header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Benchly contracteert met The Florida Bar om toegankelijke software voor briefautomatisering aan te bieden

Mar 1, 2023 3:47 PM ET

Benchly voegt de Florida Bar toe aan een groeiende lijst van relaties met leden.

Houston, TX, 22 februari 2023 Benchly, een toonaangevende leverancier van automatiseringstechnologie voor advocatenkantoren, kondigt aan dat het een contract heeft gesloten met The Florida Bar om een goedgekeurde Member Benefit provider te worden om zijn ezBriefs product te introduceren bij de leden van de Florida Bar. Dit is de tweede relatie met een staat in het afgelopen kwartaal, de andere is met de State Bar of Texas.

“The Florida Bar is verheugd de toevoeging van ezBriefs aan de meer dan 60 goedgekeurde aanbieders van ledenvoordelen in The Florida Bar Member Benefits Program aan te kondigen” zei Teresa Eyerman, voorzitter van The Florida Bar Member Benefits Committee. “Dit nieuwe voordeel zal goed passen bij leden van de Florida Bar die briefings voorbereiden en vertrouwen op Tabellen van Autoriteiten bij het voorbereiden van hun eigen briefing of bij het beoordelen van briefings van tegenstanders.”

Benchly\’s ezBriefs platform verhoogt zowel de efficiëntie als de nauwkeurigheid voor Floridiaanse juridische teams die complexe documenten met geciteerde autoriteit behandelen. Met de Microsoft Word Add-In kunnen opstellers van juridische documenten gemakkelijk overzichten van autoriteiten maken, bevestigen dat alle geciteerde autoriteiten in een brief correct zijn geformatteerd, de gunst van de rechtbank winnen met het automatisch invoegen van hyperlinks, briefings van de tegenpartij sneller beoordelen en het briefingproces van begin tot eind vereenvoudigen.

De ezBriefs Microsoft Word Add-In heeft de mogelijkheid geopend voor beoefenaars van juridische beroepen in de Verenigde Staten om accurater opgestelde briefings te produceren met verbeterde efficiëntie. Nu, Florida Bar leden kunnen toegang krijgen tot ezBriefs tegen lagere kosten dan hun out-of-state tegenhangers via de Benchly en Florida Bar Member Benefit. Om dit te vergemakkelijken, biedt Benchly alle leden van de Florida Bar een 10 iscount voor ezBriefs als een waarderend gebaar voor de mogelijkheid om waarde en efficiëntie toe te voegen aan de praktijken van die leden.

“De strategische overeenkomst tussen Benchly en The Florida Bar biedt een opwindende kans voor beide partijen; maar het zijn echt de leden van The Florida Bar die zullen profiteren van deze relatie” zei Haydn Jones, directeur van Business Development bij Benchly. “We zijn verheugd dat het reeds toegankelijke platform ezBriefs nu wordt aangeboden aan juridische teams in Florida als een haalbare Member Benefit in een aanbod met gereduceerde kosten.”

Verder, “De toevoeging van Benchly\’s ezBriefs door de Florida Bar als een goedgekeurde member benefit spreekt tot de kernwaarde van ons bedrijf van het aanbieden van betere briefing tools voor juridische professionals tegen een toegankelijk prijspunt” zei Zane Russell, CEO van Benchly. “Werken met The Florida Bar is een spannende kans voor onze organisatie als geheel en we kijken ernaar uit om waarde toe te voegen aan The Florida Bar en haar leden.”

Voor meer informatie bezoek https://ezbriefs.com/partnerships/sbof.html

Over Benchly

Benchly handhaaft verschillende waarden die in tegenspraak zijn met een “corporate-esque” mainstream die zoveel klanten tegenwoordig ervaren in het proces. Benchly is al vroeg afgestapt van die benadering en houdt liever vast aan waarden die verband houden met het maximaliseren van de toegevoegde waarde van ondersteunende diensten voor zowel juridische teams als hun eigen klanten. In het algemeen zorgt Benchly ervoor dat de zoektocht naar technologische vooruitgang, superieure service en kosteneffectieve oplossingen nooit ten koste zal gaan van de toegevoegde waarde die klanten van het bedrijf ervaren.

Over de Florida Bar

De Florida Bar is de organisatie van alle advocaten met een vergunning van het Hooggerechtshof van Florida om in de staat recht te spreken. De belangrijkste functies van de Florida Bar zijn: De rechtspraktijk in Florida reguleren; de hoogste normen van juridisch professionalisme in Florida waarborgen; en het publiek beschermen door onethische advocaten te vervolgen en het voorkomen van het zonder vergunning uitoefenen van de wet. De Florida Bar heeft een totaal lidmaatschap van meer dan 111.000 advocaten.

Media Contact: Jennifer Krell Davis[email protected](850) 561-5666Haydn Jones[email protected](281) 293-7980