header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waarom een levensverzekering deel moet uitmaken van uw financieel plan

Feb 23, 2023 11:28 AM ET

Er zijn veel strategieën die deel uitmaken van een goed financieel plan. Een strategie die essentieel kan zijn is het verkrijgen van een levensverzekering. Enkele redenen waarom het belangrijk is, zijn dat het uw familie financiële zekerheid biedt en u kan helpen rijkdom op te bouwen. Hier leest u waarom een levensverzekering deel moet uitmaken van uw financiële plan en welke soorten verzekeringen u moet overwegen.

Geeft uw gezin financiële zekerheid

Levensverzekering kan uw gezin helpen financieel ondersteund te blijven terwijl u het verlies van uw inkomen opvangt. Er wordt vaak voorgesteld om een polisbedrag te nemen dat minstens 10 keer uw inkomen is.

Naast het beschermen van uw gezin tegen het verlies van uw inkomen, beschermt een levensverzekering uw gezin tegen uw resterende schulden. Het kan worden gebruikt om uw laatste medische kosten, auto betalingen, studieleningen, en alle andere schulden die je hebt te dekken. Het bedrag van de polis kan ook helpen om de opleiding van uw kinderen te betalen voor hun toekomstige collegegeld.

Geeft u de mogelijkheid om rijkdom op te bouwen

Alle levensverzekeringen stellen u in staat om contante waarde op te bouwen. De premies die u betaalt worden opgesplitst in drie componenten. Een deel gaat naar uw overlijdensuitkering, een ander deel gaat naar de winst en bedrijfskosten van de verzekeraar en de rest gaat naar de contante waarde van het plan. De contante waarde levert na verloop van tijd rente op. In de eerste jaren groeit deze meestal meer en naarmate u ouder wordt vertraagt deze.

Het geld van uw contante waarde kan worden gebruikt om het pensioeninkomen aan te vullen, noodgevallen op te vangen of uw premies te betalen. Houd in gedachten dat alle contante waarde die u niet gebruikt op het moment van uw overlijden teruggaat naar uw verzekeringsmaatschappij.

Soorten levensverzekeringen die u kunt overwegen

De twee belangrijkste soorten levensverzekeringen die u kunt overwegen zijn tijdelijke levensverzekeringen en volledige levensverzekeringen. Termijn levensverzekering is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar meer betaalbare dekking. Je hebt ook een verscheidenheid aan opties voor hoe lang uw beleid duurt. Een polis van één tot vijf jaar kan het beste zijn voor mensen die uitgaven op korte termijn willen dekken, zoals betalingen voor een auto of onderwijs voor een kind. Als u een beleid nodig hebt dat uw hypotheek helpt dekken, kunt u een beleid met een looptijd van 30 jaar overwegen.

U bent ook in staat om uw termijn levensbeleid aan te passen als uw levensomstandigheden veranderen. Bijvoorbeeld, als u kinderen heeft die zelfstandig zijn geworden, dan kunt u ervoor kiezen om het polisbedrag te verlagen.

Een levenslange polis kan ideaal zijn als u contante waarde wilt opbouwen of de laatste uitgaven wilt regelen. Zoals eerder vermeld, bouwt een polis een contante waarde op die u kunt gebruiken zoals u dat wilt.

Er zijn meerdere soorten polissen voor het hele leven, waarvan mensen in verschillende levensfasen kunnen profiteren. Als u een senior bent, bijvoorbeeld, is een type levensverzekering dat u zou kunnen overwegen een verzekering voor laatste kosten. Deze is ontworpen om te zorgen voor uw begrafeniskosten en eventuele andere kosten die overblijven na uw overlijden.

De bottom line

Levensverzekering is een geweldige manier om uw gezin financieel te ondersteunen. Van het beschermen van uw geliefden tegen inkomensverlies in het geval van uw overlijden tot het helpen bij het opbouwen van vermogen in de tijd, kan een levensverzekering een belangrijk onderdeel van uw financiële plan zijn. Overweeg een overlijdensrisicoverzekering of een levensverzekering voor het hele leven af te sluiten en zoek online naar meerdere offertes om een polis te vinden die past bij uw behoeften en budget.

 

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: PR Specialist

Tags:   Dutch, United States, Wire