header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoeveel leningen op afbetaling kan iemand tegelijk hebben?

Feb 23, 2023 12:47 PM ET

Installatieleningen kunnen van pas komen. Sommige mensen zouden er een kunnen krijgen voor noodgevallen zoals autoreparaties en daklekkages, terwijl anderen het geld kunnen gebruiken voor projecten voor woningverbetering, vieringen van speciale gelegenheden of zelfs vakanties.

Dus, kan iemand meerdere leningen op afbetaling hebben? Ja, het is mogelijk om meerdere leningen op afbetaling te hebben.

Is het hebben van meerdere leningen op afbetaling een goed idee?

Soms kan het slim zijn om meerdere leningen op afbetaling te hebben. Als iemand bijvoorbeeld een lening heeft afgesloten om een onverwachte medische rekening te betalen, maar nu klaar is om schulden te consolideren, kan het de moeite waard zijn om een tweede lening aan te vragen. Echter, als zij besluiten om deze route te volgen, moeten zij het volgende in gedachten houden:

  • De kredietverstrekker kan grenzen hebben: Veel kredietverstrekkers hebben hun eigen regels over hoeveel leningen zij aan een individuele kredietnemer zullen verstrekken. Sommige kredietverstrekkers stellen maxima aan de totale hoeveelheid geld die zij kunnen lenen, en soms zijn deze maxima het gevolg van wetten van de staat.
  • Bestaande schuld doet ertoe: Zelfs als een kredietverstrekker meerdere leningen voor een kredietnemer toestaat, zullen zij waarschijnlijk kijken naar de verhouding tussen schuld en inkomen van de kredietnemer (die de maandelijkse schuldverplichtingen vergelijkt met het bruto maandinkomen) om elke nieuwe leningaanvraag te evalueren. Een hoge debt-to-income ratio kan ertoe leiden dat de kredietverstrekker de nieuwe aanvraag afwijst.
  • Meerdere leningen kunnen financiën belemmeren: Alleen omdat een kredietverstrekker het verzoek van een kredietnemer voor meerdere leningen goedkeurt, betekent dit niet dat de kredietnemer op de stippellijn moet tekenen. Het hebben van meer dan één lening kan riskant zijn en kan de lener uiteindelijk in een schuldencyclus brengen waar hij moeilijk uit kan komen.

Alternatieven voor leningen op afbetaling

Whilement loans are one option, there are other ways to cover expenses that should be explored, including:

  • Start met sparen: Als iemand kan wachten met het doen van een aankoop of het dekken van een uitgave, kan sparen en contant betalen de beste optie zijn. Op deze manier bespaart men niet alleen op rentelasten, maar het geld op de spaarrekening levert ook rente op.
  • Balansoverschrijving creditcards: Met een balansoverschrijving creditcards kunnen mensen die daarvoor in aanmerking komen hun huidige creditcardschuld overzetten naar een kaart met een lagere rente. Als een nieuwe kaarthouder, is het gebruikelijk om te worden aangeboden een 0 PR introductie aanbieding. Soms biedt een kaart die u al hebt een 0 PR aanbieden voor saldi die van andere kaarten zijn overgeboekt. In beide gevallen betaalt de kaarthouder geen rente als hij regelmatige minimale maandelijkse betalingen doet en het saldo terugbetaalt voordat de aanbiedingsperiode afloopt. Vaak varieert de aanbiedingsperiode van zes tot 21 maanden. Houd er rekening mee dat zelfs als het JKP 0% is, er vaak een Balance Transfer Fee in rekening wordt gebracht in de vorm van een vast bedrag of een percentage van de dollarwaarde van het (de) overgedragen saldo(\’s).
  • Betalingsplannen: Afhankelijk van het soort uitgave kan de handelaar of schuldeiser bereid zijn een betalingsplan aan te bieden en het verschuldigde saldo op te splitsen in hanteerbare periodieke betalingen. Veel medische zorgverleners en winkeliers bieden dergelijke plannen aan, dus deze optie kan het overwegen waard zijn.
  • HELOC of een home equity-lening: De persoon die een huis bezit en daar eigen vermogen in heeft, kan mogelijk een home equity line of credit (bekend als een HELOC) of een home equity-lening afsluiten. Een HELOC is een doorlopend krediet dat lijkt op hoe een creditcard werkt, terwijl een home equity-lening de lener een forfaitair bedrag vooraf biedt dat in termijnen moet worden terugbetaald. Het belangrijkste om te onthouden is dat bij deze financieringsopties uw huis als onderpand dient voor de lening en dat de terugbetalingsvoorwaarden, met name voor een HELOC, vaak een variabel JKP inhouden.

The Bottom Line

Installatieleningen zijn veelzijdige financiële instrumenten die het mensen gemakkelijker kunnen maken hun uitgaven te betalen. In sommige gevallen kan het afsluiten van meerdere leningen op afbetaling tegelijk zinvol zijn. Maar voordat iemand dit doet, moeten ze hun financiën en hoeveel schulden ze al dragen evalueren en alternatieve opties onderzoeken.

SPONSORED CONTENT

Over OneMain Financial

View Website

OneMain Financial is de leider in het bieden van verantwoorde toegang tot krediet aan nietprime klanten en is toegewijd aan het verbeteren van het financiële welzijn van hardwerkende Amerikanen.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire