header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Inaugurele AFFL Jeugd Wereldkampioenschappen in Walt Disney World Resort een doorslaand succes.

Feb 8, 2023 5:44 PM ET

Meer dan 200 jeugd flag football teams verzamelden zich in Walt Disney World Resort om deel te nemen aan de allereerste American Flag Football League Youth World Championships op 21-22 januari 2023. Teams uit 30 staten en vier landen streden op het ESPN Wide World of Sports Complex in Lake Buena Vista, Fla. Jongens- en meisjesteams van 5 tot 17 jaar oud gingen de strijd met elkaar aan om te zien wie tot wereldkampioen zou worden gekroond voor duizenden fans. De kampioenschapswedstrijden werden ook live gestreamd op ESPN3 en zijn nog steeds on demand te zien op de ESPN app.

Uiteindelijk werden 17 nieuwe Wereldkampioenen gekroond samen met zeven Nationale Kampioenen uit Hawaii, Arizona, Florida, Maryland, Texas, Pennsylvania, Massachusetts, Minnesota, Wisconsin, New York, Connecticut, Panama, Mexico en Canada. De inschrijving is nu geopend (www.zortssports.com) voor de wereldkampioenschappen van 2024, die zullen worden gehouden op 20-21 januari.

“We verwachten een verdubbeling van de aantallen na een geweldig eerste evenement,” verklaarde AFFL Youth CEO Austin Bradshaw. “Het was een unieke ervaring voor veel teams en families. Het was ook geweldig om te zien hoe iedereen rondhing en plezier had in Disney\’s All-Star Sports Resort, wat een geweldige accommodatie was voor het evenement. Kijken naar de kampioenschapwedstrijden op ESPN was een droom die uitkwam. Wie had ooit gedacht dat zes jaar oude flag football wedstrijden op TV zouden zijn? We zagen wedstrijden van de oostkust tegen de westkust, van het noorden tegen het zuiden en klassiekers als Boston tegen New York, we zagen zelfs Mexico tegen Panama. Het was ongelooflijk om naar te kijken en de sfeer was elektrisch.”

Meer dan 40 meisjesteams in de leeftijd van 7 tot 17 jaar deden ook mee. Elk jaar voegen meer middelbare scholen en hogescholen vrouwelijk flag football toe als erkende sport. Er is ook een poging om het flag football toe te voegen aan de Olympische Spelen in 2028 waardoor nog meer mogelijkheden ontstaan voor spelers en fans.

www.afflyouth.com

Contactgegevens:

Name: AUSTIN BRADSHAW
Email: [email protected]
Job Title: CEO

Tags:   Dutch, United States, Wire