeding in de VS.

“Sinds Else Nutrition begon, is het de hoop geweest om een plantaardig alternatief voor zuivel en soja zuigelingenvoeding op de markt te brengen met behulp van onze whole-ingredient, minimaal verwerkte aanpak,” zei Hamutal Yitzhak, CEO van Else Nutrition. “We zijn trots om deze belangrijke update over onze vooruitgang naar dit doel te delen.”

De klinische studie naar de groei van zuigelingen is een van de kritieke stadia in het op de markt brengen van Else Zuigelingenvoeding en biedt vitale inzichten in de effectiviteit en veiligheid van de formule voor zuigelingen. De goedkeuring van het studieprotocol door de IRB toont de toewijding van het bedrijf aan om hoogwaardige, duurzame en veilige voedingsoplossingen voor gezinnen te leveren.

“We zijn blij met de goedkeuring van de IRB voor het studieprotocol voor babygroei, wat een belangrijke mijlpaal is in onze reis om Else Zuigelingenvoeding op de markt te brengen,” zei Hamutal Yitzhak, CEO van Else Nutrition. “Dit is een bewijs van de kwaliteit en strengheid van ons ontwikkelingsproces en het harde werk van ons team. We zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke voedingsoplossingen voor zuigelingen en deze goedkeuring brengt ons een stap dichter bij het bereiken van dat doel.”

Voor meer informatie, bezoek: www.elsenutrition.com of volg Else Nutrition op LinkedIn

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. is een voedsel- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedsel- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. Haar revolutionaire, plantaardige, niet-sojavorming is een schoon alternatief voor melkvoeding. Else Nutrition (voorheen INDI) won de prijs “2017 Best Health and Diet Solutions” op de Global Food Innovation Summit in Milaan. Het moederbedrijf, Else Nutrition Holdings Inc, is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd aan de Toronto Stock Exchange onder het handelssymbool BABY en staat genoteerd op de Amerikaanse OTCQX Market onder het handelssymbool BABYF en de Frankfurt Stock Exchange onder het symbool 0YL. Sinds de lancering van zijn Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers, gemaakt van hele voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen en steun gekregen van nationale retailers, en een snelle verkoopgroei bereikt. Else werd de #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula. Het won de \’Best Dairy Alternative\’ Award 2021 op World Plant-Based Expo en was een Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de Plant-Based lifestyle categorie. In september 2022 bereikte Else Super Cereal de #1 Best Seller in Baby Cereal over alle merken op Amazon.

Investor Relations Contact:

RBMG – RB Milestone Group LLCTrevor Brucato, Managing DirectorE: [email protected]www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLCMr. Ben ShamsianNew York | PhoenixE: [email protected]P: 646-829-9701

TSX Venture Exchange

Noch de TSX Venture Exchange, noch haar regulerende dienstverlener (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaarden verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit bericht.

Caution Regarding Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans gekenmerkt door woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, alsmede andere factoren die het management in de gegeven omstandigheden passend acht. Er kan geen zekerheid worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de vennootschap inzake productie, bemiddeling en logistieke levering niet wordt beëindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die slechts de verwachtingen van het management op de datum van dit persbericht weergeven. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij de wet dit vereist.

Contactgegevens:

RBMG – RB Milestone Group LLC
Trevor Brucato, Managing Director
E: [email protected]
www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLC
Mr. Ben Shamsian
New York | Phoenix
E: [email protected]
P: 646-829-9701
Tags:   Dutch, United States, Wire